Svar på kommentarJeg skjønner og forstår at kommentaren kun er for å opplyse og at det ikke er noe stygt ment eller rettet mot meg som person og jeg svarer i ett eget innlegg, siden innlegget denne personen kommenterte på, er så utrolig langt nede i selve bloggen. Det å ta en tatovering og tatoveringer generelt passer ikke alle. Enkelte går nok garantert lei av tatoveringen(e) sine over tid og da må disse menneskene være utrolig glad for at det finnes laserbehandlinger som alternativ, selvom det nok minst er like dyrt som å ta en tatovering. For min egen del har jeg ønsket meg tatoveringer siden jeg var 15-16år og dessuten har jeg tenkt igjennom motivet for tatoveringene mine lenge før jeg har gått hen å tatovere meg. Jeg har hatt i tankene mine før jeg har tatovert meg at motivet er noe som kommer til å følge meg til graven og det har jeg akseptert. Visst ikke kunne jeg aldri tatovert meg i utgangspunktet.

Om jeg er 40år eller 80 og angrer på noen av tatoveringene mine, så er jeg for det første glad jeg tatoverer meg innenfor 'skjortereglene' og for det andre kommer jeg aldri til å fjerne de alikevel. De står for noe, de er og har vært en del av meg og min person/personlighet. Punktum.

Hva synes du om akkurat dette?

Kommentaren er forresten godkjent.Evy Karoline

DATO 04.10.2011, TID 15:43

Jeg har ikke noe imot folk som tattoverer seg, det er jo deres valg! Jeg personlig synes det er fint, og vil gjerne ha en selv:-)

Jeg skal selv tatovere meg snart, må bare manne meg opp til det først. Har planlagt dette i maaange år, og er helt sikker i min sak. Forstår jo godt at enkelte angrer, men jeg tror at visst du angrer, ja da har du ikke tenkt nøye nok igjennom alle situasjoner osv! :)

mammaannka

DATO 04.10.2011, TID 16:57

Så lenge man kan gjemme den så burde det vel gå greit, tenker at når jeg er 60 år så har jeg hatt tattoveringa i så mange år at jeg tenker vel ikke over det engang;p hehe

karolinekeikrem

DATO 04.10.2011, TID 17:50

Veldig bra innlegg :-) Jeg har ingenting i mot folk som tattoverer seg, det er jo en grunn til at de vil ha en tattovering. Enten at det betyr mye for en, eller at man rett og slett synes det er fint.

VIB3K3

DATO 04.10.2011, TID 18:52

Din kropp og du bestemmer... Tattovering er veldig fint synes jeg :)

Sv: Tusen takk,koselig å høre..

Klem til deg søte.

Maylén

DATO 04.10.2011, TID 18:58

Tatovering er helt klart pent, om det er noe man har planlagt lenge og man holder seg innenfor "reglene" :)

Sv; Men så har du fått en av de vakreste oppgavene her i livet, å bli mamma! :)

Marie

DATO 04.10.2011, TID 19:43

Eg syns at det er opp til kvar enkelt. Likevel er det viktig som du også seier at ein tenker nøye gjennom kor og kva type tatovering ein vil ha. Tatovering er ikkje noko ein gjer på impuls :)

Eg synest din er veldig fin, men det er mykje som ikkje er fint også, spesielt om det er uproft laga...Navn:


Mail - valgfritt:


Blogg:
Hva har du på ♥ ?

Husk.
hits