Et stk fornøyd MonicaJeg har all verdens grunn til å være fornøyd med bloggen nå om dagen. Statistikken er god, dere er flinke til å kommentere og sist, men ikke minst har jeg fått et utrolig spennende tilbud i forhold til bloggen! Kommer tilbake til sistnevnte etterhvert. Ingenting hjelper mer på humøret og motivasjonen enn den komboen Et stk superfornøyd Monica! I samme slengen tar jeg meg friheten til å spør dere om det er noe dere har lyst at jeg skal skrive om, legge ut eller noe dere savner? :-)


Ubrukelig og uvitende kommentar;


Takk for at du tok deg tid til å skrive en så ubrukelig og voksen kommentar, og legge igjen både navn og ip-adresse i kommentarfeltet. Når ip-adressen din tilsvarer at du kommer i fra samme by som meg og den eneste såkalte 'Stian' jeg vet hvem er i fra Haugesund, har tjue felles venner med meg på Facebook - da er det vel strengt tatt du som er nautet i denne sammenhengen.

Siden jeg ikke gjør et eneste ærlig dagsverk og snylter på staten så det synger etter, er det sikkert også derfor jeg har hatt den samme seriøse sommerjobben de siste to årene, hvor jeg har tjent opptil 30K hver gang :-)
Så - til Stian, hvem nå enn du er; Bruk hodet når du tenke, ikkje rævå.

Har du fått (anonyme) usaklige kommentarer på din blogg?
Hva synes du om feige, uvitende og utenkte kommentarer? 


Oppdatering

På tide med en liten oppdatering? Vel, jeg har tatt meg en frivillig pause i fra bloggingen, noe som har vært utrolig godt. Inspirasjonen og lysten til å skrive har ikke vært helt på topp, så da har det egentlig bare vært like greit å latt hele bloggen være i fred. Det har enda ikke enset meg at julaften er to dager unna. Snart en. For meg er det hele uvirkelig. Jeg lurer på hvor tiden har blitt av - det har liksom aldri blitt skikkelig jul & julestemning for meg i år.

 


{Bilderas}


Typisk min & Øystein sin humor  ↑Første håndlagde pynten til Ask Leo!
Tror aldri jeg har vært så sjarmert i hele mitt levende liv ..En liten ramp, på jakt etter julekuler ..Og juletreet vårt. Sinnsykt misfornøyd med hvordan lysene
ble satt på, men akkurat nå - 2 dager før jul, gir jeg bokstaveligtalt
blanke!


At på til manglende julestemning, er det første julen jeg skal være borte i fra mamma, alle søskene & tantebarna mine, noe jeg ikke er helt 110% komfortabel med - jeg har trossalt feiret jul sammen med de i 18 år på rad, det er normalt at jeg får .. Hjemlengsel & grugleder meg. Men sånn er det nå engang. Jeg må respektere at vi har to familier å gå til. Dessuten kan jeg ikke sitte å fordømme en jul hos noen andre, når jeg aldri har feiret jul der i utgangspunktet.

 
Hvem skal du/dere feire jul hos i år? (Besteforeldre, svigerforeldre eller hjemme?)
→ Mamma-spm; Er ditt/dine barn på jakt etter julekuler, lys og julepynt? 


Svar på kommentarJeg skjønner og forstår at kommentaren kun er for å opplyse og at det ikke er noe stygt ment eller rettet mot meg som person og jeg svarer i ett eget innlegg, siden innlegget denne personen kommenterte på, er så utrolig langt nede i selve bloggen. Det å ta en tatovering og tatoveringer generelt passer ikke alle. Enkelte går nok garantert lei av tatoveringen(e) sine over tid og da må disse menneskene være utrolig glad for at det finnes laserbehandlinger som alternativ, selvom det nok minst er like dyrt som å ta en tatovering. For min egen del har jeg ønsket meg tatoveringer siden jeg var 15-16år og dessuten har jeg tenkt igjennom motivet for tatoveringene mine lenge før jeg har gått hen å tatovere meg. Jeg har hatt i tankene mine før jeg har tatovert meg at motivet er noe som kommer til å følge meg til graven og det har jeg akseptert. Visst ikke kunne jeg aldri tatovert meg i utgangspunktet.

Om jeg er 40år eller 80 og angrer på noen av tatoveringene mine, så er jeg for det første glad jeg tatoverer meg innenfor 'skjortereglene' og for det andre kommer jeg aldri til å fjerne de alikevel. De står for noe, de er og har vært en del av meg og min person/personlighet. Punktum.

Hva synes du om akkurat dette?

Kommentaren er forresten godkjent.


Number of the Beast.


Iron Maiden - Number of the Beast


Episk antall kommentarer? Oh yeah!
(Bilde er ikke redigert!)


Konkurranse - Vinn drømmefangersmykke! {Avsluttet}

Jeg skal ha min første konkurranse!
Du kan vinne ett utrolig fint drømmefangersmykke &
en shower gel som lukter helt utrolig godt! (Begge fra H&M)Det du trenger å gjøre er;
- Legg igjen en kommentar, hvor du skriver at du
ønsker å delta! (Aller helst med e-post, slik at jeg
lettere kan kontakte deg om du har vunnet! :-)

Jeg bruker random.org for å trekke vinneren, og konkurransen
blir avsluttet i løpet av denne uken :-) Lykke til! 


I'm a tumblr!Jeg har endelig fått meg >tumblr<!
Etter masse knoting med CSS, fikk jeg designet
(les: bilde&bakgrunn) til! :-) Litt kjedelig med den
samme bakgrunnen der, som på denne bloggen,
men det kommer nok etterhvert! ;-)

HER kan du besøke min tumblr.

- Har du tumblr? :-)


Blogg.no

Da har man kommet seg over til blogg.no! En helt ny blogg, med helt, helt blanke ark! :)
Dessuten er alltid gøy med en forandring. Ble litt lei blogspot på slutten, siden html og design mulighetene der, er lik null..

Jeg kommer i all hovedsak til bruke bloggen til å fortelle litt om familielivet og i all hovedsak om ting som opptar meg i hverdagen :)hits