A hint of ColorSelv nedslitte, gamle oljefat, samt litt gammel tau, kan bidra til gode motiver og stilige bilder. Dette bildet er tatt like ved den gamle fjosen til bestefaren til sønnen min. Jeg synes jeg var fryktelig heldig med lyset, i og med at bilde ble tatt klokken elleve(!) på kvelden, i solnedgang. Jeg er også veldig fornøyd med hvordan stråene i forgrunnen er i ufokus, og samtidig som det er litt fokus på de lenger bak, blir blikket alikevel rettet mot de gamle oljefatene og alle de små detaljene som rusten på dørhåndtaket eller hullet i veggen.

Hva synes du om bildet? 


Anbefaling; Baby Foot

Nå som sommeren er her og temperaturen og været (forhåpentligvis) blir varmere og finere, er det greit å ha fine og myke føtter, slik at man kan gå i lettere sko og gå barbeint uten å tenke på hvordan føttene ser ut. Baby Foot har vært på markedet en lang stund, og av en eller annen grunn har jeg sett mye til produktet, men aldri hørt noe særlig om det.
Grunnen til at jeg valgte å prøve nå var først og fremst fordi de var på tilbud. Ærlig sak. Men også fordi føttene mine sårt trengte et tiltak. Det har gått en uke siden jeg 'startet behandlingen'. På pakken står det at det skal ta tre til syv dager før man begynner å legge merke til forandringer. Etter tre, fire dager, og ingen fremgang tenkte jeg; 'shit, disse sokkene virker ikke', men etter en liten uke forandret hele den harde huden seg før den prellet av. All den harde huden og spekker på hælen forsvinner med huden som faller av.

Selv om man får ikke B A B Y F O O T, gjør sokkene uten tvil det de sier de skal gjøre! Når alt rester er borte, skal jeg begynne å smøre føttene i tillegg, og da tenker jeg at man får en maksimal effekt av hele kuren. Om du prøver Baby Foot kan perioden hvor ting utvikler seg være temmelig disgusting. Men man får virkelig igjen for det. Det fungerer bedre enn noen skrubb eller 'verktøy' jeg har prøvd! Deffinitivt et produkt som vil bli kjøpt igjen når tiden er inne for det.

Har du prøvd Baby Foot?
Behandler du føtne dine med noen spesielle produkter?

-------------------------------------------------------------------

#BabyFoot #Hudpleie #Fotpleie #Skjønnhet


Bjorg Jewellery

Fingrene mine ser amputerte ut på første bilde, but that's beside the fact.
Jeg digger smykkene til Bjørg. Helst skulle jeg hatt dem alle.
Det er da det er greit man har bursdager og julaftener i årene som kommer,
slik at man - i det minste, kan ønske seg produkter.

Hva synes du om smykkene til Bjørg?
Har du noen Bjørg smykker?

 

----------------------------------------------------
#Bjørg #Bjorg #Jewellery #Smykker


Just ordered from Sephora
Innimellom lurer jeg meg innom nettsider til butikker jeg vet ikke sender varer til Norge, bare for å kunne kikke uten å ha det hengende over meg at jeg kan bestille, dersom jeg finner noe. Vel, turen gikk innom Sephora, og det første som møter meg på nettsiden deres er et stort pop-up vindu, med teksten "Hello, Norway - we now ship to your country!". (Eller noe i den duren) I det øyeblikket eide jeg ikke selvkontroll, og la omtrent alle Kat Von D produkter jeg ønsket meg, i handlekurven og bestilte. Sephora har et fantastisk utvalg i produkter. Synes det er utrolig gøy å se at de har åpnet for å sende varer til Norge, i alle fall når man kan bestille varer man absolutt ikke får tak i her hjemme. 

Føler jeg har fått mye for pengene. På tross av at tollen for gildet kommer utenom. Fordeler man tollen på hver enkelt vare, blir det alikevel billigere enn hva produktene hadde vært her hjemme. Bare en sminkekost i butikk her hjemme, kan koste like mye som hele kostsettet til KVD. Helt sykt.

Har du fått med deg at Sephora sender til Norge?
Har du bestilt noe fra Sephora?

------------------------------------------------------------------
#Sephora #KatVonD #Makeup #Sminke #Skjønnhet


Tons of Rock - Del 2

Jeg jobbet og var for det meste kun med østfoldinger under TofR, så dialekten min ble veldig godt lagt merke til. Når folk spurte hvordan jeg hadde reist og hvor lang tid det tok, og når jeg svarte buss og 12t, var noen rimelig oppgitt. Men flesteparten synes det var kult at jeg hadde kommet så langt for å jobbe som frivillig under 'deres' festival!

Det var egentlig ikke så mye fyll og kvalme blant publikum, var forberedt på mer fest og bråk. Det var naturligvis noen sjeler som hadde hatt seg litt for mye å drikke, men majoriteten var happy drunk for å si det helt enkelt, hehe. Ingenting ble stjålet, bortsett fra en flaske med antibac. Jeg halshugger ikke akkurat det individet som stakk av med den ..

Jeg tok egentlig ikke så masse bilder fra festningen eller området rundt, noe jeg angrer litt på den dag i dag. Siden vi bodde primitivt i telt, og måtte til frivilligstasjon for å lade telefoner, ble batteriet prioritert til å knipse bilder under konserter, og til å ha til facebook og instagram. Jeg fikk tatt to bilder av omgivelsene da, heh.


Tons of Rock-skiltet var plassert rett over de to hovedscenene fort east og fort west (på fort west gikk omtrent alle konsertene jeg så). / Min jobb gikk ut på å løse inn billetter for publikum og feste bånd på dem. Ikke akkurat hjernekirurgi, men det kunne bli fryktelig hektisk i perioder. Man måtte være oppvakt, for å gi publikum rette bånd osv. Det hvite papirbåndet indikerte at jeg var frivillig, og gjorde at jeg kom meg inn på campen, matsalen til frivillige o.l. Jeg skjønner ikke helt hva som var vitsen med de, ettersom det sneik seg flere opp på frivilligcampen (gratis), som hverken hadde billetter eller var frivillige. Slike ugjerninger håper man at arrangørene får kontroll på til evnt. neste år.


Jeg hadde fått det for meg at det skulle være et skikkelig bredt utvalg i merch og ting fra bandene. Klagde over dårlig utvalg, og alikavæl fikk jeg kjøpt meg fire t-skjorter og en hatt, så noe hadde de, haha! Dobbeltmoralsk. Før konserten på fredag kjøpte jeg meg Turboneger merch - sailorhatten noe à la HappyToms og en sort t-skjorte. Som du sikkert ser har hatten allerede fått gjennomgå etter fredagens konsert. Woops. Konserten med Turboneger tok en smule av ♥
Stay trygda t-skjorta fikk jeg av Øystein.

Om du går på Turboneger sin offisielle page på FB, og scroller ned til det bildet hvor de takker Halden og TofR, ser du meg helt nedi venstre hjørnet, skrått under HappyTom. Ser helt (bad) mongo ut, men ja. Kult å være på et bilde på Tubonegers offisielle facebookside!


Kuleste av alt var å kjenne den vanlige hjerterytmen, bli erstattet av trommene og hele beaten til War Ensemble av Slayer, pulsen min gikk seriøst i takt med sangene - helt sykt! Og som om ikke det var nok, fikk Øystein tak i plekteret til selveste Kerry King. Hele festivalen hadde jeg gått å mast på han, om han kunne få tak i noe til meg, og siden Øystein er h ø y, hadde han gode sjanser for å få fatt på noe - om ikke mer. Etter å nesten ha drept seg selv for å få tak i det, gav han Kerry Kings plekter til meg! Dritkult at vi faktisk har dette plekteret!

Under Turbonegerkonserten, kom en helt random fyr bort til meg med Turbojugend patch fra soknedal og sa "værsågod". For å være helt ærlig kan jeg ikke med min beste vilje huske å ha fått eller tatt i mot det, haha! Jeg fikk også visitkortet med telefonnummeret til en gammal sjefsTurbojugend, (han så i alle fall veldig sjef ut!) som jeg kunne ringe eller maile når tid som helst for å spørre om alt om Turbojugend og innmelding! For en tøff mann! Som jeg har nevnt tidligere var folkene under Turbonegerkonserten utrolig kule og laidback! De satte prikken over i'en for denne konserten.


Jeg håper av hele mitt hjerte at denne festivalen blir noe årlig. Jeg har kost meg så mye, at jeg skulle ønske jeg kunne opplevd de samme konsertene gang etter gang - det skal mye til for å toppe Slayer, Anthrax, WASP ogsåvidere, ogsåvidere - i alle fall for min del. Forhåpentligvis overlever festivalen for det første, for det andre blir den bare bedre og bedre. Og for det tredje og siste, blir den noe å se frem til hvert eneste år.
 

---------------------------------------------------
#TonsofRock #Halden #Slayer #Turboneger #Turbojugend #KerryKing #Festivalhits