Vidar + Jennifer

Jeg kan med hånden på hjerte si at det er lenge siden jeg har vært så nervøs, som når jeg skulle fotografere Vidar og Jennifers bryllup i helgen. Dette var min aller første fotojobb, for noen andre enn familie - dagen før hadde jeg frynsete nerver, og var redd for å ikke klare å få tatt ett eneste skikkelig bilde for og av de. Når jeg først var kommet i gang, fikk det rette lyset og så at alt gikk bra, fikk jeg et dytt bak for å si det enkelt.


I ettertid ser jeg naturligvis hva jeg kunne gjort annerledes, i forhold til vinkler, hvor jeg selv plasserte meg og hvilke innstillinger jeg brukte. Spesielt i forhold til bildene i fra lokalene de holdt selskapet. Sett fra den positive siden er det akkurat slikt jeg lærer av, og vokser på. Jeg fikk i det minste dokumentert mesteparten av bryllupet. I tillegg fikk jeg tatt mange fine og klassiske bilder av brudeparet foran inngangspartiene på kirken. De er jeg litt stolt over, hehe.
 
Når brudeparet har fått minnepennen med bildene deres, tenkte jeg å dele mer bilder med dere :-)

Har du lyst å se mer bryllupsbilder?
Har du fotografert i et bryllup før?


New York, New york.

Langt innlegg. Mye å fortelle, heh.

I begynnelsen/midten av desember reiser jeg og Øystein til New York(!). For å være helt ærlig har det egentlig ikke gått helt opp for meg enda. I dag er det nøyaktig 122 dager til vi reiser. Alt papirarbeidet er gjort, billetter og hotell er bestilt. Kun ventetid og masse planlegging gjenstår. Barnevakt er og har vært i orden i flere måneder. Hva skulle man gjort uten hjelpsomme besteforeldre? AL har vært på flere sommerferier og ferier med både besteforeldre og tanter, jeg tviler ikke et sekund på om han kommer til å ha det godt den lille uken vi blir borte.

Når det er sagt, kommer savnet naturligvis til å være der både for han og oss foreldre. Men det siste jeg har er dårlig samvittighet. For det første er dette en voksentur til USA. For det andre er jeg ikke helt sikker på hvilket utbytte AL hadde hatt av å være med til en så stor by når han er så "liten".

NY en by hvor det ferdes mange millioner mennesker, jeg tror ikke noen av oss hadde kost oss, dersom vi skulle gått rundt å vært nervøse for å miste sønnen vår i folkemassene. Da er det heller kjekkere å tenke på at vi kanskje kan ta en tur til Europa når han blir litt større, og faktisk har utbytte av og husker turen, at han faktisk har minner om den.Turen til NY har vi egentlig hatt i tankene i flere år, og det kjennes godt ut å kunne realisere en av våre drømmer. Det er mange ting som gjør at jeg kjenner på at vi virkelig fortjener denne turen. Det skal bli godt å komme seg bort fra 'det samme gamle', oppleve noe helt nytt - ikke minst ta inn over seg alle de fantastiske inntrykkene i fra NY.

Jeg pleier å søke opp bilder av New York - spesielt om jeg har en dårlig dag, og kjenner jeg blir i bedre humør, og gleder meg enda mer til å reise. Alle de fantastiske bygningene, Times Square, hele stemningen. Jeg er sikker på at når jeg sitter på flyet hjem fra NY, har jeg ikke bare julegaver og souvenirer i kofferten, men også en god dose julestemning.


Lolorama hver eneste gang jeg åpner passet mitt. Nesen min ser ikke ut, og jeg har tydeligvis ikke hake.

Håndlagde julekort, julevask og julepynt er det siste jeg gidder å stresse med i år. Det eneste jeg skal gjøre klart er pakkekalenderen til AL ♥ Etter planen kommer vi hjem lille julaften, og jeg håper virkelig vi klarer å komme oss hjem til familie, pinnekjøtt og hjemmelaget kålrabistabbe på julaften. Man må jo nesten bare ta høyde for at det kan bli forsinkelser og stopp, i og med at været på vinteren kan være uforutsigbart. Om vi må feire julaften på en flyplass, så kommer jeg i alle fall aldri til å glemme den julaften, haha! 

Så for tiden ligger denne turen i bakhodet, og lurer. Det er mye som skal på plass, tenkes på og bestilles. Om man f.eks vil ta turen innom 9/11 memorial, må man bestille plass. Sånn ofrer man ikke engang en tanke når man bare tenker på at man ønsker å reise. Det er godt det er noen måneder igjen, slik at vi kan planlegge og legge opp dagene vi har NY.


Har du vært i, eller skal du til NY eller andre byer i USA?
Har du noen reisetips? (Ting man bør ha under reisen o.l)

-----------------------------------------------------------------------
#NYC #NewYork #USA  #USA2014 #Reise #Reisefeber


Industrial piercing.

Både mye og lite har skjedd siden sist. Bloggen min har uten tvil tatt preg av at det har vært en fin sommer i år. Det siste jeg har hatt lyst til, har vært å sitte inne foran en skjerm. Vi har også hatt barnefri og da har vi slappet helt av.

Håret mitt er et kapittel for seg selv på disse bildene. Man skal være veldig forsiktig (or so I've been told), med shampo og såper, da det kan føre til infeksjon. Derfor har jeg unngått alle kurer og oljer og sprayer - for å ikke få noe i det. Derfor ser håret mitt ikke ut, og derfor står det til alle kanter. Embrace messy hair. Har heller ikke på meg ett eneste gram sminke på bildene, men trives med meg selv alikevel, heh. Forrige helg tok jeg piercing. I øret. Industrial - eller scaffold, om du vil. Jeg vet det ser rødt ut, men jeg lover at det ikke er infeksjon. På kveldene og morgenene er fargen helt normal, mens ut på ettermiddagen, når jeg har beveget meg en del, eller holder på med noe fysisk, blir jeg rød med en eneste gang. Om det har noe med blodomløpet å gjøre, at jeg slapper mer av på kveldene og morgener, er uvisst. Jeg vet i alle fall at det ikke er infeksjon, heh.Også er den trossalt relativt ny. Dessuten er piercingen noe kroppen prøver å jobbe, derfor ser jeg på det som en del av prosessen. Grotiden er - hold på barten - 14 uker. Det er sånn ca. frem til november, heh. Det gjorde heller ikke særlig vondt. Jeg leste en plass, at alt adrenaliet i kroppen forsvant etter det første stikket, og at man derfor kom til å kjenne stikk nr to bedre - eller verre. Men det stemte ikke med meg i det hele tatt. Verste delen var å få satt inn piercingen.

Siden det har gått en uke, har jeg blitt mye mer vant til å ha den der. Det er heller ikke like ømt lenger. Heldigvis.

Har du tatt piercing i sommer?
Hvilken piercing synes du er finest?hits