Dagen er fortsatt ung

Hei igjen! Endelig tilbake fra en liten bloggpause, med nytt design og greier. Egentlig er det ikke så nytt da, men det er iallefall forandret til en viss grad. Profilbildet er også nytt, sånn i tilfellet du ikke merket det. Det trengtes virkelig. Så sånn er det. Idag skal jeg hente Ask Leonard som har vært på en eviglang (føles iallefall sånn ut!) sommerferie hos både farmor og mormor. Kan ikke si det frister så ufattelig mye å trø føttene ut i dette været.. ;I det jeg stakk hodet ut vinduet for å ta dette bildet, begynte det selvfølgelig å lyne & tordne i tillegg. Great! Enkelte ganger hadde det vært utrolig praktisk med sertifikatet og bil, isteden for å sitte og humpe på bussen. Jeg sparer miljøet da. Og penger. Det må være det mest positive med å ta buss. Det mest negative er vel innlysende; sinte, sure sjåfører. Så det hadde vel vært typisk om jeg møtte på en gretten gammal gubbe nå idag, når været er sånn som det er.

Nok mas; Nå skal jeg snart begynne å male meg, som Øystein så fint ville sagt. Så får jeg se når jeg gidder å labbe ut dørene, haha! Dagen er fortsatt ung :-)

→ Hva skal du i dag?
→ Hvordan er været der du bor? Tordner det?
→ Har du dårlige erfaringer med sinte bussjåfører? 


I farmors hage

AL på en skikkelig oppdagelsestur i hagen til farmor. Egentlig holder han på med noe sorpevann i fjellet, som jeg sa nei til utallige ganger. Men i enkelte situasjoner nytter det bare ikke å prøve å sette foten ned engang. Jeg måtte ta fra han en jernrake tidligere på dagen som han hadde satt hjertet sitt på, og da.. Da ble det bråk. Så jeg lot han ha det stakkars sorpevannet sitt :-) Var ikke som om det skadet han, akkurat.Hahah! DET uskyldige englefjeset!


Et stykk skuffa AL som ikke fikk leke med farmors jernrake. 
Gutten vår har vilje. Og nå trer han snart inn i perioden som regnes for trassalderen også. Sjarmerende. Heldigvis er ganske flink til å høre etter hva oss foreldre og voksne sier, selvom han såklart har sine perioder med rampestreker og 'baluba'. Men så er han jo et barn, barn skal få lov til å utforske. Ikke minst tester de grenser - Det er en kjent sak ;-)

Hva synes du om bildene?
→ Mammaspm; Er barnet ditt kommet i trassalderen? 


spike - nelly trendÅh, digger disse skoene! ♥ Endelig er de kommet frem etter over en ukes venting, noe som sannsynligvis er det lengste jeg har ventet på en pakke fra Nelly før. Jeg bestilte to par - et i 40 og 41, fordi mange hadde sagt så mye forskjellig om hvordan størrelsene var. 41 har blitt sendt tilbake for min del. Førti, som jeg til vanlig bruker, satt som ett skudd. De ser både bedre og kulere ut i virkeligheten - så sånn er det.

Liker du nagle-detaljer?
Hva synes du om disse skoene? Kunne du brukt dem selv?


Daisy
Åh, for en herlig flaske! Den holder på en enda herligere duft. En duft av bringebær, jasmin og musk.
Love! ♥

Hvilken parfyme er din favoritt? 


Oppdatering

Flertallet misliker nok i mer eller mindre grad å lese om unnskyldninger på unnskyldninger om hvorfor en ikke har blogget, men jeg føler jeg ikke kommer i gang på ordentlig måte om jeg ikke har et 'update'-innlegg, før jeg begynner på'an igjen. Så.. Ask Leo har vært hos besteforeldrene sine deler av denne uken, derfor har jeg & Øystein bare kost oss hjemme.Inspirasjonen, orken og lysten til å sette sammen et innlegg har heller ikke vært tilstedet, derfor har de fleste som har kommentert den siste tiden, heller ikke fått noe særlig respons fra meg - før i dag. Forhåpentligvis kommer inspirasjonen litt mer flytende nå, ettersom jeg har fått meg nytt objektiv - 50mm f/1.4! En helt ny verden åpnet seg i det jeg begynte å knipse bilder med det. Et helt fantastisk objektiv, spør du meg :-)


Kommentarfeltet er stengt.


Ubrukelig og uvitende kommentar;


Takk for at du tok deg tid til å skrive en så ubrukelig og voksen kommentar, og legge igjen både navn og ip-adresse i kommentarfeltet. Når ip-adressen din tilsvarer at du kommer i fra samme by som meg og den eneste såkalte 'Stian' jeg vet hvem er i fra Haugesund, har tjue felles venner med meg på Facebook - da er det vel strengt tatt du som er nautet i denne sammenhengen.

Siden jeg ikke gjør et eneste ærlig dagsverk og snylter på staten så det synger etter, er det sikkert også derfor jeg har hatt den samme seriøse sommerjobben de siste to årene, hvor jeg har tjent opptil 30K hver gang :-)
Så - til Stian, hvem nå enn du er; Bruk hodet når du tenke, ikkje rævå.

Har du fått (anonyme) usaklige kommentarer på din blogg?
Hva synes du om feige, uvitende og utenkte kommentarer? 


Everything falls apart

I det siste har virkelig alt skjedd på en gang. Derfor har dere hørt lite i fra meg også. Mons - katten vår, klarte å tygge i stykker overføringskabelen til kameraet mitt. Og når jeg endelig hadde fått tak i ny overføringskabel.. Vel, da streiket dataen. En av tre usb-porter virker. De som gjør at man kan koble til kamera, iPod og ekstern harddisk osv. "Heldigvis" for meg går den eneste porten som faktisk virker, så forbanna tregt, at det er fysisk mulig å se at maling tørker fortere.Arkivbilde tydeligvis..
Alle filer jeg har hatt på denne dataen må over på ekstern harddisk, sånn at jeg ikke mister bildene mine når jeg får ny data. Å flytte i overkant av 30.000 filer - på en port og data som allerede synger på siste verset er krevende i seg selv. Jeg har ufattelig lyst til å legge meg i fosterstilling og gråte, og rive meg i håret - om hverandre.

Men sånn sett bør jeg vel egentlig ikke klage. Når jeg er tilbake for fullt, sitter jeg med en ny pc, og ny kameralinse - 50mm 1.4! Problemet er bare at jeg føler meg fullstendig amputert uten tillgang til Facebook, bilderedigering & blogg. Det er egentlig synd at man blir så forbaska avhengig i og med at tekniske ting kan streike innimellom. Menmen. 'Nuff said. Godt å få frusterasjon av hjertet også. Så da vet iallefall besøkende hvorfor jeg ikke har nye innlegg kontinuerlig.

Hadet bra, enn så lenge.


Tatovering, lizm.

Yay! I dag har vært å fått meg time til coverup på Karma. Jeg fikk ikke time før 1 august, men siden det er Renathe jeg har fått time hos, regner jeg med at det absolutt er verdt det. Planen er å fikse opp i den utrolig amatørmessige tatoveringen jeg tok på Tattoo Lounge i august i fjor. Om du skal tattovere deg i Haugesund, gå for Guds skyld til Karma!

Jeg har ingenting i mot tatovøren på Tattoo Lounge, men når sant skal sies; enten er det trynefaktor tatovøren går etter når h*n velger kvaliteten på tatoveringene eller så er standarden på tatoveringene ekstremt lav.

Image and video hosting by TinyPic 

Min tatovering ser ut som en eneste stor kladd og jeg har dessverre hørt rykter om at andre som har tattovert seg på samme plassen føler det samme. Det er på ingen måte ment som hets til Tattoo Lounge - det er min ærlige mening.

Så om du vurderer å tatovere deg - gå til forskjellige studioer, be om å få se arbeid tatovøren(e) har gjort tidligere, sjekk hvordan studioet ser ut i forhold til hygiene - plass og interiør før du bestemmer deg. Og uansett hvor skråsikker du måtte føle deg på at du har valgt rett plass - og tatovør, tenk over og vurder det nøye.

Om du ikke har tatoveringer; har du lyst på?
Synes du tatoveringer er et dumdristig eller kunstnerisk valg?
Om du er fra Haugesund; har du erfaring med et eller begge studioene?hits