J'adore Essence
Åh, som jeg elsker denne parfymen! Jeg fikk den i forlovelsesgave fra Øystein, og har brukt den nesten hver eneste dag siden. Den er med andre ord ganske drøy. Føler jeg har sprayet på meg hele flaska enkelte ganger, men det er faktisk ikke så mye som er brukt av den, heh. Det er ekte parfyme og flaskehalsen er håndlagd. Esken den kom i og plastikken rundt er visst nok pakket for hånd i tillegg fikk jeg forklart. Ekslusivitet er det iallefall. På toppen av det hele lå det en søt konvolutt med en liten mini-brosjyre med informasjon om parfymen, inni en egen lomme i selve esken, heh.

Er det bare meg, eller påvirker selgeren kunden når de skal kjøpe parfyme? Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har spurt om hjelp i et parfymeri og ingen treffer, eller verre; jeg kommer hjem med en parfyme som blir helt grell og intens i lukten over tid. Mens når jeg kikker uten selger finner jeg så mange gode lukter. Spesielle greier.

Bruker du parfyme daglig?
Hvilken parfyme er din favoritt?


Baby, it's cold outside


Jeg og Øystein hadde planlagt en lang og fin tur inn i skogen, rett bak her hvor vi bor, siden vi har barnefri. Ikke før Øystein nevte 'skulle tatt brodder på', smalt han med ryggen midt i isen..  Det gikk heldigvis bra til slutt, men det første han utbrøt da han datt var "eg går ikkje mer i dag eg, iallefall!" Haha, er litt morsomt å se tilbake på det nå, stakkar Øystein ♥ Etter at Øystein klarte å overtale meg til å gå videre, prøvde vi å gå et stykke inn, men det nyttet ikke - hele stien var dekket med såpeglatt is. Den sjangsen tok vi ikke igjen, for å si det slik. Så vi gikk tilbake, inn i skogen og tok litt bilder isteden for. Tilslutt var det kulda som tok oss. Er jo bikkjekaldt ute. Så sånn endte den 'lange' og friske turen.

I kveld skal vi kose oss med god mat og se serier, bl.a Criminal Minds, Raising Hope og Haven. #Hekta. Blir sikkert en film og to også, kjenner jeg oss rett. Må slippe oss laus når vi har sjangsen, heh ;-)

Hva skal du i kveld?
Synest om bildene?


Trettende januar

Idag kom AL hjem i fra farmor og farfar. Vi fikk barnefri i helgen, siden vi skulle ommøblere. Ommøbleringen gikk forresten ganske fint. Etter-bilder kommer etterhvert. Jeg venter nemlig på en pakke i fra kremmerhuset som kommer på tirsdag, så jeg vil ikke ta etter-bilder før da. Endte opp med en klissnaken vegg der to-seteren står, må få noe opp på den først, heh.

Ask Leonard så seg godt om når han kom inn i stuen, tror ikke han helt forstod at vi hadde flyttet på alt med det første. Med tid og stunder ble han heldigvis litt mer husvarm og satt seg godt til rette i to-seteren og begynte å fikle med en lyslenke jeg har hatt fremme siden jul, heh. Dessuten fikk han seg et glass brus. Han har aldri vært noe særlig glad i brus før, men plutselig rundt juletider i fjor begynte han å spørre om brus. Ask spiser ikke så mye søtt generelt, så har ikke vondt av å gi han et glass brus selvom det er søndag, heh. Han fikk en voldsomt fin brusbart også da ;-)

Kommentarfeltet er stengt.


Nyttårsaften

Godt nytt år, alle sammen! Herlig å endelig starte 'på nytt'. Ser frem til å gjøre det beste ut av dette året. Nyttårsaften ble feiret sammen med Ask Leonard, svigerforeldrene mine, oldemoren og oldefaren til AL, samt tanten hans. En god gjeng med andre ord. Rett før leggetiden til Ask Leonard, gikk vi ut å tente på stjerneskudd. En begeistret liten gutt, fulgte nyskjerrig med på hvordan stjerneskuddet brant og brant, heh. Heldigvis fikk han sove også, til tross for bomber og krutt. Ikke fullt så mye action på bondelandet, som i byen.

Dessuten er det herlig å bruke denne dagen til noe og ikke ligge i fosterstilling og klage, fordi man drakk altfor mye kvelden før. Misunner ikke de som er der akkurat, hah!

Hva synes du om bildene?
Hvordan var din nyttårsaften?


hits