Gled en som gruer seg til jul

Det å vite at det finnes mennesker der ute som gruer seg til julen fordi de i all hovedsak mangler mat, er vondt å tenke på. Vi som har en plass å gå til og middag på bordet tar som oftest alt for gitt på julaften, og koser oss uten å i det hele tatt ofre en tanke over de som ikke har de så fantastisk som vi faktisk har det.Juleaksjonen kan også ses på >Kirkens bymisjons< hjemmesider.


Da jeg først fikk vite om aksjonen ble jeg gira. Og jeg har allerede gitt. Gitt 80 kr som er 2 middager i julen for promblemstilte mennesker i vårt eget land. Det føles godt å gi, selvom jeg ikke eier ett hav av penger. Det føles godt å vite at noen der ute får en middag i julen fordi jeg gav 80kr, som for meg egentlig ikke er noe særlig.

 

Om du ikke kan gi, så spred budskapet videre. Alle mennesker fortjener en fin jul.


Toppbloggere - Hva er din mening?

Jeg skjønner ikke hvorfor og hvordan alle disse interessante menneskene har klart å komme seg såpass langt opp på topplisten. Ser du nærmere på jentene er alle av samme ulla - Blondt hår, blekede tenner og full kløft. (Show off) Er det en enestående og spesiell person jeg synes fortjener plassen sin fullt ut, så det er Maren Vik. Ellers så synes jeg det er en meget innsnevret og rett og slett kjedelig toppliste.
Bilde >Maren Vik< - www.marenviks.blogg.no

Hva, bestemt, har egentlig disse folkene gjort for å fortjene plassen, når det finnes tusenvis av andre blogger som i det minste har litt mer å hoste opp enn hvilken tannkost de bruker? Egentlig så er det ganske så trist å tenke på at de kanskje en dag må ofre både jobbtilbud og privatlivet sitt for de "15 minutes of fame" de hadde som 15-17 åring. Er det virkelig verdt det? Det tror ikke jeg de ofrer en eneste tanke over der de ligger i solaruimmene sine, med det de fremstiller som sine feilfrie kropper. Jeg synes det går en hårfin grense mellom å være glad i og fornøyd med seg selv, til å være know-it-all-besserwisser, noe jeg synes de aller fleste toppbloggerene er.

Hva er din mening om toppbloggere?
Hvem av de nåværende på topplisten, synest du fortjener plassen sin mest?hits