Stavangår

Idag var jeg til siste sjekk etter operasjonen. Nå er det gått fire uker siden inngrepet - altså en måned, og kirurgen var utrolig fornøyd med resultatet. Dessuten tok han av alle beskyttelsesstripsene på høyre side, og fra nå av skal jeg bruke microteip. En slags teip som skal få arrene finere og lysere, visstnok - i 3mnd synes jeg han sa. Jeg kan også begynne med normal aktivitet - noe som betyr at jeg kan gå lengre turer igjen(!) og snart også begynne med normalt undertøy! Livets små glederPrivat. Litt snålt å se at guttungen krabber avgårde, mens faren fortsatt leser boken sin.
Når vi allerede var i Stavanger (hadde Øystein med meg), benyttet vi sjangsen til å tussle litt rundt i sentrum, hvor det krydde av folk og boder over alt, med tanke på det fine været. Jeg fikk meg en skikkelig fin rosenkrans i tre og selbuvotter i - ja, juni. Bortsett fra det har jeg kost meg mye. Er rimelig utslitt just nu, så jeg ser frem til å sove. Alt i alt - en kjempefin dag!

Har du hatt en fin dag?
Har du vært i Stavanger før? 


InnkjøpLonri

Herrefred for en trist dag. Det har regnet kattunger i hele dag og energien har ikke akkurat vært på topp. Dagen har gått til å kose med Lonri(kallenavnet til Ask Leonard!) og henge opp klær. Det har vært det. Jeg tok meg en tur ut etter at Ask hadde lagt seg - mest fordi jeg måtte på butikken, men også for å få meg litt frisk luft. Øystein var naturligvis hjemme med Ask. Kameraet ble med meg i samme slengen;
Uff, se så trist det er på det øverste bildet. Ser egentlig mest ut som om jeg bor på den mest gudsforlatte plassen på jord når jeg ser etter, men det er et turterreng like bak leilighet vår. Er litt surt å tenke på at dette er juni måned. Om et par uker er det juli, liksom. Det er vel ikke til å stikke under en stol at jeg er småmisunnelig på de som reiser til syden og varmere strøk ..

Er du værsyk av deg?
Skal du til syden eller varmere strøk i sommer?


Nytt


Rød & Blå bandana - Cubus / Slayer topp - Nasty Gal / Veske - Bagorama / SP Hydrate shampo & balsam - Nikita.

Jeg kan ikke forklare med ord hvor glad jeg er for å endelig bruke skikkelig shampo og balsam. Hårvask var ikke akkurat noe jeg var bortskjemt med etter operasjonen, i den tiden jeg ikke kunne dusje. Så det å endelig kunne stå i dusjen med gode produkter er tilnærmet himmelen. Ellers er jeg utrolig fornøyd med Slayer toppen! Gleder meg til å kunne bruke normalt undertøy igjen, sånn at jeg faktisk kan bruke toppen uten at sportsbh'en vises tvers igjennom.

Liker du musikken til Slayer?
Hva synes du om bandana/hårbånd? 


New in; beads

Har gått å siklet på ↓ den toppen så lenge jeg kan huske, men har aldri hatt samvittigheten til å kjøpe den. Når jeg kom over den for et par dager siden gav jeg blanke og kjøpte den. Føler jeg nesten bare kjøper meg helt ordinære, basic klær - er gøy å ha noe som er litt mer utpreget og finere også! :-)Vero Moda - 299,-
Toppen finnes vel også i pudder/gammelrosa farge, men jeg synes den i hvit er desidert finest. Dessuten synes jeg den passer til mye mer enn hva den rosa gjør. Er egentlig sjeldent jeg går innom Vero Moda. Men ja. Ble faktisk positivt overrasket over utvalget de hadde :-)

Hva synes du om toppen?
Handler du på Vero Moda?


Vurderinger - ble det deg?

Først å fremst - herlighet så mange fine blogger det er der ute! Både fotoblogger, hverdagsblogger og moteblogger. Jeg skulle gjerne gitt alle min personlige mening om bloggen deres, men de fleste skjønner at det hadde blitt i det lengste laget. Jeg har valgt ut fire fine, forskjellige blogger som får en liten vurdering i fra meg. Bildene er linket!Merethe; er ei jente på 21år fra Notodden, som fortiden har friår fra medier og kommunikasjon. Innhold; Merethe har egne, store og klare bilder i hvert innlegg, noe som er et stort pluss. Hun skriver også utrolig fengende, morsomt om hverdagen sin, om meninger og har inspirerende 'wants'. Hun får også leserene med seg. Design; Designet er ryddig, med en fin og enkel header. Helhet; En veldig personlig, fengende blogg som er utrolig gøy å lese og bla igjennom.Dobbelkamp; skrives av en 17 år gammel, anonym jente som forteller om hverdagen sin med spiseforstyrrelser. Innhold; Innholdet er naturligvis preget av hvordan det er å ha spiseforstyrrelser. Men jenta bak skriver utrolig sårt, rørende og er flink til å sette ord på hva hun tenker og føler. Utrolig fine bilder i hvert innlegg også! Design; Designet er fint og lyst, og headeren passer utrolig godt til resten. Helhet; En direkte og rørende blogg, men samtidig så utrolig fin!Maja;
er en jente på 20 år, fra Toten som snart er ferdig med første året på sykepleierutdanning sin. Innhold; Bilder! Det er sjeldent noe tekst, kanskje et par linjer. Men bilder sier virkelig mer enn tusen ord! En inspirerende blogg, fullt av nydelige, vakre bilder. Design; Det kan være en utfordring å lese deler av den lyse teksten, men ellers veldig rent og lett design. Superfin header også! Helhet; En gjennomført og inspirerende blogg.

 


Rikke;
er en 16år gammel jente som kommer i Tromsø. Innhold; Rikke skriver variert om hverdagen sin og har mange fine, enkle og klare bilder i innleggene sine. Designet; Er fint, enkelt og lett å forstå seg på. Headeren passer veldig fint til resten av designet, selvom det er enkelt, og fargene i headeren går igjen i designet. Helhet; En utrolig søt og sjarmerende hverdagsblogg.

Leser du/har du besøkt noen av disse bloggene?
Hva synes du om vurderingene?
hits