These boots are made for walking

Fant de perfekte bootsene, og da var det bare å slå til. Kommer til å begynne å bruke de skikkelig utover oktober-november, da jeg ikke føler for å ødelegge de i regnvær med tanke på at jeg har Hunter støvler til den type vær. Disse er overraskende behagelige å gå i, minner litt om kilehæler i komforten. Husker jeg var ganske glad i nettopp kilehæler i fjor, men nå synes jeg de ser så utrolig merkelige ut, heh. Boots er så 'basic' at man kan bruke de til alt av hverdagsklær, både til litt finere og litt mer 'hverdags' :-)

Har du funnet deg høst/vintersko?
Noen spesielle typer sko du er glad i? (f.eks høyhælte, converse o.l)


Roses and Sunbeam


På mandag rakk jeg å bli tjueen år. Som om ikke det var nok, markerte gårsdagen at jeg har vært sammen med Øystein i fire år(!). Gavene fra markeringene har vært både roser og penger - sistenevnte da selvfølgelig for bursdagen min. Jeg har allerede lagt sedlene i 'sparegrisen' min fra Kremmerhuset, sedlene som skal finansiere nytt objektiv ved juletider ♥ Bursdag- og julegavene mine i fra kjente og kjære i år, skal gå til nytt objektiv og fotoprinter - planen er allerede klar, heh.

Hva synes du om bildene?
Sparer du penger til noe?


Fall wants

Fall wanrs

Høsten har meldt sin ankomst, og med det må man også finne frem og gjerne også kjøpe nye, varme klær. For min del har jeg tonnevis av strikkegensere og egentlig jakker også, men skal ikke se bort i fra at jeg får lurt til meg både en ny strikkejakke og en ny ytterjakke. I høst har jeg utrolig lyst på et fint og lunt - ikke minst, vinrødt skjerf, så det kommer jeg iallefall til å svi av et par kroner på. Ellers har jeg (nesten) alt jeg trenger! Gleder meg stort til å få brukt >Alene hjemme-genseren<, ettersom den har ligget langt bak i skapet siden april, haha! Let the fall begin ♥

Hva synes du, noe du likte?
Er det noe du 'bare MÅ ha' i høst? Evnt. hva?

Tante Monica

I helgen ble jeg tante for syvende gang, til en liten prins. Heldigvis fikk jeg sjangsen til å besøke gutten mens han enda var på sykehuset. Følte jeg gikk å bysset og bar på den knøttlille hele tiden, men måtte ta han inn over meg, vet liksom aldri når - eller om det i det hele tatt blir noe mer babyer i min familie, haha. Sjarmerte tanten og alle de andre besøkende i senk, gjorde han i alle fall. Tror jeg har blitt litt sånn småforelsket. Kjenner meg utrolig stolt som får lov til å være tante til en så fin skapning ♥

Er du tante?
Blir du babysyk av nyfødte?


Alt annet enn et bomkjøp
Den nye sengen til Ask Leonard var iallefall alt annet enn et bomkjøp. Vi får til og med brukt den på dagene(!), at han er glad i den er ingen tvil. Han kan finne på å plutselig si "Visa den nya sengå" - eller når vi er på vei ut dørene, på vei til barnehagen skal han plent inn å si hadet til sengen sin, haha.

Jeg har jo holdt på å fikse og styre med dette barnerommet siden juni, juli. Nå er det er endelig ferdig, så bilder av barnerommet kommer straks jeg har fått tatt noen. Når vi var på IKEA, hamstret jeg bilderammer til barnerommet, siden jeg har masse fine situasjonsbilder med Ask og pappaen og Ask og søskenbarnet. Sistnevnte har Ask Leo bitt seg merke i, og en dag her var jeg fint nødt til å gi han rammen med "Stoffer (Christopher) og ballene".

Ikke før jeg hadde passert han rammen, hoppet han i sengen - med bilderammen i hånden, og sa "Sova med Stoffer, kosa med Stoffer". Så visst du lurer hva han styrer på med, så koser han søskenbarnet sitt, hehe. Godgutten ♥

Hva synes du om bildene?
Lyst å se bilder av det ferdige barnerommet?


Før - Etter redigering

          Før                                                                                         Etter


Et lite knippe bilder fra før og etter redigering. Husker jeg har lagt ut før-etter redigering, en gang før. Og når jeg så tilbake på det, for en stund siden, tenkte jeg "Shit, jeg har utviklet meg!" haha. Det er gøy å se hvordan man utvikler seg etterhvert, se tilbake på gamle bilder og sammenligne de med bilder av nyere dato.

Ønsker å få bildene mine mye mer klarere. Raw er det rette formatet for akkurat dette, men minnekortet mitt takler ikke størrelsen, går fra å kunne knipse 1500 bilder med stor jpg, til mellom 900-500 med raw. Så sistnevnte spiser en god del av plassen på minnekortet for å si det sånn. Med tid og stunder blir det å anskaffe seg et større minnekort, heh.

Hva synes du, en spesiel redigering du likte?
Hvilket format tar du bilder med?hits