- 8 kilo.

For tre måneder siden begynte jeg for alvor å trene. Kickstarteren, som virkelig fikk meg i gang, var ikke bare en ganske horribel og stygg kommentar jeg fikk fra en helt random fyr jeg traff på en konsert, men også ytterligere omstendigheter. Jeg trengte det treningen har gitt, og fortsatt gir meg. Rent psykisk. Og også fysisk, naturligvis. I dag sitter jeg her 8 kilo lettere enn det jeg var for snaue tre måneder sider. Det føles ganske godt å skrive det, og det gir meg ekstra mestrings- og godfølelse. Hver eneste dag jobber jeg med kosthold, aktivitet og tankegangen. Noe har jeg jo trossalt gjort riktig. 

Av og til funderer jeg i mitt stille sinn. Egentlig gjør jeg det hele tiden. Hadde det ikke vært for den jævlige kommentaren og kleine fyren som ikke klarte å klappe kjeften sin igjen, vet jeg helt ærlig ikke om jeg hadde begynt i utgangspunktet. Egentlig burde jeg takket han i dag. Jeg følte for å motbevise kommentaren han kom med - selvom sannsynligheten for at jeg møter vedkommende igjen er lik null, og jeg aldri faktisk får motbevist han. Det er litt teit. Når jeg ser tilbake på ca halv annet år gamle bilder av meg selv og fjeset mitt og sammenligner det med bilder i fra per dags dato får jeg nesten litt sjokk. Eller, jeg får sjokk. Selvom man bør ha det godt med seg selv uansett hvordan man ser ut og hvilken size man er, er det langt i fra godt å leve i overvekt og ikke ofre en tanke over hva man faktisk spiser på i det lange løpet.

Innerst inne vet man at man ikke er på den rette hylla, og likevel fortsetter man i det samme, kjente sporet, enten på grunn av ren vane. Eller fordi man er redd for å utsette seg selv for noe ukjent og uforutsigbart. Man skylder seg selv å bli den beste utgaven av den man er.  

Å ha en dårlig - eller god dag, for den saks skyld, og få lov til å ta de følelsene ut med en time styrketrening, i tillegg til en halvtime intervaller på tredemølla - det finnes virkelig ingenting bedre for systemet. Tid, tanker og stress blir glemt. Tanker får ikke bare utløp på en positiv måte, men den dårlige energien jeg måtte ha, blir byttet ut med at jeg må fokusere mitt ytterste på å bruke krefter, være våken og skjerpa. Trening er den beste medisinen på markedet. Serine

DATO 29.06.2015, TID 22:58

Fantastisk innlegg, Monica! AMEN! Trening e kjempegodt for både kropp og sjel! Stå på videre :D

Therese <3

DATO 29.06.2015, TID 23:09

Kjempe bra jobbet. Vet hvordan det er selv å være ufornøyd med kroppen sin, jeg er veldig det å jobber veldig mot å bli mer fornøyd! :)

martesh

DATO 30.06.2015, TID 14:36

Utrolig bra!

Vilde

DATO 02.07.2015, TID 00:12

Så utrolig godt å høre! Bra jobba :D Lykke til videre :D <3Navn:


Mail - valgfritt:


Blogg:
Hva har du på ♥ ?

Husk.
hits