Canon 600D

Jeg er så utrolig takknemlig & fornøyd!


Endelig er 600D i hus! Det må være den fineste og dyreste gaven jeg har fått, noensinne tror jeg!(Tusen, tusen takk Øystein!♥) Jeg gleder meg som en galmann til å få begynt å tatt masse bilder, og ikke minst film! Sammen med kameraet fikk jeg kameraveske og 8GB minnekort, pluss at jeg venter på ett stativ fra Elkjøp. Huff, det er så vidt jeg tør å bruke det, engang..

Macro & 50mm er det jeg har av 'ekstra utstyr' så langt. Med tiden ønsker jeg meg selvutløser/fjernutløser(?) og ring- eller ekstern blitz. Med tiden.

→ Har du 600D?
- Har du evnt. noen gode, nyttige brukertips?
Om du ønsker deg ett nytt kamera; Hvilket ønsker du deg?


Innkjøp & dagen idag

Jeg skulle virkelig ønske jeg hadde hatt med meg kamera i dag, sånn at jeg kunne vist alle hvilken fin dag Ask Leonard og jeg har hatt! Ask Leonard har sjarmert både eldre damer og menn igjennom hele dagen. For ikke å snakke om mormor. Det ble en lang dag for Ask sin del. Også for min egen. Jeg gleder meg enormt til å finne senga i kveld. I morgen skal jeg til og med sove frempå - Lykke! ♥

Før jeg treffer hodeputen vil jeg gjerne vise hva vi fikk med oss hjem i dag;
» Skjorter til Ask - Kappahl // Sokker - Lindex // Løvsmykke & Løvøredobber ♥ - Accessorize // Kilehæler - Bianco // Jakke - H&M // Bilderammer - Nille // Welcome-skilt - Nille «

Ble utrolig usikker på jakken, av en eller annen grunn! Samtidig som jeg synes det er en dritkul jakke, klarer jeg ikke helt å bestemme meg for om den passer meg eller ikke. Menmen. Jeg er kjempe fornøyd med innkjøpene, for ikke å snakke om dagen i dag!

Hva har du gjort i dag - hatt en fin dag?
Hva synes du om innkjøpene?

 


Konkurranse - Kommentar nr 2000

Siden jeg daglig får så mange fine kommentarer, til og med når jeg ikke er aktiv(!), ønsker jeg å dele ut en finfin premie til kommentar nummer totusen! Tenk det, snart totusen kommentarer på under ett år - jeg er utrolig glad for alle som tar seg tid til å lese og kommentere, både kjente og ukjente, derfor har jeg lyst til å gi bort en liten goodiebag som ett stort takk! :-)
Hvor mange kommentarer det mangler før kommentar totusen renner inn, ønsker jeg naturligvis ikke å røpe. Men jeg kan si så masse at det er over hundre og under 500 - Med andre ord vil jeg gi folk en sjangse til å kunne vinne. Hvor lang tid det tar før vinneren trekkes er rett og slett opp til dere :-)
Gaven inneholder produkter fra bl.a The Body Shop & H&M.

Legg igjen e-postadresse, slik kan jeg enklere kontakte vinneren - e-postadressen vises ikke offentlig.


Gårsdagens innkjøp

Vi fikk med oss litt av januarsalget i går, vi også! Ask Leonard trengte nye pysjer og bodyer, mens det jeg kjøpte til meg selv var god & varm strikk, pluss ett par skjorter som jeg fikk av Øystein! :-) 
Tre pysjer, en med teksten; "Tror du Ole Lukkøye er på vei?"
Nameit har så utrolig masse fint til de aller minste!
Jeg kunne sikkert bodd i skjorter
- Elsker det!
Og strikk. Det holder seg dessuten overraskende godt over tid!

I mens vi allerede var ute i går, tok vi oss tid til å spise på cafe. Det er ikke ofte vi hverken spiser ute eller spiser samlet, så det var utrolig koselig. Jeg er utrolig fornøyd med at januarsalget forsatt varte, også med tanke på at ikke alt det beste var revet bort! Salg er genialt, forresten.

 

Har du handlet på januarsalg i år?
→ Har du ett favorittplagg du aldri får nok av?


Pakke i posten - Deborah Lippmann

Pakken kom riktignok ikke i dag, nærmere bestemt i går. Men siden jeg ikke har hatt energi til å rulle ut av senga de siste dagene har det ikke blitt noe blogging av pakken før i dag. Åh, men jeg er fornøyd! Det er godt at vi kan føle en viss glede over ting også, selvom det bare overfladiske gjenstander man egentlig ikke trenger.

 Øystein bestilte produktene for meg, og han hadde huket av
for innpakking når han var i kassen! ♥ Det var så vidt jeg hadde lyst
å pakke de opp ..
Alle lakkene er sånn ca. i de fargen du ser på bildene. Jeg synes kanskje Today was a fairytale (den blå) ble i overkant masse glitter og stas. Ellers var de to siste midt i blinken - jeg liker dype, mørke farger. Jeg har prøvd alle på hver sin negl, uten at jeg har fått noe særlig inntrykk av hvordan de er, men jeg kommer nok garantert tilbake med de når jeg har fått prøvd ut en eller to, skikkelig :-)

Handler du mye på nett, i steden for butikk?
Bruker du neglelakk ofte, sjeldent eller aldri?


Deborah Lippmann

 De første {og siste} Deborah Lippmann neglakkene mine er på vei i posten! Jeg tror ikke det har vært så vanskelig å fått tak i ett par stakkars neglelakker - noen gang. Fargene jeg bestilte - som du ser ovenfor - var; Today was a fairytale - Dark side of the moon & Bad Romance.

- De er ikke testet på dyr!
- Inneholder biotin (hjelper neglene til å vokse) og grønn te.
- Alle neglelakkene er oppkalt etter sangtitler.
- Og det 'beste' av alt; Today was a fairytale har visstnok ekte sølvstøv i seg.
Det samme gjelder typen gull.

Har du prøvd en eller flere av DL neglelakker?
→ Om du ikke har, kunne du tenkt deg?hits