20årTjuetredje september. Bursdagen min. I dag fyller jeg tjue år. Øystein ertet meg med at tenårene nå var over, mens svigerfar i andre enden poengterte så fint med at jeg var ung uansett, og måtte jo være vel så glad bare det. Gjengangerspørsmålet på bursdagene mine oppigjennom har vært; føler du deg eldre? Nei. Eller jo. Kanskje. Jeg føler jeg har vokst og blitt voksnere, når jeg tar meg selv i å tenke at gaver kun er et pluss.

Misforstå meg rett altså. Det er fint med gaver. Men bursdagen min er ikke ødelagt om det ikke dukker opp en gave. Så lenge de obligatoriske bursdags-rosene mine er på plass er jeg fornøyd :-)

Når har du bursdag?


Marius
Alle som kjenner meg vet at jeg er hekta på Marius-mønsteret, heh. I fjor jul fikk AL en strikket Marius-genser i fra farmor, problemet da var at den var altfor stor. Jeg har en lei tendens til å legge store klær i en skuff for seg selv, sånn at jeg skal huske på dem, men ikke bruke dem før tiden er inne. Men, husker jeg dem til syvende og sist? Nei. Heldigvis fant Øystein Marius-genseren i tide - den satt som et skudd både i armer og lengde. Ikke minst var han utrolig fin i den ♥

Vil forresten også nevne at folk som kommer med Hitler tilnærminger om min egen sønn på Facebook, fordi han har lyst hår, lys hud og blå øyne - ta seg i nakkeskinnet og vokse opp! Godt at sånne folk ikke har barn selv, sier bare jeg :-)

Hva synes du om bildene?
Har du Marius genser, eller kunne du tenkt deg det?


Vinneren av konkurransen er ..

ANNIKA! Gratulerer så masse! :-)Om noen stusser over at jeg kun har tatt med førtiåtte, når det er 50kommentarer
på selve innlegget, så er det fordi jeg ikke har talt med kommentarer som ikke
har noe med innlegget å gjøre, svar også videre, sånn at alle skulle ha lik sjangse
til å vinne, heh.

Bedre lykke neste gang, til alle dere som ikke vant! :-)
Kommentarfeltet er stengt.


Last chance

 

For å være pirkende nøyaktig var det egentlig i dag jeg skulle ha trukket en vinner av konkurransen min. Meen, siden ting ikke har gått helt etter planen, trekker jeg den heldige vinneren i morgen! Dette er altså den siste sjangsen du har for å være med i trekningen av et personlig armbånd m/valgfri tekst fra Inova Design.


Her
, her og her kan du melde deg på konkurransen. Dersom du ikke allerede har gjort det da. Et lite tips; trykk høyre musetast og åpne i ny fane - går kjappere da, heh. En siste ting til.. La være å skrive "Fint armbånd!" på innlegget. Det ødelegger tellingen fullstendig og jeg godkjenner dessverre ikke disse type kommentarer.

Kommentarfeltet er stengt.


Ink

Blir aldri lei av å snakke om tatoveringer, tydeligvis. I går var jeg jo som sagt å tatoverte meg. Jeg vet ikke hvorvidt noen har fulgt med eller ikke, men jeg tar iallefall coverup av en 'gammel' tatovering, gjort for ett år siden. I følge tatovøren jeg går til nå, var det den verste coverup'en hun hadde vært borti. Huden min tar ikke pigmentene i blekket like godt som hos alle andre, derfor må tatovøren jobbe ekstra for å få blekket til å vise og bli jevnt.Det som har blitt gjort på den gamle tatoveringen, er at nålen har blitt drylt ned i huden for å få blekket til å sitte med en gang, i stedet for å jobbe det inn - derfor var den gamle mer som et eneste stort arr, enn en faktisk tatovering.
Vi ble dessverre ikke ferdig denne gangen heller. Nettopp fordi det er så forferdelig mye jobb, og mye å rette opp i for stakkars tatovøren som holder på. Talt med neste gang har jeg sittet i alt 12timer.

Neste time er dessverre ikke før i midten/slutten av oktober - da håper jeg inderlig at den kan bli ferdig.
Kommentarfeltet er stengt.


09.09.2012I morgen skjer det. Jeg skal tilbake å (forhåpentligvis) fullføre tatoveringen min ↑ . Kjenner jeg gleder meg til å se den helt, helt ferdig. Nå er den bare et sammensurium av roser og streker, blir småforvirret av å se på den. Planen for i morgen er å legge mer farge i rosene, begynne på en rose til og legge til enda mer farge. Tatovøren er heldigvis flink, nøye og tar seg god tid, så det er ingenting å utsette på henne :-) Gleder meg!

Noe du gleder til i nærmeste fremtid?


Konkurranse - Vinn armbånd m/valgfri tekst


I samarbeid med Inova Design deler jeg ut et utrolig fint armbånd, som vist over. Vinneren får mulighet til å velge tekst av eget ønske, på maks 20 tegn. Dette kan f.eks være kjærestens, barnet ditt eller ditt eget navn, alt etter hva du selv ønsker :-)

Det eneste du gjøre for å delta er å like facebooksiden til Inova Design HER, samt skrive e-post adressen din i e-post tilpasset felt, slik at den aktuelle vinneren enklere kan kontaktes. Alle produktene til Inova Design er nikkelfrie og allergitestet, og derfor trygge å bruke for de aller fleste. Jeg lar konkurransen gå i ca. en uke, og trekker en tilfeldig vinner - som har likt facebooksiden - med hjelp av random.org :-)

Er du med?


Ask Leonard (hjerte)
Nyeste smykket i samlingen fra Inova Design.se, som jeg fikk i posten i dag. Smykket er helt sølvfarget, ikke mørkt. Har noe med refleksjonene å gjøre. Jeg er utrolig fornøyd og smykket er fantastisk fint både på og av! Det at man i tillegg har mulighet til å velge hjerte i teksten er noe av det jeg liker aller best tror jeg, heh. Er jo så utrolig fint!

Som èn i innlegget under tippet, skal jeg ha konkurranse i nærmeste fremtid hvor du kan vinne et armbånd m/valgfri tekst i fra Inova Design. Det er ganske likt smykke mitt, bare uten glasshjerte inni. Utrolig søtt :-)

Hva synes du om smykket?
Er du interessert i å bli med i konkurranse?


KlementinJeg kjøpte med disse to rett før helgen - dusjsåpe og skrubb med lukt av klementiner. De etterlater huden myk, ikke minst godluktende. Å dusje med disse er som å dusje i fanta, heh. Dessuten er de ikke testet på dyr heller, noe som gjør at jeg kan bruke dem med god samvittighet. Beste serien til The Body Shop jeg har prøvd hittil!
Forresten; Om ikke så altfor, altfor lenge kommer jeg med en liten overraskelse til dere lesere, så følg med! :-)

Har du en favorittserie i fra TBS?
Klarer du å tippe hva overraskelsen er?


Just another toy box

Det ikke spesielt enkelt å rydde opp i leker når Ask Leonard er hjemme, derfor tok jeg fatt på det i helgen, i og med at Ask var hos mormoren sin. Jeg har ryddet bort gamle leker som aldri ble lekt med eller som Ask har vist lite interesse for, og ryddet resten opp i den nye leke'kassen'. Ikke vits å bruke plass på ting som ikke blir brukt, akkurat.
Se så mye finere det ble. Denne tok i tillegg mye mindre plass, samtidig som det er plass til mye leker. Alle bøkene han har ble flyttet over i aviskurven vår, også det vant jeg mye plass på. Som du sikkert ser, går det mye i kjøretøy på gneisten. Det skal godt gjøres å få han til å tegne for eksempel, heh. Alt må kunne kjøres og/eller lage lyder. Ask ligner skummelt mye på onkelen sin på akkurat det området ;-)

Synes du det så finere ut før eller etter?
Er du flink til å ha orden og rydde?hits