Gavene til Ask Leonard

Åh, vi har vært så heldige - rettere sagt Ask Leonard har vært heldig i år og fått masse fine, fornuftige bursdagsgaver som kommer _godt_ med. Hovedpersonen selv var vel ikke helt begeistret over å pakke opp en myk pakke etter en annen, men vi foreldre var veldig fornøyde, hehe. Han fikk seg en stor søppelbil oss, og en enda større gravemaskin av farfar, så litt harde pakker var det også. Vi ble enige om å ha gravemaskinen hos farmor og farfar, jeg er redd den hadde tatt opp halve stua her hjemme, heh. Så blir det litt stas for han når han kommer på besøk til dem også.

Er i syvende himmel over Reima-dressen, skal blir kjekt å ta den bruk. Er så heldg å ha en familie å låne masse fint utstyr av også, så vi har en utrolig kjekk dress med ullfor i som kan taes av og på. Så det blir den og Reimadressen på deling i vinter. Jeg skal iallefall ha begge dressene i barnehagen, er iallefall veldig kurant å ha to dresser :-)

Kommentarfeltet er stengt.


Cranberry Joy
Snille, snille Øystein kom hjem med disse to til meg i dag ♥ Har vær syk og slitt med søvnen de to siste nettene, så det var godt å få en oppmerksomhet. Tror jeg må tenke meg godt om før jeg i det hele tatt bruker de, siden de er i 'limited edition'. Det er forresten håndsåpe til venstre og dusjsåpe til høyre. Dusjsåpene til Body Shop pleier som regel å være drøye i bruk etter det jeg har erfart, så den har nok en lang levetid uansett. Og selvfølgelig lukter de helt himmelsk!

Idag har jeg til og med tatt meg mot til å legge på nytt sengetøy og vaske kilovis med klær, på tross av at lungene snart detter ut av halsen. Det skal bli godt å legge seg nytt sengetøy og se serier sammen med Øystein, før jeg forhåpentligvis faller i til ro og får meg en sammenhengende natt for en gangs skyld.

Har du prøvd denne serien?
Hvordan har din dag så lang vært?


Konfirmasjonsgave

I og med at det er litt under en uke igjen til konfirmasjon, har jeg begynt å gjøre ferdig gaven vi skal gi til konfirmanten. Eller .. Jeg er vel egentlig så og si ferdig, har bare gratulasjonen igjen. Jeg har dekorert en eske som innpakkning til selve gaven, og pyntet lokket med perler, dymo & hvite og lilla roser;
Lokket ble ikke heelt perfekt i hjørnene, men .. Det er tanken som teller, eller hur? Når alt kommer til alt, så er det jo innholdet som teller mest uansett. Jeg har absolutt ingen ideer til hvordan jeg skal få til en gratulasjon på toppen av det hele - jeg vil jo aller helst skrive en liten hilsen også.

Hva synes du om boksen?
Liker du å lage/gi bort personlige gaver?
→ Ideer til gratulasjonen?
(plassering, osv)


Roser

Jeg vet ikke om det regnes som en oppmerksomhet heller, ettersom jeg kjøpte de selv. Jeg fikk bare øyet på roser ved inngangspartiet på dagligvaren og fikk utrolig lyst på en bukett, så jeg kjøpte 3 x 20. Altså 60 roser. Alle mine tre vaser er nå fullt til randen med hvite & røde roser. Kall meg gjerne galmann, men det er utrolig herlig å komme hjem til ett helt hav av (nesten) friske, vakre, røde og hvite roser ♥

Dessuten gjør det opp for at jeg ikke fikk på Valentines, hihi.

Røde for kjærlighet & hvite for fred ♥
Noen av dem var på kanten til å visne allerede når jeg kjøpte de. Men sånn kommer man nesten ikke unna, hverken på dagligvare eller blomsterbutikk.

Da gjenstår det bare å huske å sette de av på en kjølig plass hver kveld.

Hvilken farge på roser synes du er aller finest?
Liker du best å få en stor rose eller et helt dusin?


Valentinesgave

Litt seint ute, menmen. Jeg er ikke den typen som "krever" noe mer enn roser på merkedager. Gleden var derfor stor når Øystein bestemte seg for å gå ut å kjøpe roser til meg. Men i følge Øystein var roser helt dødfødt å få tak i. Han sa det lå roseblader over alt på gulvet - nesten som om det hadde vært krig om hver eneste bukett.

Jeg fikk blomst, da. En meget spesiell en vel og merke. Guzmania.Jeg har aldri sett den typen blomst noen gang før. Som sagt - meget spesiell. Wikipedia skal ha det til at den visstnok er giftig!(?) Bortsett fra blomsten fikk jeg en kjempe fin ulltopp med blonder og en utrolig kul skinnjakke!
Hva fikk du til Valentines?
Fikk du roser?


Morsdag

Morsdagen er rett rundt hjørne - Og ja, jeg vet at dersom jeg hadde nevnt det før at jeg hadde en overraskelse på lur, da hadde jeg blitt motsagt med "Du trenge ikkje det, Monica!" - med en gang. Derfor gir jeg de det jeg har lyst til og satser på at de vil ta i mot.Planen var å ikke avsløre at jeg hadde noe på lur, men da jeg fikk scrappesaker på døren i dag ble jeg så utrolig gira! Det jeg skal lage til mamma og svigermor har jeg aldri lagd før, så det blir spennende å se om jeg får det til. Tiden vil vise. Jeg gir forresten til svigermor fordi jeg ikke har samvittighet til å gi kun til mamma - så får hun ta det som en oppmerksomhet eller morsdagspresang, alt etter hva hun selv vil ;-)

Gir du oppmerksomhet til moren din under morsdag?
→ Hvis; Gir du kjøpt eller hjemmelagd gave?


Canon 600D

Jeg er så utrolig takknemlig & fornøyd!


Endelig er 600D i hus! Det må være den fineste og dyreste gaven jeg har fått, noensinne tror jeg!(Tusen, tusen takk Øystein!♥) Jeg gleder meg som en galmann til å få begynt å tatt masse bilder, og ikke minst film! Sammen med kameraet fikk jeg kameraveske og 8GB minnekort, pluss at jeg venter på ett stativ fra Elkjøp. Huff, det er så vidt jeg tør å bruke det, engang..

Macro & 50mm er det jeg har av 'ekstra utstyr' så langt. Med tiden ønsker jeg meg selvutløser/fjernutløser(?) og ring- eller ekstern blitz. Med tiden.

→ Har du 600D?
- Har du evnt. noen gode, nyttige brukertips?
Om du ønsker deg ett nytt kamera; Hvilket ønsker du deg?


Julegaver {del 1}

Jeg er fullt klar over at jeg er i siste liten når det kommer til å lage ett innlegg om julegavene vi fikk, men det er heldigvis bedre sent enn aldri. Klærne Ask fikk kommer i ett eget innlegg, mens leker og gavene Øystein & jeg fikk kommer nu.

Leker:Fra venstre; Politistasjon fra onkel Ben, puttekasse fra mormor, bondegård fra tante Inger m/fam, brannbil m/hund og brannmann, ekstra brannmann og hund & fly med pilot fra Øystein og meg.

Gaver til oss:Sengesetter fra svigermor, gryte i fra søskene til Øystein
& vase fra mamma.Det svarte til høyre i bilde skal være ett skjerf og en lue, men
kamera tar det ikke så utrolig godt opp, siden begge er svarte.

Så sånn er det, gitt. Er utrolig fornøyd med alt vi fikk, spesielt The Body Shop-produktene & Marius-sengesettene! Trodde nesten ikke mine egne øyner når jeg pakket det opp! Selvom det vel ikke er tvil om at barna får mest i julen, føler jeg at jeg selv får julegaver når Ask Leonard får presanger. Og sånn skal det vel egentlig være også? Jeg er, iallefall ikke lenger, en person som ser kvantitet foran kvalitet, heller omvendt. Og kvalitet har vi iallefall fått masse av i år! Jeg - vi er storfornøyd!


Får du mindre etter du ble voksen/eldre eller får du i samme mengder?
→ Kvantitet (masse, store mengder) eller kvalitet?hits