Vårt hotell - Novotel Times Square

Æh, i dag er det 30 dager til vi reiser til New York, og jeg gleder meg så utrolig mye!

Jeg skal nok få til å ta litt mer oversiktelige bilder av hotellet selv, når jeg er der - iallefall av rommet vårt, heh. Om jeg ikke husker feil, skal vi bo i mellom 23-30 etasje. Jeg føler jeg har lest en plass at det er 33 etasjer totalt - ikke vet jeg, men jeg vil tro vi kommer oss et godt stykke opp, alikevel.

Hotellet ligger like ved Times Square. Frokost er ikke inkludert - selvom vi hadde muligheten til å bestille det da vi booket, hadde det blitt en dyr affære. Det ligger delis og cafeer rundt hvert hjørne - har jeg fått inntrykk av, så jeg skjønner ikke helt vitsen med å bla opp enda mer penger for en uforutsigbar hotellfrokost, når vi kan betale noen dollar hver for en frokost vi begge har lyst på.Hotellet har også fått 4,2 av 5 stjerner på google rewievs, og 4,5 'stjerner' av 5 på tripadvisor - det jeg ser folk har klagd på, er at de har måtte betale (dyrt) for WiFien - og at noen av rommene har vært små. Ellers blir det gjentatte ganger omtalt som et rent, trygt hotell med dyktige og serviceinstillte ansatte.

Vi skal jo ikke være på hotellet, mer enn å sove og slappe av, så at rommene er små er ikke noe jeg legger meg så fryktelig mye opp i. Wifien koster omkring $10 pr døgn, altså ca 60kr. 600,- blir den totale summen, visst vi bruker det hver eneste dag under oppholdet. Vi har diskutert om å kanskje benytte oss av WiFien enkelte dager. Det skal visstnok også være strykejern og -brett, samt safe på rommet, så får vi se, heh.

Jeg føler vi har gjort et kupp med tanke på hotellet, og jeg er skikkelig fornøyd med valget så langt. Central Park, Radio City Music Hall og Rockefeller center er noen av attraksjonene som ligger bare noen kvartaler, eller blocks, unna.hits