Julekort '11

En ting kan jeg si med en eneste gang; Jeg gleder meg til den dagen Ask Leo er såpass stor, at han kan holde en (fin) mine, iallefall ett par sekunder, når jeg skal ta julekort-bilder. Bildene vi tok av han i dag var en salig blanding av smil, latter, misnøye og utilpasshet.
Planen var klar før jeg begynte å ta bildene; Ask i sløyfe, holdene på ordet «Jul» i strikket mønster. Men den gang ei. På ett bilde reflekteres ordet "jul" som "luj", ett annet ligger han som ett slips i sofaen - det er neimen ikke enkelt å ta iscenesatte bilder av småtasser.

Notis til både besteforeldre, venner og familie; ingen av bildene ovenfor er det faktiske julekort-bilde, bare sånn at dere vet det :-) Vi fikk noen brukbare julekort-bilder. Det er det viktigste.

 

Har du/dere tatt julekort-bilder?
Hvor bestiller du/dere julekortene ifra? attitudemuch

DATO 30.11.2011, TID 19:09

Aww så nusselig! Hehe, nei det har du rett i, det er ikke så lett å ta bilder av småtasser. Hehe :) Men når du er heldig og klarer å knipse et perfekt øyeblikk, da blir bildene helt fantastiske :) Utrolig fin blogg :)

mrsrandomtards

DATO 30.11.2011, TID 19:10

nuuuh så søøt :D

SV: Fordelen med korsett med knyting i ryggen er at du kan justere knytingen slik at det passer over det hele. Stram inn der du er smalest og slakk der du er bredest. Bytter du ut knytingen bak med et litt tykkere bånd får du også en råkul effekt på knytingen i ryggen, jo tykkere bånd, jo mer dramatisk knyting. Veldig allsidig plagg :)

PS! NYDELIG liten gutt du har! Kjenner til det å ha oppstilte bilder, er nok best å leke og heller få bilder der de trives :) Jeg bestilte julekortene hos Optimalprint. Veldig enkel side med greie priser :)

Kristel

DATO 03.12.2011, TID 18:41

IKKE lett å ta julekortbilder nei.. blir alltid et tonn med mislykkede forsøk.. :p Men herlig likevel :D

Mona

DATO 06.12.2011, TID 10:45

Finaste gutten i verden! ♥Navn:


Mail - valgfritt:


Blogg:
Hva har du på ♥ ?

Husk.
hits