Personlige navnesmykker

 Navnesmykker er utrolig populært nå til dags. Ikke minst er navnesmykke en utrolig fin ting å gi til f.eks konfirmanten. >Inova Design< har utrolig stort utvalg av tidløse navnesmykker i rustfritt stål, sterling silver og sølvtrekkede smykker. Alle smykkene er i tillegg nikkelfrie, noe som gjør det enkelt for både store og små og bruke de. Blant utvalget finnes det også smykker til yngre jenter med Hello Kitty og søte små engler! I tillegg til valgfri tekst, har man også muligheten til å legge til hjerter i teksten, noe som også gjør smykkene ideelle for mødre og bestemødre. Noe for alle med andre ord! :-)

Kikk innom Inova Design for mer utvalg, priser og kjøpsbetingelser.

Sponset

Hva synes du om navnesmykkene?
Har du eller kunne du tenkt deg slike navnesmykker?


Et stk fornøyd MonicaJeg har all verdens grunn til å være fornøyd med bloggen nå om dagen. Statistikken er god, dere er flinke til å kommentere og sist, men ikke minst har jeg fått et utrolig spennende tilbud i forhold til bloggen! Kommer tilbake til sistnevnte etterhvert. Ingenting hjelper mer på humøret og motivasjonen enn den komboen Et stk superfornøyd Monica! I samme slengen tar jeg meg friheten til å spør dere om det er noe dere har lyst at jeg skal skrive om, legge ut eller noe dere savner? :-)


Blue Orchid
Fant meg verdens fineste orkide igår! Var den ikke nydelig? Skal prøve mitt ytterste for å få den til å leve lengst mulig. Damen som hjalp meg på butikken sa at orkideer levde lenge uansett, men med mine "grønne fingre" så spørs jo det, for å si det mildt. Måtte bare ha den, fargen var jo så ufattelig fin! Vet ikke helt hvorfor jeg la med sangen egentlig. Jeg liker White Stripes og de har en sang som en Blue Orchid, tydeligvis(!) Derfor synes jeg den passet seg i innlegget mitt, heh. 

→ Hva synes du om orkideen?
→ Liker du The White Stripes?


Gina Tricot - Knitted

Typisk, spontane meg bestilte jeg meg en genser og et par øredobber på Gina Tricot her om dagen. Jeg ombestemte meg ganske kjapt etter at jeg bestilte, og bestemte meg for at jeg skulle sende pakken i retur. Idag kom naturligvis pakken i posten. Og for å si det sånn - den skulle ikke jeg ha åpnet, det skulle Øystein ha gjort, sånn at han kunne ha klistret på den forbanna returlappen, og sendt den tilbake med engang.
Det kommer vel ikke som et sjokk at jeg tviler på om jeg skal sende den i retur eller ikke. Jeez. Luksusproblem. Synes bare den satt litt sånn .. Merkelig. Samtidig som jeg synes den var stilig. Tidligere erfaringer sier meg iallefall at dersom jeg synes et plagg sitter altfor merkelig på eller noe i den duren, blir det som regel plassert lengst bak i skapet som mulig. Og støvsamlere har jeg egentlig nok av.

Synes du jeg burde beholde genseren, eller sende den i retur?
Er du spontan og overivrig av deg?


Barnehagestart

Ask Leonard begynte i barnehagen igjen denne uken, etter seks(!) ukers ferie. Første uken har gått glimrende i forhold til levering og henting. Problemet er at Ask blånekter å sove i barnehagen. Noe som gjør at det blir en utfording for både han og oss som foreldre når han kommer hjem. De siste dagene har han sovnet så og si med engang kroppen har truffet madrassen.Avdelingen til Ask leverte ut papphus, slik som det ovenfor. Meningen er at vi foreldre skal lime på bilder av personer (foreldre, besteforeldre osv) som betyr mye for barnet. Tilslutt skal huset henges opp i vinduet på avdelingen til Ask. På den måten kan han se bilder av meg eller Øystein, dersom han trenger 'trøst' eller er lei seg.

Jeg som elsker klipping og liming skal ikke ha noe problemer med å dekorere det, for å si det sånn. Jeg syns bare den rødfargen var helt fæl. Derfor var planen å klippe ut taket i svart kartong, pipen i grå og selve huset i et fint, blått mønsterark. Men mønsterarket dekker ikke hele huset, så jeg blir pent nødt til å finne på noe super kreativt. Jeg har ikke lyst på et rødt hus, haha.

→ Mammaspm; Har barnet ditt begynt i bhg? Hvordan har det evnt. gått?
Hva synes du om fargen på huset? Ville du brukt kartongen som den var?
Øvrige tips til hva jeg kan gjøre med huset?


Hvorfor ser vi aldri bilder av deg?Jeg fikk et spørsmål på innlegget under, om hvorfor jeg aldri, eller sjeldent legger ut bilder av meg selv. Jeg tenkte jeg ville svare i et innlegg, sånn at dersom andre lurer på det samme, får alle svar. På en måte. Grunnen til at jeg egentlig aldri legger ut noe særlig bilder av meg selv er at jeg misliker å bli tatt bilde av, og føler jeg ser helt mongo ut på alle bilder som blir tatt av meg. Det er vel kanskje ikke akkurat noen hemmelighet at jeg har dårlig selvtillit i tillegg, og da blir sjeldent til at jeg legger ut bilder av meg selv, med mindre jeg er i overkant fornøyd med de.

Ikke går jeg rundt å knipser bilder av meg selv hverdag heller. Det har jeg hverken ikke tid eller energi til, heh :-)

Er du flink til å legge ut bilder av deg selv?
Synes du en blogg er upersonlig dersom det ikke er bilder av bloggeren? 


Kicks.


Smashbox Color Correcting Primer - Sensai Fluid Finish foundation - Lancome concealer & Blush fra Guerlain.

Det er vel ikke til å stikke under en stol at jeg er utrolig glad i å sminke meg, og prøve nye produkter, og er litt mer bevisst over hva jeg bruker på selve huden. Ovenfor er siste innkjøp i sminke fra Kicks. Jeg blushen fra Guerlain. Den lukter himmelsk, og gir et utrolig fint resultat på den lyse huden min. For ikke å snakke om primeren fra Smashbox, som reduserer rødhet i ansiktet og gir foundationen et fint, matt resultat. Et stykk fornøyd Monica.

Er du interessert i sminke og prøve nye produkter?
Kunne du tenkt deg omtale av produktene?hits