4. Adventskalender.

I år, som i fjor, har jeg kicks sin egen adventskalender. Selvom jeg kun har åpnet fire gaver, vet jeg at denne er hakket bedre enn hva den var i fjor. Både innholdsmessig, men også ut i fra ren kvalitet på hele kalenderen. I forrige kalender lå alle pakkene og slang rundt i hele kalenderen, og man måtte gjette seg frem til hvilken gave som skulle være i hvilken luke. Nå virker det ut som om pakkene bak hver luke er limt inni. Jeg klager ikke.   


Dette er gavene jeg har fått så langt. Masken fikk jeg i dag. Sånn bortsett fra neglelakken fra depend, er jeg ganske så fornøyd. Lemongass dusjsåpen overrasket meg veldig. Ikke bare lukter den helt fantastisk, den har vært med meg i dusjen hver eneste dag siden jeg fikk den for tre dager siden. Vippetangen kommer alltid godt med. Skal jeg være helt ærlig var min gamle allerede på vei i søppelbøtta. 

Noen synes sikkert det er litt harry at voksne mennesker har adventskalender til seg selv. For min egen del begynner det å bli en del av tradisjonen ved advent. Dessuten kommer te bare flere og flere alternativer på markedet, noe som tilsier at etterspørselen bare blir høyere. 

- Har du adventskalender til deg selv?Lisa Rorvik

DATO 04.12.2016, TID 15:25

Så utrolig koselig, så mye fint du har fått :) (Har en stor giveaway konkurranse, bli gjerne med)

Vilde

DATO 04.12.2016, TID 21:34

oouh så herlig, kan se på produktene her at jeg kunne likt denne kalenderen selv, ja :D

Camilla Osaland

DATO 04.12.2016, TID 23:42

Åh, så koselig, den så jo bra ut! Jeg har ikke fått kjøpt enda, men må nesten gjøre det selv om det begynner å bli litt sent, haha :)

Monica

DATO 05.12.2016, TID 00:14

Camilla Osaland: Det er alltids noen butikker som har noen kalendere igjen! ;-)Navn:


Mail - valgfritt:


Blogg:
Hva har du på ♥ ?

Husk.
hits