Kalendergave 17 & 18

Grunnen til at syttende kommer en dag for sent, er det ble så mye krøll med bilende i går. Jeg var ute med kameraet tidligere på dagen, derfor brukte jeg andre innstillinger enn det jeg ville gjort inne. Når jeg kom inn, glemte jeg å tilpasse innstillingene til inne, så alle bildene jeg tok av Ask som åpnet pakken var svarte, utenom det ene jeg fikk knipset i ettertid. Dum som et brød, vet du. I går fikk han en såpe som kan brukes i badekaret og til å fargelegge med(?)

Idag fikk han en tannbørsteholder. Han får en blinkende tannkost litt senere i kalenderen, så derfor en tannkostholder. Skulle sikkert gitt tannkosten først, det hadde vært mer logisk, men det er det første året jeg gir pakkekalender til Ask, så dette året har det vært veldig mye .. Rot rett og slett. Neste år skal jeg planlegge MYE mer, for å si det sånn ;-)

Nå er jeg endelig ferdig med å pakke inn alle julepresangene også. Over tre dager på rad har jeg sittet å pakket inn til den ene og den andre. Nå skal det sies at jeg har lagt i mer tid i enkelte presanger, i forhold til pynt, men alikvel. Jeg er glad det er et helt år til neste gang, haha.

Kommentarfeltet er stengt.hits