Epletre

Jeg & Øystein var en liten runde rundt nabolaget i dag, for å lufte vettet. Egentlig var det fordi jeg hadde lyst å ta bilder av epletreet til naboen, men det høres finere ut at vi ville lufte oss. Mens vi gikk blandt hvitmalte hus - villaer, nærmest - delte vi fremtidvisjoner om den dagen vi vinner i lotto og skal kjøpe oss hus. 
Stakittgjerde og greier. Synes uten tvil Øystein mestrer pappen-som-lener-seg-på-stakittgjerde-stilen. Blunk, blunk.
Neida. Er mye som skal til for å kjøpe og holde et hus, er jo inneforstått med det. Men det er iallefall ikke en kriminell handling å drømme seg bort og ha noen planer på lur. If you don't live for something, you'll die for nothing.

I tillegg er det fint vær, faktisk ikke de verste temperaturene heller. Eg likar.

Hva er drømmen(e) din(e)?
Hva gjør du på i dag?
Fint vær hos deg?


Sommer - Dag 3

Åh, herlig vær - skikkelig sommer! Solkrem-lukt og grilling ♥ Jeg prøvde meg på å gå ut en tur og knipse litt bilder i finværet for å få litt variasjon i hverdagen, men merker at jeg fort blir sliten av absolutt ingenting. Selvom jeg har forbud mot å bære noe den første uken, halvannen - så begynner jeg å bli en smule rastløs.

Rastløsheten melder seg selvfølgelig på kvelden, noe som ikke går helt perfekt i lag med nattesøvnen, for å si det sånn. Derfor var det iallefall utrolig godt å komme seg ut det lille kvarteret det varte.
Når jeg ikke sover, leser jeg. Så på en side, så får jeg iallefall noe ut av denne groperioden. (bokstaveligtalt)
Etterhvert som jeg blir ferdig med nåværende bok, skal jeg begynne å lese "Da terroren rammet Norge" & "- Jeg lever, pappa" som naturligvis handler om 22.juli. Det er nesten litt stygt å si at jeg liker å lese om tragiske og forferdelige ting, men skal det først leses - da skal det være noe som er alvorlig og fengende.

Kommer sikkert ett lite innlegg om hva jeg synes om de etterhvert, siden jeg har så utrolig MYE å fylle tiden min med.

Har du vært ute i finværet i dag?
Leser du? Hvilke type bøker liker du evnt å lese?
Har du lest noen av 22.juli-bøkene?


Stavanger next

Da var dagen kommet, hvor jeg setter kursen mot Stavanger for å gjennomgå brystoperasjonen min. Kun et par timer igjen til jeg tar båten. Om ikke operasjonen har vært nær før, så er den det iallefall nå. Det føler jeg bokstaveligtalt på meg. Jeg skal forresten operere på mandag - altså i morgen, om noen lurer. Tankene svirrer enormt rundt selve operasjonen og tiden etterpå - det er det ikke til å legge skjul på. Men så har jeg valgt dette 110% selv, for en god grunn. Og det står jeg for mer enn noe annet.


Baggen står så og si ferdigpakket. Kun et par nødvendige ting som gjenstår. Jeg kjenner en klump i magen, men lar være å gi og fore den for mye oppmerksomhet. Jeg klarer dette! Nervøsiteten bygger seg aller mest på hvordan jeg kommer til å bli behandlet av personellet. Frykten min er å møte på noen mildt sagt bitchy sykepleiere som ikke har noe på et sykehus å gjøre. Ellers er jeg forholdsvis rolig. Jeg har operert før, og vet sånn ca. hva jeg kommer til. Heldigvis.Jeg kommer også naturligvis til å savne lille godklumpen min, som skal være hjemme hos farmoren sin og mamma mens jeg opererer. Det er merkelig med det; han har vært borte i 2-3 dager før, men ikke før nå har jeg kjent på et SÅ voldsomt savn. Sånn skikkelig, skikkelig - tårene i halsen - savn. Selvom jeg ikke kan løfte noe(n) før 1-2uker etter, så skal jeg gi han en durabelig god klem og mange nusser når han kommer hjem! ♥ Allerede nå ser jeg frem til det, hehe.

Når det kommer til bloggingen og tiden etterpå, så .. Vel, jeg kan ikke si så mye om det egentlig. Hvordan det kommer til å bli. Jeg vil naturligvis fortelle om hvordan ting har gått og hvordan jeg føler meg. Men utover det - uvisst. Ellers vil jeg takke alle som har orket å lest igjennom et så langt innlegg! Blir litt langdrøyt når det er så lang tid igjen til neste oppdatering. Frem til da ønsker jeg alle sammen alt godt - vi snakkes til neste helg!


Syttendemai - Gratulerer!

Gratulerer med dagen alle sammen! Vi har hatt en utrolig regntung og grå syttende mai. Ikke noe ute- eller togvær med andre ord. Men vi har kost hos masse (inne) hos svigers - sammen med mamma, med god middag og god stemning. Det var minst like koselig å feire 17.mai sånn, enn å dingle bort hele dagen på en tettpakket skole!
Sånn bortsett fra at været ikke var optimalt, så har vi nå uansett hatt en finfin nasjonaldag!


Bilder i fra vår 17.mai;
To øverste bildene; Jeg & Øystein gikk en kjapp tur ut i regnværet for å få prøvd å ta noen 17.mai-bilder, men paraplyen vi hadde med oss brettet seg sammen kun etter et par minutter. vellykket var den turen.

Nederste bilde; Ask får abstinenser når han ser mammas gule suksesskake står på bordet. Glatt kan det gå tre kakestykker, uten at han sukker av den grunn! Han får riktignok kun kremen og ikke bunnen, men alikevel. Og med melk til i tillegg, da er det gode greier. Hvordan han har klart å fått opp to-tre knapper på skjorten, må gudene vite ;-)

Har du hatt en fin nasjonaldag?
Hvor feiret du syttendemai? 


Konfirmasjon 13.05.12

Vi var jo som sagt i konfirmasjon i går. Det var en kjempefin sermoni og ikke minst et kjempekoselig selskap, med mange fine taler og god mat. Eneste som var litt kjipt var at vi måtte gå tidligere i fra selskapet, ettersom Ask begynte å bli mildt sagt trøtt. Menmen, vi fikk nå vist oss og sett konfirmanten bli konfirmert - det var det viktigste!Fine, voksne konfirmanten! :-)
Konfirmanten hadde uten tvil en nydelig budnad {↑}. Ble småmisunnelig på den, for å si det sånn. Jeg tok takkekort-bilder for henne, i samme 'serie' som bilde over. Søljene rundt sjalet, eller lenken skulle vært rettere og fikset på, men det er sånn man ikke kommer på i farten.

Selvom det var utrolig koselig, så er jeg glad for at det er sånn ca. fire år til neste konfirmasjon. Da er iallefall Ask eldre, og sjangsen for å få med seg hele selskapet er større ;-)

Har du vært i konfirmasjon i helgen?
Har du budnad? (Evnt hvilken?) 


ChanelFarge; Gabrielle.

Jeg bruker sjeldent lipgloss eller leppestift. Og når jeg faktisk gjør det, så er det som regel rødt det går i. En periode brukte jeg mye rød leppestift, helt til vimsete meg mistet den. Chanel'en min kommer jeg riktignok aldri til å miste, den kan jeg ikke miste - for å si det mildt. Sikkert den mest fancy og ekslusive leppestiften jeg noensinne har hatt og kommer til å eie ;-)

Bruker du lipgloss/leppestift o.l?
Har du et eller flere ekslusive produkter? Isåfall hvilket/hvilke? 


Klappet & klar

Mye mas om konfirmasjon i det siste, sa du? Kun to dager igjen til vi skal i konfirmasjon til det eldste tantebarnet mitt, så i dag har jeg brukt tid til å se over det vi alle tre skal ha på oss, at alt har vært rent og helt. Finstasen til Ask er så og si nyinnkjøpt, så den vet jeg er hel. Og ren for den saks skyld.

Ask skal forresten bruke ↓ dette i konfirmasjonen. (Kommer nok bilder av han i klærne etter konfirmasjonen, også;)


Ask fikk skoene sine i dag, og etter kun et par minutters trasking rundt i de, fant han ut at de visst passet bedre på hånden, enn foten. Typisk. Jaja, skoene er heldigvis ikke det viktigste helt enda. Litt store var de også.

Heldigvis er alt klappet og klart. Dessuten slipper jeg å tenke på å få noe mer i orden, siden alt er gjort. Merkligste med det er at man legger alt klart dagen før man skal ut dørene, for at man skal slippe å stresse. Men når dagen faktisk kommer kan man nesten banne på at man er stressa og at absolutt alt man ikke trodde kunne skje - skjer.

Ser du over finklær før du skal bruke de?
Liker du å være godt forberet og ute i god tid før du skal i selskap o.l?


Konfirmasjonsgave

I og med at det er litt under en uke igjen til konfirmasjon, har jeg begynt å gjøre ferdig gaven vi skal gi til konfirmanten. Eller .. Jeg er vel egentlig så og si ferdig, har bare gratulasjonen igjen. Jeg har dekorert en eske som innpakkning til selve gaven, og pyntet lokket med perler, dymo & hvite og lilla roser;
Lokket ble ikke heelt perfekt i hjørnene, men .. Det er tanken som teller, eller hur? Når alt kommer til alt, så er det jo innholdet som teller mest uansett. Jeg har absolutt ingen ideer til hvordan jeg skal få til en gratulasjon på toppen av det hele - jeg vil jo aller helst skrive en liten hilsen også.

Hva synes du om boksen?
Liker du å lage/gi bort personlige gaver?
→ Ideer til gratulasjonen?
(plassering, osv)


Innkjøp til Ask Leonard

Så utrolig godt å få på plass noen nye vårklær og leker til Ask. Det begynner å bli vanskelig å finne rette leker i rett aldersgruppe, synes jeg. Enkelte leker blir alt for barnslig, mens andre blir alt for 'voksne'. Jeg klarte tilslutt å finne noe, heldigvis. Emballasjen og eskene var nå mer interessante enn selve lekene, så det virket ut som om Ask var fornøyd uansett ;-)


Sett med Olebrum togskinner // Bøtte & spader med former // Ta og føle-bok // Såpebobler
Overdel m/bart & grå jeans // To vanlige joggebukser // Jakke // To pysjer

Huff, ble endel bilder her nå! Jeg fikk tak i singleten m/bart, jakken & joggebuksen som vist i >dette< innlegget, som var noe av det jeg hadde aller mest lyst på. Ellers var det ganske mange fine, friske shortser og t-skjorter, men det springer jo ikke akkurat av. Er ikke så varmt enda, at jeg hadde kledd på han shortser akkurat.

Når begynner du å bruke lettere klær?
→ Mammaspm; Synes du det er vanskelig å finne leker som passer til ditt barns alder?hits