From BikBoks 50% sale

Salget var på torsdag - i forrige uke, jeg vet. Sent ute med alt. Herregud, så mange folk det var på salget. For ikke å snakke om folk i alle aldre. Er sikker på at jeg stod i tjue minutter i kø - til prøverommet. Men det var verdt det. Har hørt om flere som ikke fikk utnyttet seg av salget på Internett, fordi sidene til BikBok klikka. Sure greier. Fikk med meg fire nye topper hjem, som kostet 125,- per stykk (ordinært 249,-) To av typen jeg aldri hadde sett for meg at jeg passet - peplum. De satt så utrolig fint på, så da fikk de bli med hjem. Fornøyd med fangsten!

Benyttet du deg av BikBok salget?
→ Evnt; Internett eller butikk?


Inspiration - Outfit


Åh, som jeg digger den "Jesus saves - i spend" cardiganen. Den er rett og slett helt perfekt. Alle plaggene er fra randome utenlandske butikker, cardiganen er fra UNIF - det eneste plagget jeg husker hvor kommer fra. Coincidence, i think not. Tror jeg må se etter noe lignende den hvite singletten til sommeren, den så så utrolig lett og behagelig ut. Kanskje ikke det mest sommerlige eller vårlige antrekket, men veldig, veldig meg.

Hva synes du om antrekket?
Noen plagg du likte ekstra godt?


New in; Ask Leonard


Før helgen hadde jeg en liten {stor] oppryddning av klærne til Ask Leonard. Pakket bort for små, slitte plagg. Mens jeg var i gang gikk jeg i tillegg over støvlene og skoene hans, og til min store overraskelse hadde han vokst ut av absolutt alt som het støvler. Viser bare at gutten er i full vekst. Jeg måtte naturligvis ut å kjøpe noen nye støvler til han, og valget fallt på et par Hunter-støvler - i tillegg til noen helt vanlige. Kjøpte også med fleecesokker til Hunterstøvlene, ettersom de satt ekstra godt på foten med de. Når mine egne Hunters dumper på postkontoret, kan jeg og Ask Leonard møte regnværet i matchende fottøy, haha! ♥

→ Hva synes du om Hunter-støvlene?
→ Bruker/har du Hunterstøvler til deg selv?


Charley Bjørn


Egentlig var jeg på lekebutikken kun for å se om jeg fant noen kjekke vannleketøy som AL kunne ha i badekaret. Jeg begynner å bli gørrlei av å se to tupperware-kopper som han heller vann oppi og utav, i og med at det er jeg som står for badingen av AL. Ikke så praktisk med de koppene heller, plutselig sier han "T Ø M M A !" - og vips, hele badegulvet flyter med vann .. Endte opp med en båt med en bjørn som står på dekk, som kjører rundt i vannet.

- TIL POENGET, i letingen etter vannleker kom jeg over Charley Bjørn som er utstyrt med nattlue og lodd i øynene. (Sistenevnte føles ut som en beskrivelse av mine egne) Den lukker øynene når den ligger og åpner de når han sitter. Bamsen skal visstnok også snorke når den ligger, men det har jeg ikke hørt noe til. Når det var leggetid, omfavnet AL Charley, derfor brettet jeg liksågodt dynen over begge, heh.

Kommentarfeltet er stengt.


t u e s d a yHei og hå. Som du sikkert kanskje merker er jeg tilbake med nytt design etter en liten {uplanlagt} pause. Mye har skjedd den siste uken. Eller, mye og mye - jeg har klippet meg kort. Vises ikke så godt på det nye profilbildet mitt, men det er relativt kortere enn hva det engang var. Greit å starte fra scratch, planen er å spare til et litt mer sunnere hår. Og for ei som er vant til å vaske håret hver eneste bidige dag, er det knalltøft å vaske det annenhver. Men jeg overlever, haha. Tror ikke jeg hadde hatt så veldig god sjangse i farmen for å si det mildt.

Ellers har jeg pådratt meg sykdom i fra barnehagen til Ask Leonard - tett nesen og vond hals. Veldig festlig å halvveis bli kvelt under tannpussen, fordi alle pustehull er blokkert. Været er heller ikke så oppløftende at det gjør noe. (Været er alltid greit å snakke om når man går tom for samtaleemner, eller i dette tilfellet - skrive om) Kjenner det skal bli godt med sommer, børste støv av lette sko og jakker ♥

Kommentarfeltet er stengt.


RampeSTREKER


AL og jeg satt oss fint ved spisebordet, for å kose oss med litt tegning. (Heldigvis før badetid!)


Tusjen gikk over hendene isteden for arket, og når jeg spurte han om jeg kunne få se hendene hans, satt han sånn ↑


Etterhvert måtte luringen kikke litt på hendene sine selv, noe som gjor at mamma også fikk et lite glimt.


Vakkert, sa du?

Lurer litt på hva jeg skal si til barnehagen i morgen .. "Har en liten luring som koste seg med tusj i helga"? Jeg prøvde å vaske og skure av han for den store gullmedalje, men det gikk ikke av. Den eneste tingen tusjen fra hendene hans smittet over på var brunosten han hadde på kveldsmaten. Et par små røde og grønne fingeravtrykk i kveldsmaten er alltid sjarmerende, heh. Det stopper ikke der - rett før badetid sprang han rundt med en liten blyant. Jeg var rett vedsiden av, snudde meg i to sekunder - og på et blunk var hele badedørskarmen fullt av blyantstreker (rampestreker).

Det er så lite kjekt når de små begynner å tegne på interiøret. På toppen av alt leier vi, så jeg må ha øyne i nakken når det kommer til hvor han går med blyanter og fargestifter. Øystein hadde samme dilla (tegne på interiøret) når han var liten. Mon tro om det er faren han tar etter? ;-)

Kommentarfeltet er stengt.


StickyGram

Tror de aller fleste har hørt om, eller bruker bildeappen Instagram. Stickygram lager magneter av dine instamoments direkte fra Instagram. Et brett med åtte magneter koster rundt åtti kroner og frakten er helt gratis. Man betaler kun for det man bestiller, og etter rundt en uke dumper en liten, tykk konvolutt ned i postkassen. Man betaler også via paypal, så det er hundreogti prosent trygt å bestille. Dessuten er det en finfin oppmerksomhet å gi bort et morsomt øyeblikk av poden ved middagsbordet til familien eller minner fra sydenturen til venninner.

Legg gjerne igjen instagram-navnet ditt, kanskje du har en ny følger i løpet av dagen :-)

Har du prøvd StickyGram før?
Hva er ditt Instagram-navn? (hvis du har, såklart!)
Pakke i posten
Ok, det er fortsatt ca. ni måneder - et helt svangerskap, for å sette det i perspektiv - igjen til jul, men allikevel. Jeg elsker julen og jeg elsker Alene Hjemme, derfor klikket jeg denne godbiten hjem fra Ebay. På toppen av alt fikk jeg pakken rett hjem i posten, og slapp da også selvfølgelig å betale noe toll ♥ Alt man finner om man leter på ebay, altså. Ikke nok med det, er det ganske billig i forhold til hva man måtte gitt for noe tilsvarende her hjemme. Så nå gleder jeg meg trygt sagt til både sommeren og julen, haha.

Trekker forresten vinner av konkurransen min opp mot helgen, så vet dere det.

Handler du mye på Ebay?
Hva synes du om genseren?


Welcome april

Æsj. Har du kjent på den følelsen av at du har oppnådd noe, fått noe til og etter en runde på nettet - blogger, nettsider og facebook faller hele mestringsfølelsen i grus, som et korthus, fordi alle - absolutt alle man kommer over gjør det mye bedre enn det man nettopp har fått til? Sånn føler jeg det nå. Før jeg begynte å skrive, mens jeg satt å redigerte bildene over tenkte jeg å lage et innlegg om våren, at mai - ikke minst juni begynner å nærme seg og at sola varmer enda mer for hver eneste dag som går. Men nei. En runde på facebook, og poof - inspirasjonen forsvant.

Jaja. Det er i det minste blitt april, det blir lysere og varmere for hver eneste dag.

Har du noen planer for april?
Kjenner du deg igjen i den følelsen?hits