Roser

Jeg vet ikke om det regnes som en oppmerksomhet heller, ettersom jeg kjøpte de selv. Jeg fikk bare øyet på roser ved inngangspartiet på dagligvaren og fikk utrolig lyst på en bukett, så jeg kjøpte 3 x 20. Altså 60 roser. Alle mine tre vaser er nå fullt til randen med hvite & røde roser. Kall meg gjerne galmann, men det er utrolig herlig å komme hjem til ett helt hav av (nesten) friske, vakre, røde og hvite roser ♥

Dessuten gjør det opp for at jeg ikke fikk på Valentines, hihi.

Røde for kjærlighet & hvite for fred ♥
Noen av dem var på kanten til å visne allerede når jeg kjøpte de. Men sånn kommer man nesten ikke unna, hverken på dagligvare eller blomsterbutikk.

Da gjenstår det bare å huske å sette de av på en kjølig plass hver kveld.

Hvilken farge på roser synes du er aller finest?
Liker du best å få en stor rose eller et helt dusin?


Søndagsmodus

Da vi stod opp i dag morgens skinte solen som bare det. Jeg tenkte jeg ville ta med meg Ask Leonard å gå en runde rundt dalen, bare for å få søndagen til å gå litt fortere. Til slutt fikk jeg lurt med meg Øystein også. Selvom det er aldri så godt å gå seg en tur og få luftet vettet, misunner jeg Ask Leonard som sitter fint, lunt og godt pakket ned i vogna. Spesielt i oppoverbakkene.. Mer trenger jeg ikke å si.
En liten Herr Morsk Morskesen ute på tur ..


.. Det er da det er godt at man har husket på å ta med eplejuice som proviant! Hadde i all hovedsak tenkt å ta med skiver også, men orket det ikke ettersom han fikk mat rett før vi gikk ut. Dessuten tok bare turen en liten time, halvannen.

Mer 'fornuftig' har ikke vi gjort i dag. Søndager er så ufattelig kjedelige - jeg vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Nevnte det tidligst i dag til Øystein, at jeg nok måtte ha blitt skikkelig voksen, siden jeg halvveis gleder meg til uka begynner igjen, allerede på en sen lørdagskveld ;-)

Hvilken dag er din 'favorittdag'?
Hva har du gjort på i dag? 


Valentinesgave

Litt seint ute, menmen. Jeg er ikke den typen som "krever" noe mer enn roser på merkedager. Gleden var derfor stor når Øystein bestemte seg for å gå ut å kjøpe roser til meg. Men i følge Øystein var roser helt dødfødt å få tak i. Han sa det lå roseblader over alt på gulvet - nesten som om det hadde vært krig om hver eneste bukett.

Jeg fikk blomst, da. En meget spesiell en vel og merke. Guzmania.Jeg har aldri sett den typen blomst noen gang før. Som sagt - meget spesiell. Wikipedia skal ha det til at den visstnok er giftig!(?) Bortsett fra blomsten fikk jeg en kjempe fin ulltopp med blonder og en utrolig kul skinnjakke!
Hva fikk du til Valentines?
Fikk du roser?


Nytt design & helgen vår!

Jeg har vært veldig opptatt i helgen, med tanke på at jeg hadde morsdagsgavene å gjøre ferdig. Derfor har det blitt minimalt med oppdateringer fra min side. Men - jeg har klart å forandre designet i det minste! Iallefall header og bakgrunn. Standard meg er jeg selvfølgelig ikke helt 110% fornøyd, men jeg holdt på med headeren så ufattelig lenge at jeg ikke orket mer og sa meg ferdig der og da.
Ellers har jeg vært hjemme med Ask Leo i helgen og kost meg kjempe masse! Det tror jeg han også har. Vi har hørt på masse barnemusikk, han vist oss(peikt) hvor pus er og den nye hit'en - leke gjemsel med alt i fra pledd til pappas skjorter. Latteren sitter såklart løst når vi "finner han" :-)

Hva synes du om det nye designet?
Hva har du gjort i helgen? 


Morsdag

Morsdagen er rett rundt hjørne - Og ja, jeg vet at dersom jeg hadde nevnt det før at jeg hadde en overraskelse på lur, da hadde jeg blitt motsagt med "Du trenge ikkje det, Monica!" - med en gang. Derfor gir jeg de det jeg har lyst til og satser på at de vil ta i mot.Planen var å ikke avsløre at jeg hadde noe på lur, men da jeg fikk scrappesaker på døren i dag ble jeg så utrolig gira! Det jeg skal lage til mamma og svigermor har jeg aldri lagd før, så det blir spennende å se om jeg får det til. Tiden vil vise. Jeg gir forresten til svigermor fordi jeg ikke har samvittighet til å gi kun til mamma - så får hun ta det som en oppmerksomhet eller morsdagspresang, alt etter hva hun selv vil ;-)

Gir du oppmerksomhet til moren din under morsdag?
→ Hvis; Gir du kjøpt eller hjemmelagd gave?


Muffins

De som kjenner meg vet at husmorferdighetene mine ikke er helt på topp. Iallefall ikke når det kommer til baking. Kanskje det nettopp er fordi de aldri har smakt noe jeg har lagd før, men uansett. Mamma lo litt for seg selv når jeg spurte om hun trodde jeg klarte å lage muffins. Til svar fikk jeg at de - visstnok - var det enkleste man kunne lage.Grunnen til at jeg i all hovedsak spurte om muffins var enkle å lage var disse utrolig fine formene i stråmønster jeg kjøpte i går. Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg kjøpte de en gang, med tanke på at jeg baker en gang hvert skuddår. Det som solgte meg var nok at de var fine å se på. Og det er de jo forsåvidt også :-)

Disse formene, og mange andre er å få kjøpt hos >Cacas< og utvalgte dagligvarebutikker.

Baker du ofte?
Har du en god muffinsoppskrift? (UTEN sjokolade)


Husfred
Jeg skjønner egentlig ikke hva jeg skal med planter i utgangspunktet, når jeg så vidt klarer å holde liv i det som er grønt. Jeg gikk uansett forbi denne søte blomsterpotten sammen med Øystein og falt for den med en gang. Og ettersom det naturligvis ser best ut med en plante i en potte, gikk jeg for husfreden i håp om at den er enkel å holde.

Teksten var ganske vanskelig å tyde, men det står nå iallefall; "Jeg fant en gang en rose på livets landeveg. Jeg så litt på den rosen, tenk - rosen det var deg!" Koselig, ikke sant?

Har du en favorittblomst? I tilfellet; Hvilken?
Når og visst du får oppmerksomheter; Hva pleier du å få? (Smykker, blomster..?)hits