Våre julegaver


Øverste bildet er alt som vi har fått i lag, midten er Øystein sine gaver fra meg og nederst er mine. Er uten tvil mest fornøyd med iPod Classic'en. Jeg har hatt en i sølv for et par år siden, men den ble dessverre stjålen. Er selvfølgelig fornøyd med alle gavene, men å få classic igjen var fantastisk gøy! Denne skal jeg passe ekstra godt på, kan du si. Ellers merker jeg at jeg har blitt voksen, når mesteparten av julepresanger består av ting til kjøkkenet. Er selvfølgelig kjekt å få ting til kjøkkenet, enn å ikke få noe i det hele tatt, men kjøkken er mer Øystein si greie, enn min kan du si ;-)

Hvilken julegave til deg selv, er du mest fornøyd med?
Liker du best å få ting du trenger eller ting du har lyst på? 


Julegaver; Ask Leonard


Øverst fra venstre; Tegnebrett - Morfar, Radiostyrt racerbil og parkeringshus med to biler - Jeg og Øystein
Midten; Verktøysett & gitar - Jeg og Øystein, radiostyrt anleggsmaskin - Tante Inger, onkel Frode & søskenbarn, postmann Pat-bil m/figurer - Onkel Ben & søskenbarn, bok - Tante Evy. Nederst fra venstre; To pysjer - Tante Jannike m/ familie, fleecesett - Mormor, Stormberg ullsett - Tante Mona, fløyelsbukse - Søskenbarn, Reima votter - Tante Evy og strikkegenser fra Farmor og Farfar. I tillegg fikk han en gigantisk traktor & hjulene på bussen-bok :-)

Har glemt ut, eller skrevet feil navn ved noen pakker, klærne tror jeg det er. Det gikk så fort en periode, at jeg aner ikke hvor enkelte ting kommer i fra, så jeg har bare skrevet der jeg sånn ca. husker det kommer ifra, heh. Alle leker som ikke er i esker, har Ask Leonard allerede lekt med :-)

Kommentarfeltet er stengt.hits