Klar for første desember.

I morgen åpnes første luke i adventskalender. Min adventskalender. I mange år på rad har jeg ønsket meg diverse kalendere, men enten har de vært for dyre (The Body Shop, f.eks), eller så har de vært utsolgt før jeg har fått sjansen til å stikke hodet innom butikkene. 

I år fikk jeg kloa i Kicks sin kalender ved en ren tilfeldighet, da jeg var innom for å spørre etter en leppeskrubb i oktober. Tro det eller ei. 

Nøtteknekkeren ble med hjem fra USA-reisen i fjor, og er en av de fineste pyntegjenstandene jeg fikk med meg fra den turen. Den er veldig amerikansk, og overdådig, og ruver over skjenken den står på. 

Svibel er også på plass. Det blir nesten ikke jul uten. Av en eller annen grunn syns jeg sviblene i år vokser saktere enn i fjor. Merkelige greier. Forrige jul kunne jeg omtrent ikke ha en svibel i hus en dag, før den spratt opp, i år er det stikk motsatt. Sviblene er sjarmerende uansett, men de lukter jo så fantastisk godt når de blomstrer.  

- Har du fått opp juleblomster? 
- Har du adventskalender i år? Ello Rasmussen

DATO 30.11.2015, TID 20:22

Er 'for gammel' for adventskalender i år, noe jeg syntes er tull. Alltid like koselig med små ting i en så fin måned som desember! Fine bilder:)Navn:


Mail - valgfritt:


Blogg:
Hva har du på ♥ ?

Husk.
hits