Første kalendergave

Med første desember, kommer det også adventskalender i den ene eller andre varianten - AL har, siden han har vært to år, fått pakkekalender, ettersom mormoren hans broderte den fineste og kosligste kalenderen til han for noen år tilbake.
I dag var spenningen stor - når jeg sa vi kunne gå bort å klippe ned pakke nummer en, klappet han i hendene og stod og småhoppet vedsiden av meg, mens jeg klippet ned gaven. Om han likte å få gave? Vel, bildene taler sin sak ;-)


Tusjer fra Penol og en tegneblokk lå i gave nummer en. Ask Leonard satt å tegnte 'gress' i alle regnbuens farger, jeg var rett og slett NØDT til å se en liten forandring i det han produserte, så jeg prøvde å lokke han til å tegne strekmenn sammen med meg. Den første vi prøvde oss på til gikk veldig bra helt til han brått bestemte seg for å tegne - hold på barten - GRESS, igjen. Andre strekmannen fikk ikke engang bein, så sånn var det. Han kan iallefall tegne en strekmann, selvom han nødvendigvis ikke vil det.

Dette året får AL ti kalendergaver av oss, ettersom vi reiser bort. Jeg vet at farmoren hans har noen gaver på lur til han i adventstiden, så jeg håper jeg får tilsendt noen bilder av han over facebook, når han pakker opp gaver der :-) 
hits