Tiffany & Co.

Når åpna jeg smykkeeskene med øredobbene og smykket jeg kjøpte på Tiffanys, og fikk meg en liten overraskelse. På baksiden av smykket er det kommet noen flekker, som mest sannsynlig har kommet av at eskene har stått kaldt på soverommet mitt. Kjipt? Ja.

Å gå inn dørene på Tiffany & Co, var egentlig litt surrealistisk. Man kunne gå å kikke i fred og ro, ettersom damene bak kassene så at vi aldri i verden kunne hatt råd til så mye som en øredobb i første etasje. I heisen til de andre etasjene, stod det en pyntet og striglet, eldre herre med hvite silkehansker, som trykket på heisknappen, alt etter hvilken etasje man ville til. Filmfølelse totalt. Det hele var litt absurd, men herlighet så velkommen man følte seg.
Jeg fant meg et par hjerteøredobber og et hjertesmykke med en liten nøkkel på - alt i klassisk Tiffany stil. Detaljene i smykkene kommer dessverre ikke så veldig godt frem på bildene, but you get the idea. På høyre side av hjertet kan du såvidt se de mørke partiene som har dannet seg, som forhåpentligvis kan fjernes på en eller annen måte.

Egentlig sliter jeg litt med å finne noen anledninger til å bruke disse smykkene. Nå som jeg omtrent kun henger på treningssenteret i tillegg, syns jeg de er litt for fine til å ha på seg der. Av alle verdens ting har jeg vurdert å selge dem, men kommer stadig frem til at jeg nok hadde angret meg i hel i ettertid. De er jo et minne fra turen. Et veldig spesielt et, også. 

- Har du noen spesielle smykker du er glad i? 

#NewYork #Tiffanys Hanne Sophie

DATO 30.06.2015, TID 22:33

Åå så fine! Ha en fin kveld :-) Likte foresten veldig godt tatoveringene dine!

Lilli

DATO 30.06.2015, TID 22:47

Så fine! :D

Monica

DATO 02.07.2015, TID 20:43

Hanne Sophie: Ikke sant de er ^^ Tusen takk, er veldig fornøyd med tatoveringene mine! :-D

Julie

DATO 30.11.2015, TID 21:28

Kjempefine smykker, du må ikke selge de! Tror du kommer til å angre skikkelig en dag om du gjør det :) Nå er jo det snart jul og julebord tid, så der er det sikkert en anledning eller to :)Navn:


Mail - valgfritt:


Blogg:
Hva har du på ♥ ?

Husk.
hits