Empire State Building

I forgårs var vi på Empire State Building. Det verste med å gå på slike plasser, er - tro det eller ei, ikke det å vente eller stå i kø, men de irriterende personene utforbi attraksjonen, som skal selge deg "ekslusive" billetter for blodpriser. Heldigvis har vi ikke gått i slike feller. Når vi hadde tatt heisen til 80. etasje, fikk vil tilbudet om å gå fem etasjer opp i trappene på fem minutter, eller vente en halvtime i kø. Dumme som vi var, gikk vi opp trappene - jeg tuller ikke visst det var 100 trappetrinn opp. Når vi kom opp var det stekende sol, så vi holdt på å svime av ..


Men slitet var absolutt verdt det. Utsikten over byen fra Empire State er helt fantastisk! Man får naturligvis mye mer perspektiv og oversikt. Vi kjøpte oss også billetter til 102 etasje, men utsiktspunktet fra den etasjen var bare vinduer man gikk rundt å kikket ut i fra, så man fikk ikke samme inntrykket der. Men for all del en utrolig kul opplevelse!

I går og i dag har vi tatt det litt roligere. I går var vi på Applebee's og Subway - jeg nærmest lever på subway her borte, det er så utrolig godt - og jeg var ute alene og shoppet på Sephora. I dag sov jeg til og med til klokken 10, haha! Så i dag har vi ikke fått så mye ut av dagen, men man trenger en dag og to på, til å slappe litt av på også, jeg kjenner i allefall at det har vært ganske godt og tatt det litt roligere også. Det kan fort bli fryktelig hektisk når man er her, for man vil se byen, gå på butikker, spise og se på alt livet, ta taxi fra en plass til den andre - det går i et, heh.hits