Homeward bound1. Den meterlange kvitteringen fra Ikea. Kun pynten(!). 2. Traveling "light".
3. Ny genser fra New Yorker. 4-6. Ferjen på vei hjem ♥

Var en ganske gøy tur vi hadde på Ikea. Selvom jeg skal innrømme at stressnivået lå oppunder skyene enkelte ganger. Lur som jeg var, ville jeg først innom lageret for å hente alt flatpakk og møbler. Så når alt møbler var sikret og lagt av, var det som om ti kilo var løftet av skuldrene. Dinglende rundt på lageret, fant Øystein Sundvik-sengen i haugevis av stabler - idiotene (ja, idiotene!) på telefon som sa at de iallefall ikke hadde den sengen før mandagen etter vi hadde vært der. Menmen, Sundviksengen så uansett litt spinkel ut - sånn anyways, haha.

Alle innkjøpene står på en stor sjenk jeg har i stua. Skal sette av en dag til å pynte og ommøblere her litt, så kommer det kanskje ut noen bilder av selve innkjøpene også, er superfornøyd med alt jeg fikk med meg hjem :-)

Hva synes du om bildene?
Har du vært på Ikea i det siste? 


A night in Stavanger

Siden jeg og Øystein skulle på Ikea i går, reiste vi liksågodt ned på fredagen, tok oss inn på hotell og sov over, i steden for å måtte reise ned grytidlig på morgenen for å være der ved åpningstidene til Ikea. Stavanger har så mangen sjarmerende og gammeldagse hus. Sentrum snirkler seg fra ende til annen, så det er ganske så lett å gå seg vill. Men akk så mangen fine plasser og motiver til bilder man finner når man plutselig er helt lost. Knallblåe hus med sjokkgule karmer, 70-talls sjapper og gamle trehus. Stavanger er uten tvil en mye mer levende og koselig by, Haugesund bleikner til tusen i forhold, heh.

Gled dere til flere innlegg med bilder fra miniweekenden vår, haha!
Kommentarfeltet er stengt.


Mor & sønn

Jeg og Ask Leonard hadde oss en aldri så liten photoshoot idag, haha. Han fikk holde og kontrollere fjernutløseren til kameraet, visst han ikke hadde fått lov til det, tror jeg neppe han hadde vært med i utgangspunktet. Tror det var noen som koste seg, for i sekundet jeg satt han ned på gulvet, begynte han å bli lettere irritert over at han ikke fikk trykke lengre. Elsker forresten genseren han har på seg, skikkelig kosegenser ♥

Kommentarfeltet er stengt.


Vossatassar
Fant disse fargesprakende klærne fra Vossatassar til Ask Leonard. Har saumfart butikker etter alt som heter Vossatassartøy med tekst på, men der jeg har funnet tidligere, har enten hatt kun for små størrelser igjen, eller så har de ikke hatt noe inne i det hele tatt. På den gule står det "Herje" (veldig passelig Ask) og på den blå står det "Leike". Til andre som evnt. også er på jakt etter Vossatassartøy - de har masse størrelser inne på Coop Obs(!) Iallefall i Haugesund, heh. Luen er hverken for tynn eller tjukk, så tenkte å bruke den i begynnelsen av barnehageåret. Fargeklatten Ask Leonard, heh.

Kommentarfeltet er stengt.hits