Syttendemai - Gratulerer!

Gratulerer med dagen alle sammen! Vi har hatt en utrolig regntung og grå syttende mai. Ikke noe ute- eller togvær med andre ord. Men vi har kost hos masse (inne) hos svigers - sammen med mamma, med god middag og god stemning. Det var minst like koselig å feire 17.mai sånn, enn å dingle bort hele dagen på en tettpakket skole!
Sånn bortsett fra at været ikke var optimalt, så har vi nå uansett hatt en finfin nasjonaldag!


Bilder i fra vår 17.mai;
To øverste bildene; Jeg & Øystein gikk en kjapp tur ut i regnværet for å få prøvd å ta noen 17.mai-bilder, men paraplyen vi hadde med oss brettet seg sammen kun etter et par minutter. vellykket var den turen.

Nederste bilde; Ask får abstinenser når han ser mammas gule suksesskake står på bordet. Glatt kan det gå tre kakestykker, uten at han sukker av den grunn! Han får riktignok kun kremen og ikke bunnen, men alikevel. Og med melk til i tillegg, da er det gode greier. Hvordan han har klart å fått opp to-tre knapper på skjorten, må gudene vite ;-)

Har du hatt en fin nasjonaldag?
Hvor feiret du syttendemai? 


Konfirmasjon 13.05.12

Vi var jo som sagt i konfirmasjon i går. Det var en kjempefin sermoni og ikke minst et kjempekoselig selskap, med mange fine taler og god mat. Eneste som var litt kjipt var at vi måtte gå tidligere i fra selskapet, ettersom Ask begynte å bli mildt sagt trøtt. Menmen, vi fikk nå vist oss og sett konfirmanten bli konfirmert - det var det viktigste!Fine, voksne konfirmanten! :-)
Konfirmanten hadde uten tvil en nydelig budnad {↑}. Ble småmisunnelig på den, for å si det sånn. Jeg tok takkekort-bilder for henne, i samme 'serie' som bilde over. Søljene rundt sjalet, eller lenken skulle vært rettere og fikset på, men det er sånn man ikke kommer på i farten.

Selvom det var utrolig koselig, så er jeg glad for at det er sånn ca. fire år til neste konfirmasjon. Da er iallefall Ask eldre, og sjangsen for å få med seg hele selskapet er større ;-)

Har du vært i konfirmasjon i helgen?
Har du budnad? (Evnt hvilken?) 


Gratulerer med dagen!


Bilde i fra barnedåpen til Ask Leonard - desember 2010.
Jeg tror ikke mamma liker at jeg gjør dette. Iallefall ikke bildedelen. Men siden mamma ikke har Facebook, og jeg fortiden sitter uten mobil, tenkte jeg at jeg liksågodt kunne skrive et innlegg til henne! Selvom hun nok ikke helt liker tanken på at jeg har et innlegg liggende ute, med et bilde av henne i tillegg, tenker jeg at hun setter pris på oppmerksomheten, alikevel. Håper jeg i det minste, ahem.

 

Vi vil iallefall gratulere vår mor, mormor & svigermor så masse med dagen i dag!hits