Everything falls apart

I det siste har virkelig alt skjedd på en gang. Derfor har dere hørt lite i fra meg også. Mons - katten vår, klarte å tygge i stykker overføringskabelen til kameraet mitt. Og når jeg endelig hadde fått tak i ny overføringskabel.. Vel, da streiket dataen. En av tre usb-porter virker. De som gjør at man kan koble til kamera, iPod og ekstern harddisk osv. "Heldigvis" for meg går den eneste porten som faktisk virker, så forbanna tregt, at det er fysisk mulig å se at maling tørker fortere.Arkivbilde tydeligvis..
Alle filer jeg har hatt på denne dataen må over på ekstern harddisk, sånn at jeg ikke mister bildene mine når jeg får ny data. Å flytte i overkant av 30.000 filer - på en port og data som allerede synger på siste verset er krevende i seg selv. Jeg har ufattelig lyst til å legge meg i fosterstilling og gråte, og rive meg i håret - om hverandre.

Men sånn sett bør jeg vel egentlig ikke klage. Når jeg er tilbake for fullt, sitter jeg med en ny pc, og ny kameralinse - 50mm 1.4! Problemet er bare at jeg føler meg fullstendig amputert uten tillgang til Facebook, bilderedigering & blogg. Det er egentlig synd at man blir så forbaska avhengig i og med at tekniske ting kan streike innimellom. Menmen. 'Nuff said. Godt å få frusterasjon av hjertet også. Så da vet iallefall besøkende hvorfor jeg ikke har nye innlegg kontinuerlig.

Hadet bra, enn så lenge.hits