Sommerfølelse
Varmen mot huden, sanden mellom tærne, lukten av den gode, milde vår - rettere sagt sommertempraturen og lukten av naboene som griller. Minner, trygghet, latter, vennlighet, kjærlighet & barnslighet. Dagene har vært helt fantastiske. Iallefall rent værmessigsett. Bølgen med hete har slått i mot, i det man har gått ut døren. Øystein og jeg tok oss turen til en liten avsidesliggende strand i går. En familie badet, mens en mann var ute å kastet ball med hunden sin. Hunden svømte så grasiøst over vannet, mens den pustet og peste. I et øyeblikk fikk jeg nesten litt lyst på en hund selv, haha.

Fikk til og med innviet de nye blondeballerinaene mine. Innviet for første gang, med skitt og sand. Godt det er tøysko.

Nyter du sommerværet?
Har du begynt å bade utendørs?


Nasjonaldagen
Syttende mai ble feiret hos svigerforeldrene mine, for tredje året på rad. Like koselig som det har vært hvert år vi har vært der. Ask Leonard og farmoren hadde gått i tog og vært på skolen før vi kom, så hverken jeg eller Øystein var med på noe feiring i den forstand. Så det ble en ganske rolig og grei syttende mai. Iallefall for oss foreldre, heh. Vi tok oss en liten kjøretur og endte opp hos oldemoren til Ask Leonard. I mellom kjøreturen og oldemoren sovnet Ask. Etter mye stryking på kinnet var det ikke annet å gjøre enn å kaste inn håndkle og få seg en liten lur. Ble en lang dag med masse inntrykk for stakkars Ask ♥

Hvordan var din syttende mai? Hatt det kjekt?
Hva synes du om bildene?


Søndagstur
Klokken halv tre stod Ask Leonard på døren og ville ut. Han er så morsom, fordi han springer ut i gangen, finner det første og beste sko eller støvelparet og trer de på seg. Som oftest også feil vei. Turen gikk til en lekeplass fem minutter fra hvor vi bor. Tilfeldigvis holder de på med anleggsarbeid og gravemaskiner like ved denne lekeplassen. Som gutter flest elsker Ask Leonard trailere, lastebiler og selvfølgelig også gravemaskiner, så da hadde jeg ikke noe annet valg enn å ta han med meg opp, stå på en trygg avstand og se på de tøffe maskinene som for øyeblikket stod bom stille.

Like oppi veien fikk Ask øyet på en tråtraktor som stod i innkjørselen til noen av naboene. Før jeg visste ordet av det var det full firsprang inn i innkjørselsen og mot traktoren. Jeg forklarte til Ask at det ikke var vår traktor, og at han hadde en nesten lik hos farfar og farmor. "Ikkje vår traktor" lød det i flere minutter etterpå. Heldigvis kom fokuset over på huset på lekeplassen og rutsjebanen, etterhvert. Ask er blitt så flink og stødig til å klatre, stolt over hvor flink han er ♥

Kommentarfeltet er stengt.


(Ask) Leos Lekeland

Bilderas. Prepare yourself.Ask Leonard & jeg, samt søskenbarnet og mormoren til Ask tok turen på Leos Lekeland i dag. Det som var mest stas for Ask Leonard var uten tvil 'bassenget' med baller, og syklene. På veien hjem i vogna, måtte jeg streve med å holde Ask Leonard våken. En stykk trøtt og sliten gutt. Men det ser man også på bildene. Vått hår og roser i kinnene. Begge guttene tok seg rimelig godt ut. Bildet hvor søskenbarnet sykler og Ask sitter bakpå er min absolutte favoritt ♥ Smiler hver gang jeg ser det! Ser ut som to gode kompiser på tur, heh.

Den dårlige samvittigheten grep meg litt med tanke på treningen og at jeg ikke fikk trent. Men jeezus. Jeg måtte følge Ask Leonard langt opp i stativene, inn i trange ganger, tuneller, balansematter og gudene vet hva. Så når vi gikk fra Leos ble den dårlige samvittigheten ovenfor treningen lettet. I et øyeblikk så jeg livet passere revy ned en milevis lang rutsjebane - som for sikkerhetsskyld også inneholdt humper, som Ask Leonard og søskenbarnet hans plent skulle ha meg med på. Alt for barna, heh. Følte meg relativt sporty, når jeg, med to andre foreldre tok sats på å gå inni løypene. Haha.

Med andre ord, en veldig koselig dag, både for store og små.
Kommentarfeltet er stengt.


Nothing will work unless you do
Du vet du har trent godt, når det gjør fysisk vondt å løfte en smørpakke og sette den inn i kjøleskapet. Første treningstimen min er unnagjort idag. Kan ikke annet si enn at jeg er kaputt i hele kroppen og i dritdårlig fysisk form. Skal tilbake på søndag for å snakke med en trener om mine mål, hvorfor jeg ønsker og hva jeg ønsker med å trene, samt skreddersy en treningsplan tilpasset meg. Denne uken - helt frem til neste fredag har jeg prøveuke, og allerede første dagen ser jeg at dette er uten tvil noe jeg ønsker - av hele mitt hjerte - å bli med på fast.

Nå gjenstår det å holde seg i skinnet med maten. Det er den som er det største hinderet av alt. Senere skal jeg handle, og kjenner for det første at jeg ikke ønsker å trykke mat i trynet. Feil mat. Og for det andre, at det samtidig skal bli vanskelig å gå forbi hyller på hyller med .. Usunn mat. Man klarer det man ønsker, er det noe som heter. Damn right.

→ (Standard, oppbrukt spørsmål) Trener du?
Har du noen tips til å styre unna usunn mat i butikken?
Eller tips til sunne, gode måltider? (frokost, middag, kvelds)hits