Redecoration

Vi har endelig begynt å ommøblere leiligheten. Meningen var egentlig at vi skulle begynne i helgen som kommer, siden Ask Leonard skal på helgebesøk til mormoren sin, men jeg klarte ikke å vente lengre. Stuen, kjøkkenet og hele hjemmet så plutselig mye større og romsligere ut.

Jessda. Så i dag når Ask var i barnehagen, og før mannen skulle på kurs, snudde vi oppned på hele kåken. DVD-hyller, sjenk, serviser, julepresanger - alt har blitt snudd og vendt på.

 Også det fine, fine klenodiumet av en sjenk. Det må helt ærlig være noe det fineste jeg har, etter Ask Leonard. Selvfølgelig klarte jeg å finne mer mott i det, selvom det er (noe amatørish) behandlet.. Når jeg og Øystein vinner i lotto, skal vi gå til møbelsnekker å få overslag på det og muligens få fikset det. Det er alt for fint til å bli ødelagt! Er du ikke enig?


Nå har jeg til og med klart å få på plass bilder i de fine rammene mine fra Kid, også. Rart hvordan alt faller på plass når man første har begynt. Eneste som gjenstår nå er advent og jul - jeg gleder meg!

 

Hva synes du om sjenken?
Har du interesse for interiør, hus & hjem? x

DATO 21.11.2011, TID 20:12

så fin engel på kommoden :)

Herreguuud, sjenken var FIN! :-) Elsker den "gamle" stilen :-)

JuliaMyklebust

DATO 21.11.2011, TID 21:09

Sinnsykt fin kommode :D

Vilde Emilie

DATO 21.11.2011, TID 21:18

Helt enig, den er altfor fin til å bli ødelagt! Jeg er veldig interresert i interiør, hus og hjem :)

Marie

DATO 21.11.2011, TID 21:39

Sjenken er eit vakkert klenodium :)

Så fint å sjå bildene i dei nydelige rammene :)

Ps, eg gledar meg også til jul :)

mammaannka

DATO 23.11.2011, TID 09:30

Helt nydelig sjenk:)

Kristel

DATO 26.11.2011, TID 15:52

Flott sjenk:) Er interessert i interiør, men mest å lese om andre sitt.. Blir vel noe annet når jeg en gang får meg eget hus/leilighet, og kan bestemme selv hvordan jeg vil ha det :)Navn:


Mail - valgfritt:


Blogg:
Hva har du på ♥ ?

Husk.
hits