Far & sønn
 Far og sønn lå og tullet på plenen i det fine og varme sommerværet - perfekte motiv for sommerbilder. Ask Leonard krøyp inni armkroken til Øystein, først for å få kos, og etterhvert for å få litt skygge, en pust i bakken fra den drepende varmen. Håret til minstemann gikk fra å være tørt og blondt til brunt og vått på en liten halvtime av alt herjingen og springingen, varmen gjorde det ikke akkurat bedre. AL har nytt varmen de siste dagene, hatt utbytte av den rett og slett. Han har så mye energi og elsker å være ute, så de siste dagene har det vært en fryd å sett på at han har fått ut alt energien i den lille kroppen sin :-)

Hva synes du om bildene?
Nyter du sommeren og varmen?


My weekend
Ser ut som vi ikke har gjort stort annet enn å kose oss i helgen, med alle de herlige bildene av verdens fineste gutt, den frodige hagen og fine uteplassen til svigermor og den gode maten. Selvom vi har kost oss, har vi også stått på og jobbet en god del. Vi - jeg og Øystein hjulpet til med å rydde i moren og faren hans sitt hus - og (litt) i hagen. Blant annet skrudd ned gamle møbler, ryddet i kasser, kommoder og gamle klær. Masse gamle klær. Eller .. Masse (overdriver ikke når jeg sier masse) ting generelt.

Som du ser har vi hatt litt tid til å nyte det fine været. Er så herlig hos svigermor når det er fint vær, fordi hun har stort uteareal som AL kan boltre seg akkurat som han vil på. Før vi gikk lå det lekegressklipper, barnetrillebår, haugevis av leker og ikke minst avknipte blomster rundt omkring. Nisse det der også, heh.

Kommentarfeltet er stengt.


hits