Konkurranse; Vinn kamerareim

Tid for konkurransen jeg lovde dere for en måned siden. Veldig kjapp av meg med andre ord. Premien er en kamerareim med blonder, utrolig fin liten sak ♥ Var en del som spurte meg om kvaliteten på reimen når jeg la ut min egen, i og med at den er i tøy og at den skal bære vekten et kamera som ofte kan være litt tungt. Men bakstykket på selve reimen er utrolig sterkt, ikke minst ganske tykkvevd så sjangsen for at det ryker er ganske minimal.

Reimen passer alle typer speilreflekskameraer.

Det du må gjøre for å delta er;
- Like facebooksiden min >HER<. Om du ikke har facebook eller foretrekker å gjøre det på en annen måte; skriv et innlegg om at du er med i konkurransen på bloggen din og bruk et av bildene over.
- Skriv en kommentar om at du er med, om du har likt fanpagen/skrevet innlegg og husk en mailadresse sånn at jeg kan kontakte vinnereren.

→ Er du med?


Vinneren av konkurransen er ..

ANNIKA! Gratulerer så masse! :-)Om noen stusser over at jeg kun har tatt med førtiåtte, når det er 50kommentarer
på selve innlegget, så er det fordi jeg ikke har talt med kommentarer som ikke
har noe med innlegget å gjøre, svar også videre, sånn at alle skulle ha lik sjangse
til å vinne, heh.

Bedre lykke neste gang, til alle dere som ikke vant! :-)
Kommentarfeltet er stengt.


Last chance

 

For å være pirkende nøyaktig var det egentlig i dag jeg skulle ha trukket en vinner av konkurransen min. Meen, siden ting ikke har gått helt etter planen, trekker jeg den heldige vinneren i morgen! Dette er altså den siste sjangsen du har for å være med i trekningen av et personlig armbånd m/valgfri tekst fra Inova Design.


Her
, her og her kan du melde deg på konkurransen. Dersom du ikke allerede har gjort det da. Et lite tips; trykk høyre musetast og åpne i ny fane - går kjappere da, heh. En siste ting til.. La være å skrive "Fint armbånd!" på innlegget. Det ødelegger tellingen fullstendig og jeg godkjenner dessverre ikke disse type kommentarer.

Kommentarfeltet er stengt.


Konkurranse - Vinn armbånd m/valgfri tekst


I samarbeid med Inova Design deler jeg ut et utrolig fint armbånd, som vist over. Vinneren får mulighet til å velge tekst av eget ønske, på maks 20 tegn. Dette kan f.eks være kjærestens, barnet ditt eller ditt eget navn, alt etter hva du selv ønsker :-)

Det eneste du gjøre for å delta er å like facebooksiden til Inova Design HER, samt skrive e-post adressen din i e-post tilpasset felt, slik at den aktuelle vinneren enklere kan kontaktes. Alle produktene til Inova Design er nikkelfrie og allergitestet, og derfor trygge å bruke for de aller fleste. Jeg lar konkurransen gå i ca. en uke, og trekker en tilfeldig vinner - som har likt facebooksiden - med hjelp av random.org :-)

Er du med?


Vinneren av konkurransen er ..

>Caasen<
Gratulerer så masse med kommentar nr 2000!
Legg igjen en kommentar med e-posten din (Under
navnet - vises ikke offentlig. Eller som
en kommentar!) :-)

Gaven vil bli sendt så fort jeg får navn og adresse.Håper det er i orden at jeg har lånt bilde :-)


Konkurranse - Kommentar nr 2000

Siden jeg daglig får så mange fine kommentarer, til og med når jeg ikke er aktiv(!), ønsker jeg å dele ut en finfin premie til kommentar nummer totusen! Tenk det, snart totusen kommentarer på under ett år - jeg er utrolig glad for alle som tar seg tid til å lese og kommentere, både kjente og ukjente, derfor har jeg lyst til å gi bort en liten goodiebag som ett stort takk! :-)
Hvor mange kommentarer det mangler før kommentar totusen renner inn, ønsker jeg naturligvis ikke å røpe. Men jeg kan si så masse at det er over hundre og under 500 - Med andre ord vil jeg gi folk en sjangse til å kunne vinne. Hvor lang tid det tar før vinneren trekkes er rett og slett opp til dere :-)
Gaven inneholder produkter fra bl.a The Body Shop & H&M.

Legg igjen e-postadresse, slik kan jeg enklere kontakte vinneren - e-postadressen vises ikke offentlig.


Premien min

For en liten stund siden var jeg så heldig å være kommentar nr 4000 hos Web-Linn. Idag kom premien min i postkassen og jeg er strålende fornøyd! Premien jeg mottok var ett nydelig mamma-smykke;Jeg synes det er ganske koselig gjort av henne å gi en gave, en oppmerksomhet til  "runde" kommentarer. Det viser at hun setter pris på leserene sine :-)

Om du er interessert, har Alina nettbutikk hvor hun selger egenlagde smykker. >Her< finner du facebook-siden for nettbutikken hennes.

Hva synes du om premien? 


Den heldige vinneren er ..

...

Igjen - beklager for den helt på trynet dårlige kvaliteten.. 

>Kim Iselinn< !Gratulerer så masse! Jeg har sendt deg en mail, sånn at du er klar over det. Til alle dere andre; Tusen takk for innsatsen deres, dere er fantastiske! Og beklager at dere ikke vant, jeg skulle gjerne delt ut ett kit til hver og en av dere.. Men følg med videre - jeg kommer nok garantert til å ha flere konkurranser utover.


:)


Vinneren er ..

> MARIE! <
Gratulerer masse! :D


Konkurranse - Vinn drømmefangersmykke!Minner om konkurranse >her<
Jeg lar den gå ut til imorgen, og trekker
vinner rundt 20:00 tiden :-)
Lykke til!hits