Just ordered from Sephora
Innimellom lurer jeg meg innom nettsider til butikker jeg vet ikke sender varer til Norge, bare for å kunne kikke uten å ha det hengende over meg at jeg kan bestille, dersom jeg finner noe. Vel, turen gikk innom Sephora, og det første som møter meg på nettsiden deres er et stort pop-up vindu, med teksten "Hello, Norway - we now ship to your country!". (Eller noe i den duren) I det øyeblikket eide jeg ikke selvkontroll, og la omtrent alle Kat Von D produkter jeg ønsket meg, i handlekurven og bestilte. Sephora har et fantastisk utvalg i produkter. Synes det er utrolig gøy å se at de har åpnet for å sende varer til Norge, i alle fall når man kan bestille varer man absolutt ikke får tak i her hjemme. 

Føler jeg har fått mye for pengene. På tross av at tollen for gildet kommer utenom. Fordeler man tollen på hver enkelt vare, blir det alikevel billigere enn hva produktene hadde vært her hjemme. Bare en sminkekost i butikk her hjemme, kan koste like mye som hele kostsettet til KVD. Helt sykt.

Har du fått med deg at Sephora sender til Norge?
Har du bestilt noe fra Sephora?

------------------------------------------------------------------
#Sephora #KatVonD #Makeup #Sminke #Skjønnhet


These boots are made for walking

Fant de perfekte bootsene, og da var det bare å slå til. Kommer til å begynne å bruke de skikkelig utover oktober-november, da jeg ikke føler for å ødelegge de i regnvær med tanke på at jeg har Hunter støvler til den type vær. Disse er overraskende behagelige å gå i, minner litt om kilehæler i komforten. Husker jeg var ganske glad i nettopp kilehæler i fjor, men nå synes jeg de ser så utrolig merkelige ut, heh. Boots er så 'basic' at man kan bruke de til alt av hverdagsklær, både til litt finere og litt mer 'hverdags' :-)

Har du funnet deg høst/vintersko?
Noen spesielle typer sko du er glad i? (f.eks høyhælte, converse o.l)


Vossatassar
Fant disse fargesprakende klærne fra Vossatassar til Ask Leonard. Har saumfart butikker etter alt som heter Vossatassartøy med tekst på, men der jeg har funnet tidligere, har enten hatt kun for små størrelser igjen, eller så har de ikke hatt noe inne i det hele tatt. På den gule står det "Herje" (veldig passelig Ask) og på den blå står det "Leike". Til andre som evnt. også er på jakt etter Vossatassartøy - de har masse størrelser inne på Coop Obs(!) Iallefall i Haugesund, heh. Luen er hverken for tynn eller tjukk, så tenkte å bruke den i begynnelsen av barnehageåret. Fargeklatten Ask Leonard, heh.

Kommentarfeltet er stengt.


Toms
Hverdagsskoene til Ask Leonard har blitt full av grønske og dritt i løpet av de mange, mange timene han er i lek ute i barnehagen. I utgangspunktet har jeg ikke forventinger om at sko til så små barn holder i all evighet, små barn går jo ikke å tenker over skit på skoene akkurat. Men de begynner å se litt vel.. Brukt ut, til at de kan brukes til hverdags. Med all viten om at jeg egentlig kun skulle ha ett par sko og jeg skulle betale de selv, fant jeg selvfølgelig to par jeg likte - og vurderte opp og ned i mente. Valgets kvaler.

Plutselig sier farmoren til Ask, som også var med; "Ta begge", og med det betalte hun for to par sko. Snilleste farmoren! (Igjen, tusen takk!) Nå lar jeg de gamle være til barnehagebruk, så slipper jeg å være så redd for hva som måtte skje med de. Kommer også til å bruke Toms skoene i steden for sandaler på sommeren. Fikk tips om at det var like så greit å ha noen lukkede sommersko med tanke på sand som kunne komme i selve skoen på åpne. Så da gjør jeg det, heh.

Kommentarfeltet er stengt.


From BikBoks 50% sale

Salget var på torsdag - i forrige uke, jeg vet. Sent ute med alt. Herregud, så mange folk det var på salget. For ikke å snakke om folk i alle aldre. Er sikker på at jeg stod i tjue minutter i kø - til prøverommet. Men det var verdt det. Har hørt om flere som ikke fikk utnyttet seg av salget på Internett, fordi sidene til BikBok klikka. Sure greier. Fikk med meg fire nye topper hjem, som kostet 125,- per stykk (ordinært 249,-) To av typen jeg aldri hadde sett for meg at jeg passet - peplum. De satt så utrolig fint på, så da fikk de bli med hjem. Fornøyd med fangsten!

Benyttet du deg av BikBok salget?
→ Evnt; Internett eller butikk?


New in; Ask Leonard


Før helgen hadde jeg en liten {stor] oppryddning av klærne til Ask Leonard. Pakket bort for små, slitte plagg. Mens jeg var i gang gikk jeg i tillegg over støvlene og skoene hans, og til min store overraskelse hadde han vokst ut av absolutt alt som het støvler. Viser bare at gutten er i full vekst. Jeg måtte naturligvis ut å kjøpe noen nye støvler til han, og valget fallt på et par Hunter-støvler - i tillegg til noen helt vanlige. Kjøpte også med fleecesokker til Hunterstøvlene, ettersom de satt ekstra godt på foten med de. Når mine egne Hunters dumper på postkontoret, kan jeg og Ask Leonard møte regnværet i matchende fottøy, haha! ♥

→ Hva synes du om Hunter-støvlene?
→ Bruker/har du Hunterstøvler til deg selv?


Pakke i posten
Ok, det er fortsatt ca. ni måneder - et helt svangerskap, for å sette det i perspektiv - igjen til jul, men allikevel. Jeg elsker julen og jeg elsker Alene Hjemme, derfor klikket jeg denne godbiten hjem fra Ebay. På toppen av alt fikk jeg pakken rett hjem i posten, og slapp da også selvfølgelig å betale noe toll ♥ Alt man finner om man leter på ebay, altså. Ikke nok med det, er det ganske billig i forhold til hva man måtte gitt for noe tilsvarende her hjemme. Så nå gleder jeg meg trygt sagt til både sommeren og julen, haha.

Trekker forresten vinner av konkurransen min opp mot helgen, så vet dere det.

Handler du mye på Ebay?
Hva synes du om genseren?


New in
"Gamle" innkjøp. Det vil si; jeg har ikke vist dem før nå. Genserene er fra Cubus og YSL leppestiften pluss parfymen er fra KICKS. Skulle ønske jeg hadde hatt muligheten til å la dere lukte gjennom skjermen, for den er helt herlig. Sommerduft totusenogtretten, uten tvil. Skjønner ikke helt hvor tankegangen min var når jeg bestemte meg for å kjøpe en tykk strikkegenser i februar, men den appelerte til meg. Fargene er nokså utypisk meg å bruke, ville rett og slett prøve noe nytt. Dessuten varer den nok heelt sikker til neste høst/vinter også, heh.

Hva synes du om innkjøpene?
Har du prøvd parfymen?
Hva gleder du deg mest til med vår/sommer?

 


Kicks.


Smashbox Color Correcting Primer - Sensai Fluid Finish foundation - Lancome concealer & Blush fra Guerlain.

Det er vel ikke til å stikke under en stol at jeg er utrolig glad i å sminke meg, og prøve nye produkter, og er litt mer bevisst over hva jeg bruker på selve huden. Ovenfor er siste innkjøp i sminke fra Kicks. Jeg blushen fra Guerlain. Den lukter himmelsk, og gir et utrolig fint resultat på den lyse huden min. For ikke å snakke om primeren fra Smashbox, som reduserer rødhet i ansiktet og gir foundationen et fint, matt resultat. Et stykk fornøyd Monica.

Er du interessert i sminke og prøve nye produkter?
Kunne du tenkt deg omtale av produktene?


InnkjøpNytt


Rød & Blå bandana - Cubus / Slayer topp - Nasty Gal / Veske - Bagorama / SP Hydrate shampo & balsam - Nikita.

Jeg kan ikke forklare med ord hvor glad jeg er for å endelig bruke skikkelig shampo og balsam. Hårvask var ikke akkurat noe jeg var bortskjemt med etter operasjonen, i den tiden jeg ikke kunne dusje. Så det å endelig kunne stå i dusjen med gode produkter er tilnærmet himmelen. Ellers er jeg utrolig fornøyd med Slayer toppen! Gleder meg til å kunne bruke normalt undertøy igjen, sånn at jeg faktisk kan bruke toppen uten at sportsbh'en vises tvers igjennom.

Liker du musikken til Slayer?
Hva synes du om bandana/hårbånd? 


New in; beads

Har gått å siklet på ↓ den toppen så lenge jeg kan huske, men har aldri hatt samvittigheten til å kjøpe den. Når jeg kom over den for et par dager siden gav jeg blanke og kjøpte den. Føler jeg nesten bare kjøper meg helt ordinære, basic klær - er gøy å ha noe som er litt mer utpreget og finere også! :-)Vero Moda - 299,-
Toppen finnes vel også i pudder/gammelrosa farge, men jeg synes den i hvit er desidert finest. Dessuten synes jeg den passer til mye mer enn hva den rosa gjør. Er egentlig sjeldent jeg går innom Vero Moda. Men ja. Ble faktisk positivt overrasket over utvalget de hadde :-)

Hva synes du om toppen?
Handler du på Vero Moda?


Innkjøp til Ask Leonard

Så utrolig godt å få på plass noen nye vårklær og leker til Ask. Det begynner å bli vanskelig å finne rette leker i rett aldersgruppe, synes jeg. Enkelte leker blir alt for barnslig, mens andre blir alt for 'voksne'. Jeg klarte tilslutt å finne noe, heldigvis. Emballasjen og eskene var nå mer interessante enn selve lekene, så det virket ut som om Ask var fornøyd uansett ;-)


Sett med Olebrum togskinner // Bøtte & spader med former // Ta og føle-bok // Såpebobler
Overdel m/bart & grå jeans // To vanlige joggebukser // Jakke // To pysjer

Huff, ble endel bilder her nå! Jeg fikk tak i singleten m/bart, jakken & joggebuksen som vist i >dette< innlegget, som var noe av det jeg hadde aller mest lyst på. Ellers var det ganske mange fine, friske shortser og t-skjorter, men det springer jo ikke akkurat av. Er ikke så varmt enda, at jeg hadde kledd på han shortser akkurat.

Når begynner du å bruke lettere klær?
→ Mammaspm; Synes du det er vanskelig å finne leker som passer til ditt barns alder?


iPod Nano
Kanskje litt forut for sin tid, med tanke på at (nesten) alle har musikken sin på mobilen nå til dags. Men når jeg flyttet hjemmefra klarte jeg av en eller annen grunn å miste min daværende Nano Classic, noe jeg aldri har klart å komme meg over. Spesielt ettersom at det var den beste musikkspilleren jeg noen gang har brukt. Med tanke på at jeg har veldig lite til overs for Apple-produkter generelt, sier det litt.

Fra da og frem til nå, har jeg strevd meg igjennom en iPod shuffle - som hverken har hatt skjerm eller spillelister. Så jeg føler meg litt .. "Fortjent" til Nano Touch. Dessuten fikk jeg den i blått også, av alle verdens ting! ♥

Bruker du Apple-produkter? (Hvilke?)
Hører du musikk på mobilen eller på en egen avspiller?


Muffins

De som kjenner meg vet at husmorferdighetene mine ikke er helt på topp. Iallefall ikke når det kommer til baking. Kanskje det nettopp er fordi de aldri har smakt noe jeg har lagd før, men uansett. Mamma lo litt for seg selv når jeg spurte om hun trodde jeg klarte å lage muffins. Til svar fikk jeg at de - visstnok - var det enkleste man kunne lage.Grunnen til at jeg i all hovedsak spurte om muffins var enkle å lage var disse utrolig fine formene i stråmønster jeg kjøpte i går. Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg kjøpte de en gang, med tanke på at jeg baker en gang hvert skuddår. Det som solgte meg var nok at de var fine å se på. Og det er de jo forsåvidt også :-)

Disse formene, og mange andre er å få kjøpt hos >Cacas< og utvalgte dagligvarebutikker.

Baker du ofte?
Har du en god muffinsoppskrift? (UTEN sjokolade)hits