See you in 9 days

At jeg om under 10 dager, er i NY er utrolig å tenke på - gleden er helt ubeskrivelig! Jeg har sett flere bilder på instagram, av snøen som har lavet ned over byen ♥ Det tenner et bittelite håp i meg, om at jeg kanskje kan få sett litt snø i New York. Det hadde vært en gave ovenfra (sånn, bokstavelig talt), om det skjedde.

Jeg prøver å holde meg litt oppdatert på hvordan været blir derborte, både av rent praktiske årsaker, men naturligvis også fordi jeg ønsker meg snø når jeg er der, hihi. Foreløpig er det bare meldt sol så langt, men jeg skal ikke klage.Mot helgen og tidlig i neste uke, kommer nok de siste livstegnene fra meg her før jeg reiser. I helgen begynner jeg også så smått og pakke kofferten, noe jeg kjenner skal bli en utfordrende oppgave - ikke vet jeg hvor mange plagg eller hvilke plagg jeg skal ha med meg. Jeg er livredd for å glemme noe - det kan bli fryktelig spennende for å si det mildt.

Når jeg i tillegg trenger stålkontroll over alt, så jeg kommer sikkert til å gå igjennom kofferten min hundre ganger for å sjekke at alt er der. Tror jeg gjør det veldig lurt i å begynne og pakke i god tid for å si det sånn, heh.hits