Back in business.

Fra nyttår har bloggen min egentlig vært et dødt prosjekt. Jeg har ikke vært borti kameraet eller dataen min på aldri så lang tid. Plutselig fikk jeg en lyst til å ta bilder, og skrive litt igjen - og jeg merker hvor mye jeg har savnet det. 

Nå har jeg endelig kommet i gang med trening, begynt med vitaminene jeg lovde meg selv å begynne med for et år siden. Så jeg håper det kan øke energinivået litt, og kanskje gi meg litt mer overskudd i hverdagen, kombinert med treningen. I disse tider begynner det jo også å bli lysere, sånn generelt, og det er ikke til å stikke under en stol at det også er med på å gi meg boost i hverdagen. Foreløpig er er det cardio jeg trener, men tenker på å flette styrke inn etterhvert. Jeg føler for det første på, at jeg kanskje har vært i litt for dårlig shape til å ha begynt rett på styrketrening og derfor har mista motet med treningen før, og for det andre har nok fortiden bært preg av at jeg har vært alt for overambisiøs og gira. Skal jeg lykkes nå, tror jeg det er viktig at jeg er tålmodig, lytter til kroppen og tar oppstartsfasen i et litt roligere tempo enn før, for så å heller føle på at jeg tenger mer utfordringer, og sette tempoet opp. Alt innen rimelig tid, naturligvis. 

I jul i fjor, var jeg og Øystein i New York, og jeg har vel egentlig delt veldig lite om den turen, når jeg tenker meg om. Derfor har jeg nå satt meg ned og skrevet et innlegg hvor jeg har tatt for meg dag for dag i avsnitt, med bilder, som jeg nok deler opp i flere innlegg, og poster. Deretter tenkte jeg å legge ut et innlegg om mine erfaringer og opplevelser i fra turen. Har mye på hjertet i forhold til den turen. Jeg venter nok med julebildene i fra New York til det blir jul igjen. Det kan nok bli litt sært å sitte å bla igjennom bilder av julepyntede New York, når det snart er påske.
Jeg sparer deg for den - enn så lenge. 

Ellers er jeg glad for å være sånn halvveis tilbake, og begynne med det som har gitt meg så mye glede og mestringsfølelse, nemlig fotograferingen og skrivingen. Marie

DATO 28.03.2015, TID 20:04

Kjekt å kikka innom bloggen din igjen :)

Ligge i dvale min og...

Kanskje eg også skulle oppdatert? Fekk litt lyst nå :)Navn:


Mail - valgfritt:


Blogg:
Hva har du på ♥ ?

Husk.
hits