Seks tegn på vår & sommer


♥ Konfirmasjoner nærmer seg. (Bilde av det eldste tante'barnet' mitt - Julia)


♥ Epletrærne begynner å blomstre.


♥ Man kan lufte tærne uten å fryse ..


♥ .. Eller leke i gresset.


♥ Himmelen får nydelige nyanser av blått i seg.


♥ Og ikke minst den gode lukten av sommerregn i marken.

Alle bildene er tatt med Canon 600D - av meg. Var før jeg fikk Mark 5D med andre ord. Kan ikke annet enn å si at jeg gleder meg usannsynlig mye til vår og sommer. Til man slipper å kle på seg en hel sau for å gå utforbi døren. Føler jeg tyter i ett om sommer og bedre vær her på bloggen, men det er det trossalt en god grunn for. Følelsen av stå opp med sola i fjeset og lukten av den varme sommersolen ute - åh! 2mnd igjen til den første vårmåneden mai! ♥

Hva er et tegn på vår/sommer for deg?
Hvilken tid på året er din favoritt?


Memory Lane
Haha, at jeg har glemt at jeg har tatt så mange blinkskudd opp igjennom disse snart tre årene! Børstet støv av to gamle babybilder av AL, og redigerte dem på nytt. Favoritten er uten tvil det nederste. Av alle verdens ting er det faktisk ikke beskjært engang - det har blitt tatt sånn. Fotokunnskapene mine var på 'topp' på den tiden kan du si, heh. På det øverste bildet, ser det litt ut som om AL har blitt sendt ut i fra syttitallet med (de alt for store) solbrillene mine ♥ Trangen til å sette mine solbriller spesielt - har vært alt for stor til at vi kunne hatt dy oss tydligvis ;-)

Kommentarfeltet er stengt.


New in
"Gamle" innkjøp. Det vil si; jeg har ikke vist dem før nå. Genserene er fra Cubus og YSL leppestiften pluss parfymen er fra KICKS. Skulle ønske jeg hadde hatt muligheten til å la dere lukte gjennom skjermen, for den er helt herlig. Sommerduft totusenogtretten, uten tvil. Skjønner ikke helt hvor tankegangen min var når jeg bestemte meg for å kjøpe en tykk strikkegenser i februar, men den appelerte til meg. Fargene er nokså utypisk meg å bruke, ville rett og slett prøve noe nytt. Dessuten varer den nok heelt sikker til neste høst/vinter også, heh.

Hva synes du om innkjøpene?
Har du prøvd parfymen?
Hva gleder du deg mest til med vår/sommer?

 hits