Søndagsåpent

Folk går seriøst av skaftet når det er søndagsåpent. Grunnen til at vi var ute i dag, selvom jeg var fullt inneforstått med lange køer og kjøpeglade mennesker, var at jeg hadde ett ærend på apoteket, pluss at jeg ville hente de fremkalte bildene mine, sånn at jeg kan begynne å scrappe de. Det er merkelig at det finnes seks andre dager i uka det går an å handle på, men på søndagen - da skal på død og liv alle plutselig ut. Til og med de som ikke kan gå.

Det ble noen små innkjøp - mest fordi vi (les: jeg) ikke klarte å gå forbi det.


Pelspledd som originalt koster 400, satt ned til 200 - for så 99kr!Genser & verdens søteste bib med teksten; "Trenger ikke mat, foret på kjærlighet"


Det verste oppi lange køer, svette mennesker og en tikkende klokke, må være de 50,60-åringene som skal konstatere for hver eneste mann som står i køen "at det taa'ar såå lang tid å stå i kø, folkene i kassen jobber aaalt for sent og at de har andre fornuftige ting å ta seg til". Om de hadde hatt livsnødvendige oppgaver som ventet på seg - da hadde det kanskje ikke vært så lurt å ta seg en søndagstur på ett kjøpesenter, to uker før julaften.. Sånne folk har man lyst til å snu seg rundt, å gi en klinkende klar beskjed til.

Liker eller misliker du å handle på søndagsåpent?
→ Hva synes du er den beste og verste tingen med søndagsåpent?Christine

DATO 11.12.2011, TID 19:27

haha det er helt krise å være ute i butikken nå, måtte en tur igår men dro en time før senteret stengte så da hadde det roet seg litt.. men var en tur ute forrige søndag, heelt kaotisk, trangt og varmt.. hjelpes..

karitam

DATO 11.12.2011, TID 19:29

Fiiiin blogg! ;D

Sandra

DATO 11.12.2011, TID 19:39

Shopping før jul er noe av det verste som finnes. folk går helt bananas :P

pinkstory

DATO 11.12.2011, TID 19:49

Sv; Takk for kommentar! ♥ Kjempefin blogg

mammaannka

DATO 11.12.2011, TID 20:19

Så søt den smekka var:D

Jeg liker best og jobbe når det er søndagsåpent, se på alle de stressa menneskene som skal handle julegaver;) hehe.. Beveger meg ikke i nærheten av shoppingsentrene selv når jeg har fri, aaaalt for mye kø/mennesker:D hehe..

erikabue, kommenterer tilbake

DATO 11.12.2011, TID 20:27

Synes det er supert med søndagsåpent!

akabk

DATO 12.12.2011, TID 08:00

Haha - helt enig. Utrolig kjedelig å stå i Søndagskøen på senteret! Veldig søtt sitat på bib!Navn:


Mail - valgfritt:


Blogg:
Hva har du på ♥ ?

Husk.
hits