New York part III

Les > Del I <   /   Les > Del II


19 desember, gikk turen til Grand Central Terminal. Dette er en av de mest befolka plassen vi var på, sånn foruten om Times Square, etter min mening. Det er fortsatt en fungerende terminal, derfor er det masse inn- og utfart i fra denne plassen. Når man kommer inn blir man helt overveldet av hvor stort det faktisk er. Taket er fullt av masse gullmalerier og små lysspotter, som man såvidt ser - For ikke å snakke om den runde, gammeldagse klokken som er plassert på taket til informasjonsboden. 


I det vi kommer ut av Grand Central Terminal, får jeg øye på tre stramme politimenn, i noen veldig fancy antrekk. Siden de var menn, og spesielt siden de var stramme, fikk Øystein selvfølgelig ikke øye på de før jeg gjorde han oppmerksom på dem. Jeg spurte Øystein om jeg kunne spørre, sånn, ut av respekt, siden de var state police, om jeg kunne få et bilde av dem alle tre. Øystein går bort, spør høffelig om hans "kone" (LER SÅ JEG SKRIKER!) kunne få ta noen bilder av de. Da begynner alle å le nervøst, før han ene tilbyr seg å ta bilde - med Øystein.  Så på dette bildet, har jeg rett og slett croppa Øystein ut, haha! Jeg er i det minste ærlig om det.

Plutselig sier han andre politimannen som ikke blir med på noen bilder, at jeg også måtte stille meg opp, sånn at vi alle tre kunne ta et bilde i lag. Og kameraet mitt var tydeligvis litt for avansert for han stakkars politimannen som skulle forevige oss alle, for han fikk ikke til et eneste bilde. Han trykte og trykte, men ingenting skjedde. Og det hjalp ikke akkurat på at han andre, inkludert han vi tok bilder med begynte å skrattle av han, og mobbe han fordi han ikke fikk det til. "Is your camera on?" Angrer ikke ett sekund på at jeg fikk den lyse ideen om å ta bilder av de, heh. 


Fortsetter .. RebeccaHasselgard

DATO 08.04.2015, TID 11:18

Fine bilder, NY er fantastisk!

voiceofmartine'

DATO 08.04.2015, TID 21:20

Så spennende :-) Og veldig morsomt med de politimennene, haha!Navn:


Mail - valgfritt:


Blogg:
Hva har du på ♥ ?

Husk.
hits