New York part IV

Les;  >del I<  /  >del II <  /  >del III 
Takk og pris - siste NY relatert innlegg enn så lenge. Føler jeg har plagd noen med alle disse oppdateringene, men jeg hadde mye på hjerte. 


20 desember
; siden Øystein fylte tretti år den dagen, og vi kun hadde to dager igjen i NY, klikka vi totalt og bestilte oss limousintur i to timer, med champagne og hele pakken. Vi kjørte først opp til 5th avenue, forbi Trump Tower (som jeg bare måtte forbi en gang til før jeg reiste), og deretter sør, igjennom East Village og over Brooklyn Bridge. Det er ganske surrealistisk å tenke på at jeg har kjørt over den broa - i limo!

Når vi kom over til Brooklyn, krøyp jeg ut av limousinen, stod under Brooklyn Bridge en sen mørk desembernatt og tok masse bilder av broen. Det var helt ubeskrivelig kult. Jeg tror ikke jeg kan ha hatt en eneste tanke, i de minuttene jeg stod under den. Ikke det beste bilde i historien, men .. You get the idea. 

Vi fikk italieneren som kjørte limousinen til å sleppe oss av ved en resturant, hvor han også skulle - på død og liv, ta bilder av meg og Øystein foran limoen, med iPhonen min. På den italienske resturanten ble jeg servert en helt sinnsykt - beyond standarden på resturanter her hjemme - himmelsk pasta! Når de i tillegg kom bort til meg og reiv parmesan over pastaen og kjøttsauen .. My lord! 

Resturanten lå ikke så langt i fra hotellet, så vi gikk igjennom gatene, tilbake til hotellet, etter å ha spist. Plutselig fikk vi øye på Late Show with David Letterman skiltet. Bare det stakkars skiltet gjorde oss begge starstruck. Litt sånn som når vi gikk på andre siden av gaten til inngangen til The Tonight Show med Jimmy Fallon .. 


So close, yet so far .. 

21 desember, dette var dagen før vi reiste, så jeg gjorde naturligvis mine siste krampetrekninger i forhold til shoppingen. Dessuten sprang vi som noen hodeløse høns rundt Times Square og lette etter en koffert og ryggsekk, siden jeg hadde shoppa litt mer enn det jeg hadde beregnet, kan du si. 


 
Samme dag kom vi over et kor, rett utforbi Macys, av alle verdens ting. De sa de hadde youtubekanal og Facebook og det hele. Jeg forarger meg litt over at jeg ikke husker hva de egentlig kalte seg, den dag i dag. For det var utrolig koselig, der de stod midt i iskalde, mørke New York og sang mange forskjellige julesanger på alle slags språk, og jeg skulle gjerne gitt dem feedback både her og der på sosiale medier. 

Det var en dame som gikk rundt i det lille publikummet, med en slags julesokk og spurte om noen ville donere penger til dem. Den dårlige samvittighet meldte seg naturligvis når jeg så at vi ikke hadde hverken sedler eller mynter på oss. Øystein sprang avgårde for å ta ut penger - og når han kom tilbake, hadde selvfølgelig koret dratt - unntatt han som du ser i grå genser, midt på bildet, som jeg drog kjensel på. Så da sprang vi bort til han, gav han tretten dollar, og han takket og bukket, sa han skulle videreformidle pengene til koret, og ble så glad. 


22 desember, dagen vi reiste hjem. Jeg husker hvor utrolig kjip den følelsen var, det å kjenne på at vi skulle hjem, samtidig som vi hadde hatt DEN kjekke turen. Vi stod tidlig opp, sjekket at vi hadde pakket alt, sjekket kofferter, pass, papirer den biten der, før vi gikk ned på hotellet, i deres resturant - og spiste noen grådige gode, amerikanske måltid med utsikt over Times Square. En perfekt avslutting på en uforglemmelig tur.  Sandra Marie

DATO 08.04.2015, TID 23:31

Så gøy! NYC er såå fint

Marcela Constanza

DATO 09.04.2015, TID 14:13

kjempefine bilder

MariaExpressen

DATO 19.04.2015, TID 00:13

Du har opplevd mye da! NY er en by vi gjerne skulle opplevd.Navn:


Mail - valgfritt:


Blogg:
Hva har du på ♥ ?

Husk.
hits