"Hustende" mai

Da Ask var mindre klarte han ikke å uttale 'S'en',
så når han snakket om syttende mai, ble det hustende mai, hehe ♥
Synes det passet seg om overskrift, heh.

Litt for sent å si gratulerer med dagen, eller hipp hurra - men heldigvis ikke for sent å legge ut noen bilder i fra dagen. Vi feiret sammen med foreldrene og besteforeldrene til Ø og AL, noe som nesten begynner å bli en liten tradisjon, ettersom vi har feiret syttende mai med og hos dem de siste tre, fire årene. AL var så kry og stolt der han kom gående i folketoget, hånd i hånd med farmor og farfar - med et bredt smil på lur.

Mat, snop og is er det mest beryktede med hele syttende mai. Iallefall for de små. Det ble fortært et par kakestykker, og enda mer soloflasker. Tror aldri AL har drukket så mye brus på en dag, heh. Knotten fikk klatret oppå heste(ponni)ryggen og ridd et par meter - før han - ikke overraskende nok, ville av. Se så skeptisk han ser ut på bildet, haha. Stakkars liten. Det var naturligvis helt frivillig fra hans side, men det kostet nok litt mer enn det smakte, hehe.

Har du hatt en fin 17.mai(feiring)?
Tok du masse bilder på syttende mai?


Mormors lille hjelper

Det første AL sprang bort til i hagen til mormor, var en stor og gul hagerake. Med stjerten til værs og capsen bakfrem
- som en skikkelig arbeidsmann, stod han å rakte på en blanding av mose, gress og fuglemat. Mormor er fascinert av fugler, og har derfor en god del fuglemat hengende i tærne. Da AL hørte rykter om at mormor hadde klippet gresset dagen før, ville ikke han være noe verre. Som bestemødre flest, klarer ikke mormor å motstå en liten, syngende barnestemme fullt av ønsker - og tok den lille og lette gressklipperen ut av boden, slik at AL kunne klippe gresset 'på liksom'.

Hos mormor er (nesten) alt lov.

Hva synes du om bildene?


{ Hello May }

Ny måned, nye muligheter. En liten snikende følelse sier meg at dette blir en god måned for min egen del. Jeg har så mange planer, for både det ene og det andre, og det føles godt å vite at ting, etter mye frustrasjon og bekymringer, kan falle på plass. Finværet som har vært i det siste har gitt meg ekstra energi, jeg har vært mye ute - ute med AL, kost meg og slappet av. Det er bare så trist å vite at den eksta energien forsvinner gradvis, i det det gråe, sure vestaværet melder sin ankomst. Værsyk, much. Skulle vært vår og sommer året rundt, vet du, heh.

Fant disse smått visne blomstene langs en veikant. Synes de var fine, på tross av at enkelte allerede var ferdige, heh.

Har du noen spesielle planer for mai?
Hva synes du om bildene?hits