New York part II

Les del 1 >HER<

16 desember
 - shopping og utforsking. 

Og enda mer shopping .. Dette var resultatet av tre av ni dager i NY, du kan tenke deg hvordan det så ut til slutt ..  I tillegg lurte vi oss inn i en kamerabutikk samme dagen, som vi aldri skulle ha lurt oss inn i, for dama vi møtte på skulle absolutt selge oss objektivet dette bildet er tatt med. For $700. Snaue 5000 norske kroner, på det tidspunktet. Tilslutt prøvde de å prakke det på oss for $100, men til slutt gikk vi, fordi det var så utrolig useriøst. Objektivet var iallefall ikke verdt $700, men meg om det. Koselig bilde i det minste. 

17 desember - var vi ute å shoppe denne dagen også, ikke overraskende nok. På slutten av dagen, tok vi oss turen innom Obscura, som er en vintage butikk, hvor de selger masse sære, creepy og spesielle ting! Himmelen på jord for meg som liker alt utenom det vanlige. 
 
18 desember -  var dagen hvor vi tok igjen på attraksjonsbiten. Først >St. Patrick's Cathedral<, så >Rockefeller center OG Top of The Rock<, så Tiffanys, og deretter Trump Tower. Siden jeg allerede har lagd separate innlegg om de tre førstnevnte, legger jeg ved linkene, slik at de som vi kan kikke innom de innleggene. 

 


Etter at vi var innom Tiffanys, gikk inn i Trump Tower. Jeg er per dags dato skråsikker på at det var Donald Trump jeg så, nede i loungen man kan skue ned på fra første og andre etasje. Det karakteristiske tynne, sidekjemmet håret, som forøvrig var alt jeg så fra andre etasje .. Hadde jeg vært nede i første etasje er jeg sikker på at jeg hadde sett han. Før skikkelsen forsvant, tok han bilder med et stivkledd par og gjorde noen håndbevegelser som må ha vært det klassiske peacetegnet. Det MÅ jo bare ha vært han. Uansett om det var Trump himself eller ei, og jeg lever i uvissheten, så skryter jeg litt av det øyeblikket.  Mens jeg var fullt opptatt med å kikke, sitter Øystein på Starbucks og tar bilde av at jeg glor. Og glor. Og glor. Om jeg var nyskjerrig, sa du? Nede til venstre ser du deler av "butikken", som var proppa full av Trump slips, Trump skjorter, Trump gensere, Trump bøker, dvd'er av tvshowene hans .. Only in America. Tror både jeg og Øystein var litt "høye" på inntrykkene vi fikk av å gå rundt her, for vi begynte å småsutre litt over at det ikke var noe ekspeditører i den kassen, slik at vi kunne kjøpt noe. 

På veien UT at det overdådige bygget, fikk vi øyene opp for skiltet, hvor det stod "Proper footwear acquired" - og både jeg og Øystein gikk i Nike sko. Da følte vi oss passe dumme, haha. 


Smykkebutikken til Ivanka Trump, inne i Trump Tower ♥ Fortsetter .. hits