dipdye

Jeg var som sagt hos frisøren i går. Det ble brun-aktig dip-dye på meg, etter mye om og men. Stakkars frisøren forstod ikke helt hva jeg mente med 'lysere nederst i tuppene'. Hun hadde aldri hørt om dip dye. På toppen av det, måtte jeg nærmest krangle meg til avfarging. Men alt i alt - absolutt verdt det!

Resultatet;Jeg har ganske oppklippt hår, så det er uten tvil mest markert bak. Frisøren fikk - etter mitt syn - til et ganske fint resultat til å ikke vite hvilket resultat jeg var ute etter. Hun så temmelig lettet ut når jeg sa det var den fargen jeg var ute etter.

Mangen har, iallefall etter det jeg har lest rundt etter, hatt lyst å dipdye håret sitt, men vært i tvil om de skulle våge å gjennomføre det. Mitt tips er; Om du vurderer å dip-dye håret ditt hos frisør - ta for Guds skyld med et bilde!

Kunne du tenkt deg å dipdye håret ditt?
Liker du å prøve ut nye ting med håret ditt eller går du for det gode, gamle? 


Blush.no; frisørprodukter

Åh, men jeg gleder meg til jeg skal til frisøren i morgen! Håret mitt ser ikke ut per dags dato, så det skal bli ubeskrivelig godt å få friske det opp. Jeg pleier som regel alltid å kjøpe shampo & balsam når jeg er hos frisøren, men denne gang har jeg bestilt produktene mine over Internett, for en forandring.

Alle produktene ovenfor kostet meg litt over 700,- tilsammen på >Blush.no<, mens hos frisøren koster bare balsamen og shampoen 500,- tilsammen, så jeg vil absolutt si jeg har spart penger! :-) Jeg har prøvd alle produktene før, unntatt Moroccan-oil'en. Så gi gjerne tilbakemeldinger dersom du har prøvd den!

Har du erfaringer med Blush.no?
Hvor ofte/hvor mange ganger i året går du til frisøren?


Here comes the sun, dududu

Noen som savner meg? Haha. Jeg har rett og slett ikke blogget de siste dagene - på grunn av været(!) Det har vært så ubeskrivelig nydelig vær, og vel .. Fint vær er ikke hverdagskost her på vestlandet, akkurat. Så da har det bare vært til å smi mens jernet har vært varmt, om jeg kan si det sånn.

Naboer som griller gir den ultimate vår/sommerfølelsen for min del. Vi skulle naturligvis vært de som faktisk satt å grillet. Men det kan vi ikke, ettersom vi ikke eier uteplass - what so ever. Savnet etter uteplass/terrasse er utrolig stort - spesielt på sommeren. Når vi får hus, Monica. Når vi får hus.Tommel opp for Solrik!

Jeg vet det ser drepen varmt ut oppi vogna til Ask, men det er virkelig ikke så varmt ute som det ser ut til. Når vi hentet han i barnehagen hadde han støvler, utedress, ulldress under dressen, forså body, strømpebukse og vanlig bukse under der igjen, så ikke vet jeg. Han fikk seg iallefall en kald Solrik i solen, på vei hjem. I litt lettere tøy :-) 

Hva gir deg vår/sommerfølelse?
Prioriterer du finværet når du har det?
→ Mammaspm; Dersom barnet ditt går i bhg - Hvordan er bhg med klær, vogn & private eiendeler?


Vår i luften

Vi har hatt ett fantastisk fint vær i dag, så det måtte naturligvis nytes til det fulle og hele med en tur til den faste turplassen vår - Djupadalen. Til tross for at det nærmest var skyfri himmel når vi var ute, småblåste det og var litt surt. Men jeg skal for all del ikke klage - været var og er upåklagelig!
Vi gikk bort til en liten strand når vi var kommet frem, ettersom jeg tenkte at Ask skulle få plasket litt i vannet med hendene. Plutselig kom en små-aggressiv svane i mot oss ..


.. Så vi bestemte oss for at det var tryggest å sitte litt i fra og peike på svanen i steden for.

Det var overraskende mye folk, mest gamle og småbarnsforeldre. Vi angret oss på at vi ikke hadde gått på butikken i forveien, sånn at vi kunne vært ute mye lengre, gitt Ask mat ute og kost oss. Menmen, man lærer av feilene sine. Jeg vet iallefall at neste gang - om det i det hele tatt blir mer godvær - skal vi ta med oss både mat og drikke!

Er det fint vær der du bor?
Gleder du deg til våren/sommeren?


iPod Nano
Kanskje litt forut for sin tid, med tanke på at (nesten) alle har musikken sin på mobilen nå til dags. Men når jeg flyttet hjemmefra klarte jeg av en eller annen grunn å miste min daværende Nano Classic, noe jeg aldri har klart å komme meg over. Spesielt ettersom at det var den beste musikkspilleren jeg noen gang har brukt. Med tanke på at jeg har veldig lite til overs for Apple-produkter generelt, sier det litt.

Fra da og frem til nå, har jeg strevd meg igjennom en iPod shuffle - som hverken har hatt skjerm eller spillelister. Så jeg føler meg litt .. "Fortjent" til Nano Touch. Dessuten fikk jeg den i blått også, av alle verdens ting! ♥

Bruker du Apple-produkter? (Hvilke?)
Hører du musikk på mobilen eller på en egen avspiller?


SingSang - Mine aller første sangkort

Endelig har vi fått SingSang i hus, vi også! Mange bokhandlere var enten utsolgt, eller så hadde de dem i engelsk versjon. Gleden var derfor stor når de på Norli hadde flere typer inne både på norsk & engelsk! Det viser i det minste at det er stor etterspørsel etter SingSang når 3 av de 4 butikkene vi ringte til, ikke hadde de inne!Første kortet vi sang etter var ..


.. Bjørnen ..


.. Sover!

Vi koblet opp dataen til høytalerene i stuen, siden vi tenkte at vi skulle synge etter musikken. Men hverken jeg eller Øystein klarte å komme oss over pinligheten over å ha et helt orkester i stuen å synge etter, så vi droppet lydsporene og holdt oss til kortene. Som tydeligvis var en like stor hit ;-)

Nå har vi ikke akkurat fått prøvd ut sangkortene så utrolig mye, men førsteinntrykket og opplevelsen - vel verdt pengene! Kortene er gode, store og ganske solide i selve pappen. Jeg småangrer litt på at jeg ikke har kjøpt kortene før, menmen.

→ Mammaspm; Har dere prøvd SingSang?
→ Mammaspm; Er barnet ditt/barna dine glad i musikk?


Gratulerer med dagen!


Bilde i fra barnedåpen til Ask Leonard - desember 2010.
Jeg tror ikke mamma liker at jeg gjør dette. Iallefall ikke bildedelen. Men siden mamma ikke har Facebook, og jeg fortiden sitter uten mobil, tenkte jeg at jeg liksågodt kunne skrive et innlegg til henne! Selvom hun nok ikke helt liker tanken på at jeg har et innlegg liggende ute, med et bilde av henne i tillegg, tenker jeg at hun setter pris på oppmerksomheten, alikevel. Håper jeg i det minste, ahem.

 

Vi vil iallefall gratulere vår mor, mormor & svigermor så masse med dagen i dag!


Oppdatering!

Hellu!
Det begynner å bli en god stund siden jeg sist har skrevet innlegg. Jeg har rett og slett ikke hatt orken eller kreativiteten til å sette meg ned å skrive et skikkelig innlegg. Ikke har det skjedd så utrolig mye heller. Hele gjengen har vært hjemme med feber, pluss at Ask har fått hjørnetennene - eller som Øystein sa; "Edward Cullen tennene" sine - som også forklarer at han har vært pjuskete og har hatt feber.
Noen få bilder fra de siste dagene.

Dessuten er det slutt på de dagene hvor jeg kan pynte vinduspostene mine. Ask skal nemlig se ut av vinduet, peike og si 'Oi, oi' til den store gullmedalje. Det har skjedd før at bilderammer nærmest har flydd vegg i mellom fordi Ask skulle ha plass til å se ut. Og når vi tar han bort i fra vinduet, etter å ha holdt han i karmen i det som kjennes ut som eviglang tid (å holde 13kg oppe i et kvarter er tyngre enn en halvtime styrketrening!), setter han i det mest hjerteskjærende grimaset, for ikke å snakke om gråten han kan. Stakkars klumpen vil bare se ut vinduet og forstår ikke hvorfor vi tar han bort når han koser seg sånn! (♥)

Jeg vil forresten gratulere storebroren min med 24-årsdagen i dag OG søskenbarnet til Øystein,(m/familie) som fikk en liten sønn & lillebror for omtrent en liten uke siden!
Kommentarfeltet er stengt.


Weekend.

Vi har virkelig ikke fått utrettet så masse nevneverdig i helgen. Sånn bortsett fra at Øystein & jeg var ute å spiste og så The Devil Inside på kino. Ganske koselig å komme seg litt utforbi - spesielt med tanke at det er mye som har skjedd i det siste. Filmen var forresten ganske bra, anbefaler interesserte å se den, til tross for at den fikk terningkast en.


Idag derimot har vi bakt boller. Først klarte jeg å ødelegge hele gjæren.. Og når jeg etter mye om og men fikk til deigen viste det seg at bakepapir - det hadde selvfølgelig ikke vi i hus. Gjærbakst er virkelig ikke min sterkeste side, for å si det mildt. - Men boller, det ble det.Har endelig klart å lære meg at vanlig gjær kun skal brukes til f.eks pizzabunner o.l, mens søt gjær skal brukes i boller. Vet ikke hvor mange ganger jeg har gjort den klassiske feilen der ..


Og selvfølgelig det 'obligatoriske'  mat-bilde.

Ask fikk ikke smake så utrolig masse av baksten, med tanke på at jeg er småskeptisk til det med gjær, magen hans og de greiene der. Han sa i det minst "Mmmm" med de få bitene han fikk smake.
Jeg vil også nevne at jeg har et design jeg holder på med, men at fremgangen ikke har vært den kjappeste, med tanke på at timeplanen min har så og si vært full i det siste. Men jeg lover naturligvis å gjøre det helt ferdig ;-)
Så sånn er det.

Hva har du gjort i helgen?
Har du vært på kino i det siste?
→ Dersom noen skulle bakt til deg; Hva ville vært det aller beste du kunne få? 


Vinneren av konkurransen er ..

>Caasen<
Gratulerer så masse med kommentar nr 2000!
Legg igjen en kommentar med e-posten din (Under
navnet - vises ikke offentlig. Eller som
en kommentar!) :-)

Gaven vil bli sendt så fort jeg får navn og adresse.Håper det er i orden at jeg har lånt bilde :-)hits