Barneklær

Jeg synes utvalget av barneklær er på grensen til kriminelt lavt enkelte plasser. Der jeg finner mest barneklær er på Nameit, kanskje Lindex og av og til Cubus. Resten er så og si dødt for min del. I dag prøvde jeg også se litt rundt på Internett etter klær.

Utvalget er så på bunn at jeg og Øystein har vurdert å kle opp Ask i søte små jentekjoler og ballerina-sko. Bare tulla!

Jeg tok til H&M som siste alternativ på Internett-runden min, og ble mildt sagt overrasket! Sjangsene for at jeg har funnet noe til Ask Leo på H&M før har nemlig vært minimale. De hadde så mange fine shortser, t-skjorter og skjorter - jeg ble helt satt ut. Det blir en tur til H&M over helga, for å si det sånn :-)

→ Mammaspm; Hvor handler du klær til sønnen/datteren din?
→ Mammaspm; Hva synes du om utvalget av barneklær?
Har du tips til hvor det selges tøffe gutteklær? 


Kjørt.no

Jeg la ut på en (tretimers)lang tur sammen med Ask Leonard idag. Med niste i stellevesken, og greier! Vi gikk hjemmefra, rundt Djupadalen, ned til Vangen - opp til Djupadalen igjen og hjem. For de som kjenner Haugesund så er det et godt stykke. Og for å si det sånn; det å trille vogn opp bakker er 10x så effektivt enn å bare gå!


fineste gutten på jord!


Nisten gikk for det meste til 'pippene' i Vangen. Ask var visst ikke så utrolig sulten som jeg hadde beregnt at han kom til å være, så da kastet jeg litt mat uti til fuglene. Skivene hadde ikke blitt spist når vi kom hjem uansett. Jeg prøvde å få Ask til å sitte i ro og se på endene sammen med meg, men han begynte å stupe mot vannet og være rakker så da nyttet ikke det.

Han koste seg iallefall ute, peikte på hunder, biler, vann - absolutt alt. Idag så han til og med en ekte hest! Gjett om han smilte fra øre til øre når han både så og hørte at hesten gikk avgårde! :-)
Kommentarfeltet er stengt.hits