Happy Birthday to Me!

Happy birthday to me
Happy birthday to me
Happy birthday dear me
Happy birthday to me!Jeg fyller 19 år idag!
Allerede har jeg hatt en kjempe fin dag, med masse gaver, kontanter (hihi) og ikke minst; idag kom Vlieger & Vandam vesken min!! Lykke! Tusen takk til alle jeg har fått gaver og gratulasjoner fra i dag - dere er utrolige! :}

Jeg fikk også en hel haug med røde roser fra samboer i dag! Imorgen har vi faktisk vært sammen i 2år også! Tiden går fort i godt lag, gitt. Nå skal jeg kose meg videre resten av kvelden! :D


Blogglyst

Jeg lurer på hvor blogglysten min har tatt veien hen.. Alt jeg vet er at den iallefall ikke er her. Samtidig har jeg bra statistikk for tiden, med en del besøkende, noe som alltid er hyggelig :}


Alle bilder i fra >weheartit<

Jeg har lyst å forandre på designet mitt, men jeg aner ikke hva jeg skal finne på. Alle ideene jeg får blir bare forkastet tilslutt, så kommer jeg meg ikke lengre. Noe mørkt, høstaktig er det jeg har mest lyst på, og jeg har fargene, bakgrunnene, detaljene.. jeg aner bare ikke hvordan jeg skal sette alt sammen tilslutt.. Menmen. Jeg finner nok alltids på noe ;)

→ Har du noen tips til ett høstaktig design?
→ Kan du HTML/CSS?


Ny sofagruppe!

Vi har endelig fått oss ny sofagruppe etter mye om og men. Den gamle vi hadde så rett og slett ikke ut på grunn av katt & babytid.. Mildt sagt preget av tidens tann. Før-bilder har jeg hverken ikke tatt eller tørt å lagt ut, så da vet du det.
To seter .... Og 3 seter!

Alt i alt så er jeg kjempe fornøyd! Kraftig stoff, god å sitte i og ikke minst fin å se på! ;) Jeg håper bare denne varer lengre enn den siste vi hadde sånn at vi ikke trenger å bytte sofagrupper hver eneste høst..

Hva synes du om den nye sofagruppen vår?


Number of the Beast.


Iron Maiden - Number of the Beast


Episk antall kommentarer? Oh yeah!
(Bilde er ikke redigert!)


Svar; Spørsmålsrunden.

Image and video hosting by TinyPic

 

Favorittmat?
- I dunno.


Hva er din hverdagsminke?


- Concealer, foundation, mineral- og solpudder, eyeliner & mascara.
(overse refleksjonen i solpudderet..)


Beste tv program for tiden?
- Visst du tenker på prog. som går på tv, fast, så er jeg ikke så utrolig glad i å se på tv. Unntaket er amerikanske serier. Jeg liker meg egentlig mye mer på Internett :)


Hender det at du blir lei av å blogge?
- Ja, det gjør det.


Hva er det flaueste som noen gang har skjedd deg?
- Masse..


Har du søsken?
- Jeg har 3 søsken; 2 søstre & en bror.


Har du husdyr?
- Ja! Jeg har én katt - Mons.
Hvilken serie liker du best?
- The Walking Dead, Frustrerte Fruer, The Office, Raising Hope .. Jeg klarer ikke å ha en favoritt serie ;)


Ett av dine favoritt sitater?
- "You have to fight your bad days to deserve your best". Det beskriver så og si hele meg, og alt jeg har opplevd. 


Yndlings film?
- Oi.. Jeg har sett kriminelt mange filmer og det finnes så masse bra innen hver og en sjanger, så jeg aner virkelig ikke. Mannen som elsket Yngve - fordi det sannsynligvis er den beste norske filmen lagd.Arthur Berning

Yndlings bok?
- Kat Von D; The tattoo Chronicles + The Secret som jeg leser atm.


Beste venner?
- Jeg har hatt en fantastisk god venninne opp igjennom så og si hele barn- og ungdommen;
Jorunn :)


Liker du bloggen din?
- Ja? .. Om det skulle vært noe jeg skulle satt fingen på, så er det at jeg kunne blitt enda flinkere på å ha mer variert innhold.


Hvorfor blogger du?
- Fordi jeg trives med å skrive. Enkelt og greit :)


Trives du på skolen din?
- Jeg vurderer å begynne med nettstudier, isteden for. Faktisk.


Cola eller fanta?
- Fanta.

Høhø.


Mange venner på blogg.no?
- Jeg har 112 venner på blogg.no, og har lagt til maks 20stk selv. Om det er mange eller få, så er ikke venner på blogg.no motivasjonen min til å blogge, uansett :)


Mange lesere daglig?
- Iforhold til det jeg selv forventer, ja.


Hva vil du oppnå med bloggen?
- Oppnå og oppnå.. Jeg har aldri laget meg blogg, for å prøve å komme på topplisten, for å si det sånn, da. Men jeg liker å ta bilder, dele de med andre, få tilbakemeldinger, bli inspirert og forhåpentligvis inspirere noen andre. Om jeg så bare har klart å inspirere en person til å begynne med noe, skrive om noe, hva som helst, har jeg oppnådd noe :)

Hvilken linje går du på? Trives du?
- Helse- og sosial fag.


Hva synes du om falske negler?
- Ingen formening om.


Liker du fotball?
- Både ja og nei. 


Hvor gammel var du da du mistet jomfrudommen?
- Under 18, tydeligvis..


Første kyss?
- Om du tenker alder; 16, 17.. rundt der.


Første forelskelse?
- Det kan jeg seriøst ikke huske engang, så det kan ikke vært så utrolig viktig, haha!


Hva er det sprøeste du har gjort?
- Jeg har aldri vært en utagerende person, og det kommer jeg heller aldri til å bli. Med tanke på at jeg ble gravid før jeg ble 18, i tillegg, så har jeg ikke akkurat så masse "å skryte" av på den fronten. Men det er ingenting jeg angrer på at jeg skulle ha gjort før jeg ble gravid eller noe sånt. Jeg har alltid likt å være rolig av meg :}


Håper dere er fornøyd med svarene! :)


Tatoveringen er ferdig!

Woop, woop! Endelig er tatoveringen min ferdig. Det har gått en uke siden jeg har skyggelagt den, allerede. Jeg må si jeg var ganske skeptisk i begynnelsen, med tanke på alle ujevne og lyse linjer, men sluttresultatet ble mye bedre enn jeg hadde fryktet(!) Den har vært verdt alt, uten tvil!

Jeg lurer bare på;
> Hva synes du om kvinner som har godt synelige/kraftige tatoveringer?
> Og ''mister'' man feminiteten sin om man har masse/synelige tatoveringer?


Spørsmålsrunde {#1}

Jeg har faktisk aldri hatt spørsmålsrunde før, og med tanke på at jeg har
hatt denne bloggen i over ett halvt år er det kanskje på tide å lage en?

Spør meg om hva som helst, så skal jeg svare så godt jeg kan! :}
[Jeg svarer ikke anonyme.]


The Secret - Hemmeligheten

Jeg er en ivrig leser av >Iris< sin blogg. Hun er så fantastisk positiv og søt! :} For en stund tilbake, i dette innlegget tipset hun sine lesere om hennes 'gladbøker'. Blandt hennes gladbøker, anbefalte hun en selvutviklingsbok kalt 'Hemmeligheten', og bare av måten hun fortalte om boken, måtte jeg ha den - idag kom den endelig i posten!Jeg, som sjelden leser bøker, utenom biografier, gleder meg helt enormt til å begynne å lese den! Boka skal visstnok være en slags guide til å få ett mer positivt syn på livet. Litt sånn som at du får tilbake det gir og tenker, om jeg ikke tar helt feil.

Det finnes to andre bøker i serien som jeg mest sannsynelig kommer til å ønske meg til enten bursdag eller jul, om denne faller i smak :)


> Har du lest 'The Secret'?
> Leser du Iris sin blogg?


Innkjøp 050911

Det ble mest klær til Ask Leonard i dag, gitt. Jeg kjøpte to ting til meg selv, som jeg ikke orker å legge ut i denne omgangen :} Han har heldigvis fått seg noen nye plagg - han vokser virkelig i rakettfart! Pysjene, og klærne generelt, i str 86 er så store at jeg nesten blir skremt(!)

Bilderas;


Den nye høstjakken til Ask Leonard!
H&M - 249,-

Superherlig pysj ifra Lindex!
Ellers vil jeg bare benytte anledningen, å si gratulerer til min storesøster som har bursdag i dag! :)

> Hva synes du om innkjøpene?
> Om du har barn; Hvor handler du som oftest til det/de?


Anbefaling: Clarins

Jeg har prøvd ganske masse forskjellige fuktighetskremer til ansiktet, opp igjennom. Alt i fra billige Nivea til Clinique. Men den aller, aller beste jeg har prøvd hittil er Clarins;Hydra Quench Cream Mask

Perfekt for tørr og dehydrert hud. Jeg fikk prøve på denne kremen på Esthetique en gang tilbake, og helt siden den gangen har jeg nærmest vært frelst! Man merker god, god forskjell etter ett par dager, og huden blir utrolig fin og myk! Lukten er ganske ren og frisk.OneStep Exfoliating Cleanser
Eksfolierer død og tørr hud. Som masken ovenfor, fikk jeg også prøve på denne. Jeg bruker den maks to ganger i uken, pga eksfolieringen. Den er veldig enkel å fjerne, og lukter friskt av appelsin. Eksfoliatoren kan også brukes til å fjerne overflødig sminke med, noe jeg synes er i det drøyste laget, ettersom den ikke akkurat er billig.

Og selvom det ikke er de billigste produktene, er de virkelig verdt alle pengene. De er drøye i bruk og varer lenge! :-)

> Bruker du eller har du prøvd Clarins sine produkter?
> Evnt; Hva synes du? Er du fornøyd?hits