Sheeps & GoatsPå langfredag kjørte vi en tur rundt på landet, hvor besteforeldrene til Ask Leonard bor. Meningen var at vi skulle gå oss en tur, men kulden beit rett og slett igjennom marg og bein, derfor ble svigermor med på en liten sightseeing tur i bil istedenfor. Etter at jeg ble sammen med en kar som er oppvokst på bondegård, har jeg innsett at landet er genereltsett undervurdert. Selvom jeg liker byen best, er det godt med et lite avbrekk fra eksos og store kjøpesentre.

Første Ask Leonard sa når han så sauene var "Ku!". "Nei, Ask - det e sau", svarte jeg tilbake. "Sauane - MAT!" brølte Ask, og satt punktum for diskusjonen om det var sau eller ku. Om han fikk assosiasjoner til at sauene er mat eller om han har vært med å matet sauer tidligere, er uvisst. Men vi fikk oss iallefall en god latter.

Hvor liker du deg best; byen eller landet?
→ Synes om bildene? (Føler jeg spør om dette i hvert eneste innlegg)


Langfredag

Obs; Mye bilder.


Gikk hardt for seg, for å si det sånn ..Kan trygt si det var en liten gutt som var glad for å se både mamma og pappa i går. Ask Leonard og tanten var ute på tur når vi kom kjørende forbi, så vi stoppet opp ved siden av slo av en liten prat. Ask gliste fra øyre til øyre - er nesten sikker på at smilet gikk helt rundt. Når han møtte oss inne ble det utdelt et par koser, før han bokstaveligtalt stupte i pakkene vi hadde med til han. Det gikk så fort i svingene at jeg ikke fikk tatt noen bilder av han når han åpnet den første gaven - flyet med bamsen, også kalt Charley. Eller "Sjarlei", som Ask sa.

Den andre pakken, som jeg fikk en på trynet av å hjelpe han med å åpne - var en hund som gikk, hoppet og bjeffet. Ask Leonard var opp under taket, helt til batteriene kom i og vi trykket på 'on'-knappen. Da var hunden plutselig farlig, og han ville bytte den. Så flyet var uten tvil mest populært, heh. Ellers var det et utrolig kjekt og koselig 'selskap', med masse god mat som vanlig ;-)

Hva har du gjort på hittil i påsken?
Hva synes du om bildene, et du likte spesielt godt?


Magical Easter EggLekte meg litt i Photoshop, heh. Det er første gang jeg prøver meg på denne teknikken, så om du ser ujevnheter så vet du hvorfor. Fikk ideen fra en annen blogg, faktisk. Hvem det var husker jeg ikke i farten, husker bare at hun brukte en muffinseske, sånne de selger på Kremmerhuset. Har et øye for detaljer, vet du. Jeg tok ideen ut på et påskeegg, så fikk jeg et passende tema også. Ønsker alle sammen en kjempegod påske og håper alle koser seg og nyter det fine påskeværet! :-)

Hva synes du om bilde og redigeringen?
Har du prøvd på noe lignende før? (Evnt. link meg)


Konkurranse; Vinn kamerareim

Tid for konkurransen jeg lovde dere for en måned siden. Veldig kjapp av meg med andre ord. Premien er en kamerareim med blonder, utrolig fin liten sak ♥ Var en del som spurte meg om kvaliteten på reimen når jeg la ut min egen, i og med at den er i tøy og at den skal bære vekten et kamera som ofte kan være litt tungt. Men bakstykket på selve reimen er utrolig sterkt, ikke minst ganske tykkvevd så sjangsen for at det ryker er ganske minimal.

Reimen passer alle typer speilreflekskameraer.

Det du må gjøre for å delta er;
- Like facebooksiden min >HER<. Om du ikke har facebook eller foretrekker å gjøre det på en annen måte; skriv et innlegg om at du er med i konkurransen på bloggen din og bruk et av bildene over.
- Skriv en kommentar om at du er med, om du har likt fanpagen/skrevet innlegg og husk en mailadresse sånn at jeg kan kontakte vinnereren.

→ Er du med?


Tilbakeblikk - Sommeren '12

Obs; mye bilder & tekst.
"Koffår får eg ikkje lov å låna jernrakå da, mamma?"


"Får eg lov av deg da, pappa?"

En av de kosligste tingene med bilder er at man har små øyeblikk fanget for alltid, og man kan når som helst se tilbake på de og bli minnet på alle de fine tingene man opplevde den gang da. Jeg elsker å se tilbake på bilder, og har et par ganger delt tilbakeblikk her på bloggen. Det mest spesielle for meg med å se tilbake, er å se hvor mye Ask Leonard har vokst, hvor mye mer han kan nå, enn hva han kunne da. Dessuten er alle bildene over tatt på sommeren, noe jeg begynner å lengte en god del etter nå - som jeg sikkert har nevnt et par hundre ganger før.

Det er bare det at alt blir bedre på sommeren. Bilder blir bedre, opplevelser blir bedre, maten, været, menneskene, byen, landet, klærne - ikke minst humøret. Ja, det aller meste. Om du tar deg tid til å tenke over det; hvor mange krangler og negativ energi har du egentlig på sommeren i motsetning til på høsten og vinteren? Vår og sommer gjør noe med oss, gitt.

Kommentarfeltet er stengt.Hvis jeg forsvinner, ser du meg da?

På tross av solskinnet ute, har jeg brukt tiden min i dag på å lese. Jeg har nemlig hatt huset for meg selv så og si hele dagen, og da måtte jeg naturligvis utnytte det til det fulle, og gjøre det jeg hadde lyst til uten å bli forstyrret. Solskinnsdager blir det garantert mer av. Med andre ord, jeg tok meg tid til å åpne «Hvis jeg forsvinner, ser du meg da?», som jeg fikk i gave fra Øystein. Allerede har jeg lest, eller - slukt en god del kapitler. Uavhenging av hvilket vær det er ute, er det alltid like avslappende å koble ut med en god og gripende bok. Jeg ser voksenpoengene i horisonten, heh.

Liker du å lese, har du lest denne boken?
Hva liker du å finne på når du skal slappe av og koble ut?


Yellow roses

Roser i potteplanter har aldri vært min greie. Ikke gule roser heller. Var litt i påskeånd da jeg handlet. Etter et kjapt søk på google kan gule roser fortelle meg to ting; de betyr enten svik/utroskap/falskhet eller alle de tingene i livet som gjør det godt å leve (Jeg holder en knapp på sistnevnte). Tydeligvis fordi gul er samme fargen som solen. Dagens unødvendige opplysning - Klapp på skulderen til meg for å ha opplyst dere. Har egentlig ikke tro på betydninger av farger på blomster, men litt morsomt å finne ut hva de ulike fargene visstnok betyr.

Da gjenstår det bare å se hvor lenge denne stakkarsen holder ut i mine hender.

Har du påskestemning, feirer du påske i det hele tatt?
Liker du å pynte med blomster?


Mariusgenser


Haha, tror aldri jeg har hatt så mange bilder av meg selv i et innlegg før. Og nei, jeg eier ikke hender - kun en fing. Grunnen til eksplosjonen av bilder er at jeg (og Øystein) har fått Marius-genserene våre fra svigermor. Det er riktignok ikke hun som har strikket dem, men alikevel. Jeg takker både svigermor og damen som strikket genserene, bukker og neier. Mariusgenser er noe jeg har siklet på i langlang tid, heh. Tror aldri noensinne jeg har vært så glad for å få en genser i hele mitt liv! (Jeg ♥ Mariusmønster!) Litt synd det går mot vår, og den må pakkes ned til høsten, men tro du meg - jeg kommer til å bruke den for alt den er verdt før vår og sommer kommer.

(En siste ting; jeg vet at jeg har ettervekst. Og at jeg er feit.)

Har du Mariusgenser?
Hva synes du om bildene? (Og genseren)hits