Oppdatering!

Hellu!
Det begynner å bli en god stund siden jeg sist har skrevet innlegg. Jeg har rett og slett ikke hatt orken eller kreativiteten til å sette meg ned å skrive et skikkelig innlegg. Ikke har det skjedd så utrolig mye heller. Hele gjengen har vært hjemme med feber, pluss at Ask har fått hjørnetennene - eller som Øystein sa; "Edward Cullen tennene" sine - som også forklarer at han har vært pjuskete og har hatt feber.
Noen få bilder fra de siste dagene.

Dessuten er det slutt på de dagene hvor jeg kan pynte vinduspostene mine. Ask skal nemlig se ut av vinduet, peike og si 'Oi, oi' til den store gullmedalje. Det har skjedd før at bilderammer nærmest har flydd vegg i mellom fordi Ask skulle ha plass til å se ut. Og når vi tar han bort i fra vinduet, etter å ha holdt han i karmen i det som kjennes ut som eviglang tid (å holde 13kg oppe i et kvarter er tyngre enn en halvtime styrketrening!), setter han i det mest hjerteskjærende grimaset, for ikke å snakke om gråten han kan. Stakkars klumpen vil bare se ut vinduet og forstår ikke hvorfor vi tar han bort når han koser seg sånn! (♥)

Jeg vil forresten gratulere storebroren min med 24-årsdagen i dag OG søskenbarnet til Øystein,(m/familie) som fikk en liten sønn & lillebror for omtrent en liten uke siden!
Kommentarfeltet er stengt.Siri

DATO 18.03.2012, TID 15:29

Fine bilder!Navn:


Mail - valgfritt:


Blogg:
Hva har du på ♥ ?

Husk.
hits