If nothing goes right - go left


Haha, fant de kuleste skotaggene på H&M, pluss noen blondeskolisser. Planen var egentlig å kombinere taggene med blondelissene, men pynten forsvant helt. Derfor ble det to pimpa skopar i steden for et, heh. Ikke verst med to nye, personlige skopar for under 50,- altså. Syntes det var ganske fint å ha blondelissene i Conversene - det gav de et litt mer feminint og mykt uttrykk. Dessuten er det en ting ikke absolutt alle har.

Hva synes du om skotaggene og blondelissene? Noe du kunne brukt selv?


Don't worry, be happy!
Kan ikke gjør annet enn å smile, når jeg blar igjennom denne bildeserien ♥

60års bryllupsdag

Oldeforeldrene til AL har 60års bryllupsdag, og holdt i dag selskap. Det var masse god mat, spiste så mange karbonadesmørbrød at det nesten tøyt ut ørene, og det viste visst igjen også, for Ask Leonard spurte om jeg hadde baby i magen .. Oldemoren til Ask er en sprek og livlig dame, alltid med en liten klem på lur. Ask liker å "herje" med oldefar, klatrer oppi fanget hans og styrer på. Kanskje det blir litt mye i lengden for de eldre, men de koser seg nå også.

Gutten min har en stor familie - og nettverk i familien - jeg bodde langt i fra både farmor og mormor, når de fortsatt levde, og måtte reise med båt for en liten dagstur til farmor. Synes det er veldig godt og fint å se på at han faktisk har såpass kort vei til alle, målt opp i mot meg, og slik jeg husker mine egne forfedre :-)


Hva synes du om bildene?
Skal du i selskap i påsken?

 hits