Nye familiemedlem
Ignorer gjenspeilingen av meg i bollen. Vi har fått oss fisker. En hankampfisk og opprinnelig ti neontetra. Opprinnelig fordi to fisker daua over den første natten. Uvisst om kampfisken tok knerten på de eller om de ikke klarte overgangen fra butikk til hjem, men dø er de iallefall. Synes det er rart at åtte stykker fortsatt lever, visst kampfisken tok de to, men anyways. På spøk kaller vi kampfisken Jack (the ripper), siden to fisker forsvant. Legger skylden på størstemann, haha. Må bort til bollen å telle neontetraene - noe som er ganske tricky, innimellom, for å sjekke at alle er i god behold.

Skal bli morsomt å se hvordan Ask reagerer på fiskene når han kommer hjem fra mormoren sin, også. Litt greiere å ha fisk enn f.eks katt slik vi hadde før, iallefall når man har små barn.

Kommentarfeltet er stengt.


Fjøsamaja
Hissige, kosne pusekatten til mamma. Det er iallefall det rykte hun har på seg innad i familien. Vi har hatt den katten siden jeg var ei lita jente, og nå kan jeg bokstavelig talt se hvordan hårene i pelsen begynner å bli grå. Stakkars pusen har aldri hatt et spesielt navn, den har bare vært igjennom mange forskjellige kallenavn. Deriblandt fjøsamaja. Tror ikke mamma står rundt hjørnet på huset å roper på fjøsamaja akkurat, men pusen har blitt kalt det just for laughs, fordi vi aldri har vært kreative nok til å finne et skikkelig navn til henne, heh.

Hva synes du om bildene?
Har du eller vet du om noen som har et morsomt navn på et dyr?


Cute girl

Første portrett-bildene mine av andre enn stakkars Ask Leonard, haha. Dette er det eldste tantebarnet mitt, Julia, som ville at jeg skulle ta bilder av henne. Ser i ettertid at jeg kunne funnet en dobbelt så mye bedre bakgrunn, men gjort er gjort. Får gjøre det enda bedre til neste gang, heh. Trening gjør mester vet du. Kjekt å kunne ta bilder av litt andre personer enn de jeg tar bilder av så og si hver eneste dag også :-)

Hva synes du om bildene?


Girly purse
Fineste, nye vesken min. Ikke typisk meg å kjøpe noe sånt i det hele tatt, men trengte en fin, sommerslig veske. Ganske greit at det hverken ikke er for stor eller for liten plass i den heller. Føler de fleste vesker enten blir for knøttsmå eller big size. Elsker det blonde, blomstrete mønsteret i lukkingen og at den er feminin uten å være alt for mye av det gode. Eneste som er littegranne kjipt, minuset er at det skal veldig lite til for at man ser skitt og flekker, menmen.

Hva synes du om vesken?
Bruker du mye vesker, har du evnt. en favorittveske?


A day at the beach
Gjett hvem som spankulerte rett uti det iskalde vannet - med nye Toms sko beina? AL. Ble så frustrert, fikk lyst å rive meg i håret der jeg stod. Hele buksebeina var søkkvåte, og siden jeg ikke hadde planlagt en spontan vassetur, hadde jeg ikke med meg noe bytte eller tørre klær. Sniken der altså, haha. Ett sekund med ryggen til, og mer skulle ikke til. Heldigvis var vi ikke langt hjemmefra, så det var ikke krise om han var litt våt.

Kjekkeste 'aktivitetene' var å kaste stein og "komle" (kongle, ikke spør meg hvorfor han kaller det komle). Om du ser nøye på de to avlange bildene, ser du at han gjør seg klar til å kaste i et øyeblikk, og i det neste flyr konglen så grasiøst i luften - mens Toms skoene står til tørk. Hysterisk morsomt å se tilbake på, ikke fullt så morsomt når det skjedde.

Hva synes du om bildene?
Fint og varmt sommervær der du bor?


Toms
Hverdagsskoene til Ask Leonard har blitt full av grønske og dritt i løpet av de mange, mange timene han er i lek ute i barnehagen. I utgangspunktet har jeg ikke forventinger om at sko til så små barn holder i all evighet, små barn går jo ikke å tenker over skit på skoene akkurat. Men de begynner å se litt vel.. Brukt ut, til at de kan brukes til hverdags. Med all viten om at jeg egentlig kun skulle ha ett par sko og jeg skulle betale de selv, fant jeg selvfølgelig to par jeg likte - og vurderte opp og ned i mente. Valgets kvaler.

Plutselig sier farmoren til Ask, som også var med; "Ta begge", og med det betalte hun for to par sko. Snilleste farmoren! (Igjen, tusen takk!) Nå lar jeg de gamle være til barnehagebruk, så slipper jeg å være så redd for hva som måtte skje med de. Kommer også til å bruke Toms skoene i steden for sandaler på sommeren. Fikk tips om at det var like så greit å ha noen lukkede sommersko med tanke på sand som kunne komme i selve skoen på åpne. Så da gjør jeg det, heh.

Kommentarfeltet er stengt.


Under the weather

La oss bare late som om disse bildene er i fra i dag, og kjenne på godfølelsen av at juni endelig er her, isteden for å sippe over at det egentlig er overskyet og blåser - alt annet enn typisk junivær. Jeg må ærlig innrømme at jeg er litt 'under the weather', at jeg - humøret mitt blir styrt av hvilken retning været tar. Spesielt når a) dagen starter nydelig og man gradvis ser på alle de grå, tunge skyene som brer seg over himmelen og som får solen til å forsvinne. Og b) når det er juni og været ikke tilsvarer det samme.

Heldigvis går det an å jukse seg til sommer med å sette frem friske blomster (som aldri varer mer en toppen en uke) i vinduskarmene og spise jordbær. Masse nydelige trær har også begynt å blomstre, som igjen er en liten lovnad om at sommeren, godværet og herlige tempraturer lurer rundt hjørnet.

Kommentarfeltet er stengt.hits