Tons of Rock - Del 1

Langt innlegg.

Jeg har hatt verdens beste helg - uten sidestykke. Fyttigrisen, fy faen - for en episk helg. Den skulle kunne vart i evigheten, men alle inntrykk og bilder jeg har tatt er det jeg må ta til takke med og klore meg fast i.

Man skulle tro at det å jobbe i 16t var et slit, men herregud så morsomt det har vært! Fulle folk har uten tvil gjort dagene mine på jobb. For ikke å snakke om alle de hyggelige og fantastiske menneskene jeg har jobbet med, truffet på og snakket med i løpet av festivalen. Haldensere - østlendinger generelt, er de enkleste folkene å snakke og komme overens med. Mer joviale, hyggelige, smilende, hjelpsomme og genuine mennesker skal man lete lenge etter. (Og ikke bare pga alkoholen)  Stor kontrast fra hvordan folk her i Haugesund er.

Jeg jobbet fra torsdag til fredag, kl 13-21 med billetter. Resten av tiden var jeg ikke overraskende nok på konserter.
Volbeat, Valentourettes, WASP, Turboneger, Sepultura, Anthrax og Slayer var de konsertene jeg fikk med meg. Turboneger og Anthrax var og er mine to favoritter fra denne festivalen.

Volbeat (tors) & Turbo (fred)
Menneskene under Turboneger-konserten var helt konge! Makan for et samhold blant publikum - garantert på grunn av Turbojugend. På denne konserten stod jeg i tillegg helt fremst, og mens jeg ventet i en time - helt fremme, snakket jeg med så mange kule folk, ble spandert øl og røyk på, latteren satt løst og jeg hadde morsomme samtaler med helt vilt fremmede mennesker! Kommer aldri til å glemme denne konserten, om jeg så får alzheimers og blir 100 år.


Anthrax (lørd)
Tok meg med storm! Jeg har ikke ord for hvor fantastisk denne konserten var. Også under denne konserten stod jeg helt fremme. I tillegg fikk jeg øyekontakt med Belladonna og Ian, æh! Er det som er fordelen med å stå helt, helt fremme og gjør venting verdt alt slitet! Anthrax får publikummet med seg uansett hva, jeg tror ikke jeg hadde et dødt sekund under denne konserten. De passet også på å få opp duker av Dio og Dimebag mens de spilte 'in the end' som er tributesangen til nettopp Dio og Dimebag - på det øyeblikket var jeg så emosjonelt revet med at jeg begynte å gråte, haha!


Slayer (lørd)
Enten hadde jeg fått litt store forhåpninger til Slayer i forkant, eller så var jeg helt grønnsak i hodet etter å ha sett Anthrax - selv om Slayer var helt ubeskrivelige fete, var lyden under konserten - med fare for å høres veldig negativ ut, dritt. Man hørte nesten ikke Araya på vokalen og Gary Holt forsvant helt under Kerry King. Det var litt synd, i og med at dette var min aller første Slayer konsert. Menmen.

En ting jeg vil ha frem, da. Jeg fikk øyekontakt med Tom Araya en gang under konserten, hvor han i tillegg smilte det sinnsykt skumle smilet sitt - TIL MEG! Haha! Hadde jeg dødd i dette øyeblikket, så hadde jeg dødd lykkelig.

Som sagt er jeg aller mest fornøyd over Turboneger og Anthrax. Den timen bandene opptrer fyker avgårde, og når det er over, har man egentlig bare lyst på mer, haha! Dette er deffinitivt ikke min siste Turboneger eller Anthrax konsert!

----------------------------------------------

#TonsofRock #Halden #Slayer #Anthrax #Turboneger #Turbojugend #TomAraya #KerryKing #Festival


Festivalklar - Tons of RockOm et par dager pakker jeg mitt aller nødvendigste, og vender snuten mot Halden. Nærmere bestemt til Tons of Rock - hvor jeg skal være frivillig i år. Campeplass, mat og drikke (regner ikke med at alkohol går inn under drikke) - er gratis for oss frivillige. Rutinene mine rundt dusjing og hygiene blir satt kraftig på prøve, og det blir mildt sagt primitive forhold. Men for noen dager det skal bli - masse forskjellige mennesker, god musikk og nye opplevelser på rekke og rad. Dessuten har jeg ordnet meg fri på lørdagen, slik at jeg får sett the best of the best - Slayer!

Skal du på TofR, eller noen andre festivaler i år?
Hva er ditt beste festivaltips?

Horses make a landscape look beautiful

Hester er dyr man skal ha respekt for, har jeg både lært og hørt. En annen ting jeg nettopp lærte var og er at man skal holde hånden flatt når man gir hester mat - ellers kan de, i følge Øystein, tygge av deg fingrene. Hadde jeg ikke vært skeptisk for hester før, så ble jeg det i alle fall nå. Tilslutt var det bare Øystein som gav de fòr, heh. Fine dyr er de, selvom de virker avskrekkende for skeptiske sjeler, som meg. Det er da det er greit å kunne beundre dem fra en trygg avstand.

Liker du hester?
Hva synes du om bildene?hits